fosta mea bona e libera acum

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Mie mi se pare ceva ciudat!
Roxa, de ce nu mai ai nevoie de bona? Copiii sunt micuti (clasa I si clasa a II-a). Vin singuri de la scoala? Stau singuri acasa?
Nu cumva chiar tu esti bona de care vorbesti? Atunci e ce nu ai postat altfel anuntul? Au mai fost persoane care s-au oferit sa aiba grija de copii, aici pe forum, si au facut-o direct nu indirect (ca in cazul tau).
Dupa cum am vazut este singurul subiect la care ai postat. Nu te intereseaza si alte parti ale forumului? Te-ai inscris doar ca sa ne anunti ca bona e libera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa_dobrescu spune:

nu prea ma prinde postatul pe forum, dar citesc ce postati voi aici de peste 6 luni.
m-a rugat luana s-o ajut ca gasirea unui post de baby sitter si atunci mi-a venit ideea sa postez aici. a fost langa noi aproape 3 ani - s-a integrat destul de bine in familie.
acum copii fiind scolari a ramas doar sa-i ajute cu invatatul. - acesta e inca un motiv pt care ma intereseaza s-o ajut. vreau sa ne viziteze si pe noi cateva ore de cateva ori pe saptamana.
daca mi-ai fi urmarit actiunile cu atentie ai fi vazut ca la mica publicitate am postat un anunt cu datele ei de contact - foarte diferite de ale mele.
dupa ce am postat aici am anuntat-o si a facut si ea acelasi lucru pe alte site-uri pt copii - poti verifica.
cat despre copiii mei - consider ca nu mai sunt atat de mici.
vin singuri de la scoala (e in apropierea locuintei), isi incalzesc singuri mancarea la microunde. stau singuri acasa cam 1-2 ore pana ajung eu de la serviciu sau sotul meu. consider ca un scolar nu mai are nevoie de baby-sitter, are varsta necesara pt a putea sta cateva ore nesupravegheat. cand am garda sta sotul meu cu copiii(ne-am casatorit de curand) asa ca bona nu-si mai are rostul acum.
cam suspicioasa, otau!

Mergi la inceput