Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana2005 spune:

buna fetelor

sunt adriana, am 34 de ani si se pare ca pe 9,10 nov va veni si baietelul meu.....afara sa vada cum e.Acum am 26 sapt fix.
nu stiu cum ma pot pune in lista aceea ?????

pana acum suteaza ....cateodata si 2,3 ore in continuu ..oare e normal ??

in rest ... ma doare coloana ...nu e prea devreme ???
Nu am avut neplaceri pana acum...chiar ma laudam ca nici nu simt ca sunt insarcinata..eram speedy gonzales.

va pup
numai bine voua si la bb

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

dordia, femeie linisteste-te, nu da in paranoia, ca nu are nimeni nimic cu tine. Cred ca nu ai pus intrebarea unde trebuie. Nimeni de aici nu e administrator de sistem, deci habar nu avem ce sa-ti raspundem. Sorry.

dienutagradivuta, cred ca ai inteles gresit ce am scris atit eu, cit si alexandrina. Lasa, nu ne plinge de mila, ca sotii nostri is in regula. Parol. Lumea e diferita si daca nu se comporta toti ca sotul tau nu e neaparat ceva in neregula cu ai nostri. Fiecare cuplu are tandreturile lui, unice.

monet, capul sus gaina, ca te tai. De fapt, cred ca ai trecut, presupun cu bine, peste analiza asa ca asteptam sa ne spui rezultatele.

adriana, pentru durerile de coloana incearca sa faci ceva streching, gen pilates. Pe mine una ma ajuta si asta, si inotul. De asemenea poti incerca sa porti centura de sarcina. Pe mine m-a ajutat pentru durerea de spate, dar apoi m-a luat durerea de abodmen si cum nu am stiut de la ce e, am lasat centura deoparte. Dar cred ca o sa revin la ea mai incolo. Sa bat in lemn, spatele nu ma mai doare si am un job la care stau in picioare.

Fetelor, de stiti de anamari? E plecata sau s-a nasulit chestia cu piciorul, parca???? Sorry, la mine e tare prezenta amnezia de gravida.

Care ziceai sa-l simti pe BB in partea dreapta....la mine e invers. De citeva zile o simt asa, cu inversunare, numai in stinga. Sint tare curioasa cum e asezata.

Oops, acum vad ca erau si romani in avionul de la Toronto? Imi dati si mie un link la o tv sau ziar canadian sa citesc si eu? Multam.

Sanatate tuturor.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by Bic

Oops, acum vad ca erau si romani in avionul de la Toronto? Imi dati si mie un link la o tv sau ziar canadian sa citesc si eu? Multam.

Sanatate tuturor.

DPN 31.10.05

Bic:
http://www.cbc.ca/story/canada/national/2005/08/04/tsb-thursday050804.html
Toate bune!

Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna dimineatza fetele!
Adriana,Cristina Buluci bine ati venit,bebei sanatosi si numai vesti bune sa auzim de la voi!
Am fost ieri la homeopat,mi-a prescris un remediu care sa-l incep din 15 august apoi la inceputul lui octombrie mi-a zis sa merg iar(nu mai pleaca in strainatate pana la sf anului)sa-mi dea si altele.Eu o sa-l umez...va pot spune si voua ce mi-a dat dar tratamentul este individualizat pentru fiecare persoana in parte.Mi-a pus tot felul de intrebari si in functie de asta mi-a dat tratamentul...mi-a si mentionat ca nu este ceva universal care se potriveste tuturor.Prietenei mele i-a dat 4 tipuri diferite de remedii...deci..e clar...ca nu-i la fel pt toti.
Ieri m-a prins ploaia pe drum spre casa...am venit toata uda la picioare abia am apucat sa ajuns sa fac un dus,sa ma schimb ca se lipeau toate de mine.
Azi iar e vineri,iar nebunie la scarbici,dar de la o vreme am devenit atat de "imuna " la agitatia de birou incat ma mir si eu de mine,ma gandesc numai la bebe,vb cu el(ea)...si cateodata imi da si cate un piciorus sa vad ca imi mai si raspunde.

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Bun venit Buluci si Adriana2005 !
Cineva care stie sa se ocupe de listuta va va trece cu siguranta si pe voi...

Dordia, hai sa incerc si eu un debug : daca de la serviciu incerci sa postezi un mesaj pe forum, ce primesti? As zice ca tu vezi paginile dintr-un cache de pe undeva... Daca folosesti InternetExplorer, incearca asa: tii apasata tasta Ctrl in timp ce dai click pe refresh - asta face un refresh neconditionat... Spune-ne ce ai mai reusit, ok ?

