Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

ribana,
babanica fetita ta; oare si bebele meu o fi tot in jur de 500 gr (am 22 si 4 zile) ?
nu prea stiu ce e HC, poate e de la caput la fundulet, cine stie ?

am citit pe site-ul ala al lui tutunaru , la luna a 6-a, ca in state e considerata o nastere reala dupa 20 de saptamani, si ca deja bebe poate supravietui cu aparatura medicala potrivita de la aceasta varsta in afara uterului; ce stiti de asa ceva ?!?

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

dienush, din cate am citit eu, in state sunt bineintzeles mult mai evoluatzi... am vazut shi o emisiune despre un bebe nascut la 4 luni, avea 100 gr la nashtere... itzi dai seama... iar acum este un copil normal... la noi, cred ca e imposibil... deshi ei zic ca se poate nashte ok de la 6 luni, eu cred ca inainte de 7 luni nu prea potzi fi sigura ca e bine...
xandra, 23+

Mergi la inceput

fetelor... sunt foarte bucuroasa!!! am primit rezultatul de la urocultura, shi este steril!!!
mi-a trecut, nu mai trebuie sa iau antibiotice!!! sunt f bucuroasa!
xandra, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ribana spune:

Xandra - felicitari!!!!!

Din cate am mai citit, la noi in romania nu exista aparatura atat de performanta pt. a tine in viata un bebe de 20sapt-24sapt. dar haideti sa fim optimiste si sa ne gandim ca bebe-ii vor sta cuminti pana la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Ma bucur pentru tine Xandra!Prea ai fost suparata zilele astea,uite ca totul s-a rezolvat pana la urma si fara medicamente.
Sanatate!

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ZIUA BUNA !
Parca astazi sunteti mai active....
Eu numaipot din cauza caldurii.... Numai drumul pe care-l fac dimineata si seara spre si de la servici ma omoara. Acasa nu fac mai nimic . Stau numai in dormitor ca acolo este aerul, stau in pat cu picioarele pe perne sa nu ma mai doara picioarele.
Despre sani, as avea si eu o intrebare. Inainte de sarcina, aveam niste sfarcuri desrul de proeminente, insa acum mi se pare ca abia se vad... . Si intr-adevar sunt dureroase rau de tot.
Dar voi ce sutien va mai luati? Eu am pus problema mai acum vreo 2 subiecte...AM plecat de la 70B si acum am un 95C si trebuie sa-mi iau altul, dar ce sa nu dau sute de mii pe el?
Se la jolidon le am pe celelate 2(dar numai sunt bune) si daca imi iau asa numar mare, nu voi putea sa-l mai port dupa....
RIBANA, sa-ti traiasca fetitza, sa fie iubita
Voi cum il mai simtiti pe bb? ZIlele astea a fost destul de linistit, adica nu l-am simtit f f tare, ca saptamana trecuta.
Sio tot simt asa ca niste lovituri in burta, firave, pe care parca nu i le-as atibui lui. Parca sunt din cauza apei pe care o beau f mult, asa mi se pare....NU au asa un orar, apar la orice ora, indiferent de ce as face eu. Sa fie bb-ul?

JOY + 22+

Mergi la inceput

coralia... multzumesc mult de tot eshti o super dulce shi m-ai incurajat mult de tot...
ribana multzumesc shi tzie shi felicitari pt fetitza
pupici
xandra, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ribana spune:

eu chiar ca e chiar bebelica. la mine, e tare lenesa... daca simt una- doua pe zi, asa ca o lovitura scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

XANDRA, felicitari, ma bucur ca esti ok. Bine ca numai trebuie sa iei medicamente....
JOY + 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

XANDRA, ma bucur ca ai scapat de medicamente, bravo voua!!!

JOY si eu intrebam de ce zilele astea bb e asa de linistit. Probabil o fi de la caldura pe care o indura, ca si mine si noi toate. Dar daca tin mana pe burtica, il simt, mai firav ca de obicei e drept, dar e acolo.

Mihaela 22+

Mergi la inceput