Tania, chiar aseara am sunat si eu acolo sa incerc sa aflu mai multe despre echo': e posibil sa fie si 3D (sa vedem cum considera dr.) si sper sa imi faca inregistrarea si pe CD/DVD !!! Va povestesc luni totul
Si eu am avut problema cu pielea de pe burtica acum cateva saptamani: se uscase urat de tot, se tot cojea, desi ma ungeam bine cu de toate... Hmmm, ulei Johnson aveam si eu in perioada aceea...
Pana la urma a trecut de la sine si am ajuns la concluzia ca... a trebuit si pielea sa se innoiasca, sa faca loc uneia mai mari .

Ma bantuie si pe mine o intrebare: contractiile cum se simt? Care e senzatia? Cand sunt periculoase si trebuie anuntat medicul?

Pischi2003, si eu tare as vrea sa stiu cum misca bb, dar din cate imi povestesc prietenele, ele si in ultimele luni ii confundau capul cu funduletul prin burtica , deci sunt sanse maxime sa ne inselam. Deocamdata bb al meu are momente cand se zbate in toata regula, "face valuri". Deh, acuma, cat mai are loc berechet...

Varsta puiutului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

BIC,
regret, dar cred ca nu ai inteles tu ce-am vrut sa zic eu; scara valorilor la fiecare e diferita din pacate, dar zau sunt prea ocupata sa-ti plang tie de mila ...
uau, CORALIA,
plooooooaie !!!!!! pai trimiteti si la noi, va rugam ... hai poate avem si noi noroc azi, si poate se mai racoreste si pe aici ...

Fetelor, noi avem maine 23 de saptamani, si ultimul control a fost acu fix o luna (pe 6.07); credeti ca ar fi o problema daca in loc sa ma duc acum, ma duc peste 2 saptamani ? ma simt foarte bine, nu am probleme, dar mi-e jena sa mai cer invoire dimineata de la servici, ca saptamana asta am obtinut deja programul scurtat, si nu vreau sa maraie sefu; si nu vreau sa ma duc la particular seara, ca e 800.000 lei consultatia, si nu imi convine, cand dimineata la spital e pe degeaba....

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Cora, as vrea sa te mai intreb totusi : care ar fi beneficiile remediilor, ti-a spus medicul cumva? Sunt tot particulare tie, sau e ceva ce face bine in sarcina/lui bb ? Adica... ce se urmareste totusi cu tratamentul homeopat ?

Mergi la inceput

Tania, sa nu uit: am facut pana la urma si toxo, prin sapt. 13-14. Mi-au iesit ambele negative. Costa 300.000 fiecare, rezultatul dureaza 2 sapt. Mi-a facut impresia ca le-au lucrat bine la polisano, mai erau niste detalii despre metoda de analiza pe buletin, si erau si cantitative...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

dienutagraviduta, intr-adevar, scara valorilor este diferita la fiecare, slava Domnului. Deci nu prea vad cum ar fi asta un pacat. Poate sa fie un pacat doar daca tu crezi ca detii cheia universala a acestor valori.
Am sa incerc sa trec peste aroganta gratuita a raspunsului tau si sa o iau doar ca o dovada de lipsa de maturitate.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Dienuta, am vazut si eu ieri ce ai scris de dimineata dar n-am avut timp sa raspund, insa toata ziua m-am gandit la ce-ai scris. Sunt convinsa ca la mine te refereai, dar ai pus totul intr-o lumina foarte sumbra din punctul meu de vedere.
Pe mine maternitatea chiar ma implineste si ma fericeste prin absolut cele mai marunte lucruri, chiar daca sotul meu nu ma ajuta prea mult sufleteste in aceasta perioada... si asta pentru ca nu are experienta si este, cum a zis Ina, un copil mare.
Cu toate astea cand a fost greu si eram suspecta de toxoplasmoza mi-a fost cel mai puternic sprijin moral si se va obisnui in timp si cu alte responsabilitati, dar simt ca trebuie sa-l ajut.

Aseara am mai facut un pas, mic, mic, dar mie mi-a umplut inima de bucurie. A venit din delegatie si mi-a dat un pupic si i-am zis "poti sa-i dai si la bebe un pupic ca doarme si n-o sa stie, nu te zice la nimeni", si a zis "de unde stii ca doarme?", am raspuns "pai nu-l simt ca misca". In loc sa se fofileze a zis ca i-e frica (un moment de maxima sinceritate) si l-am intrebat de ce anume ii e frica si el a raspuns ca ii e frica de necunoscut. Ei, si a urmat cireasa de pe tort: i-a dat pupicul la bebe, dar a inchis lumina si i l-a dat pe intuneric, a fost neasteptat pentru mine.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput