fosta mea bona e libera acum
o recomand din toata inima.
a avut grija de cei doi copii ai mei ca si cum ar fi fost ai ei.
acum copii mei sunt scolari si ii mediteaza pt scoala - cu rezultate foarte bune.
are o experienta cu copiii de 5-6 ani, iar ca meditatoare mai mult.
are si studii de specialitate medicale si in informatica.
la cerere - prepara hrana, intretine camera copiilor, preda, ii invata engleza, etc.
in principiu se pot negocia multe lucruri.
daca doriti nr tel si alte detalii va stau la dispozitie.
Raspunsuri
pashosha spune:
eu tocmai am postat un subiect pentru ca sunt in cautare de bona, la niste greci...este cumva interesata?
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
roxa_dobrescu spune:
Am fost foarte multumita de ea ca bona, iar in prezent sunt foarte multumita de ea ca meditatoare a copiilor - copiii mei sunt scolari acum.
M-a ajutat poate mai mult decat as fi cerut. Mi-a hranit copiii, i-a ingrijit cand au fost bolnavi, i-a invatat sa fie ordonati (cat de cat). Intr-o perioada a facut un program ca de gradinita. Impartea timpul in 1/2 de ora sau cate 1 ora cu pauze si invatau cate putin geografie, biologie, anatomie, engleza, matematica, desen, dans, sport, etc. Ca si cum as fi avut gradinita la mine acasa. Aveau program de masa si program de somn.
Acum dupa ce copii termina programul de scoala isi fac lectiile cu ea de 2 ori pe saptamana (baietelul e clasa a II-a si fetita e clasa I). Mai invata si ceva engleza.
Tariful de meditatii e 15 lei pt 1 ora pt 1 copil. Pana la urma am convenit la 12.5 lei pe ora - asa ca o vizita ma costa 50 lei, dar nu sta doar 2 ore, ci 3-4 ore. Niciodata nu pleaca pana nu termina lectiile cu ambii copii. Plata o fac saptamanal. Asta se discuta cu ea. In ultima vreme imi ia copiii de la scoala si merg la ea acasa pt meditatii si eu merg sa-i iau cand termin serviciul sau cumparaturile - asta e varianta cea mai comoda pt mine.
Daca vreau sa stea cu copiii o zi in plus se rezolva daca anunt cu 2-3 zile inainte. Ii duc copiii si pot sa iau pauza o zi sa-mi mai rezolv problemele.
Cand a lucrat ca bona pt mine a avut remuneratii diferite in functie de program. Pt mine a lucrat ca bona in perioada 2001-2003. Pt 4-5 ore pe zi i-am dat in jur de 4-5 milioane, iar pt 8-9 ore i-am dat in jur de 7-8,5 milioane. Cand a inceput eu am oferit 4 mil pt 4 ore pe zi si nu a negociat nimic. Mi s-a parut convenabil sa-i platesc ei suma asta, fara sa-i fac carte de munca si sa platesc impozite si fara sa platesc o gradinita de unde copii au venit cu intoxicatii alimentare si bruscati de educatoare sau de alti copii. Nu lucreaza in week-end in mod obisnuit - e casatorita.
Cu copiii mei s-a inteles foarte bine. Cred ca depinde si de copii.
Nu stiu ce sa-ti mai zic. Se numeste Luana. Iti dau nr de tel 0744496124.
Daca mai ai intrebari iti stau oricand la dispozitie.
madic spune:
Adica bona ta avea in 2001-2003 un salariu de aprox. 150 euro la un program de 4-5 ore????
roxa_dobrescu spune:
am afisat ultimele remuneratii din perioada in care a lucrat la mine.
nu uita ca am doi copii -fetita si baietel - sunt plini de energie.
nu cred ca imi pot aminti cat ii plateam in 2001 si nici nu cred ca intereseaza pe cineva.
roxa_dobrescu spune:
avand in vedere ca am doi copii, fetita si baiat - cu preocupari diferite, suma mi s-a parut corecta.
roxa_dobrescu spune:
daca ma gandesc si la faptul ca prepara mancarea copiilor si mentinea o ordine in camera lor...si faptul ca eu am fost foarte multumita de prestatia ei, atunci suma mi s-a parut corespunzatoare efortului bonei.
pashosha spune:
roxa iti multumesc frumos,
probabil ca unii oameni cu mici pretentii si temeri de gen nu sta copilul cu alti copii sau imi vine cu boli, prefera sa aiba profesor--bona particulara si ar plati orice suma..eu personal prefer colectivitatea, si cum ma stiu cu pretentii am optat pentru o gradi particulara pentru copiii mei. Deci si amica mea, are pretentiile ei si doreste pe cineva acasa...indiferent cat ii plateste.
Pana la urma e alegerea fiecaruia si nu putem decat sa o respectam...
Prietena mea este in Grecia si revine pe 1 sept, daca nu a gasit nimic o sun cu cea mai mare placere...
iti multumesc frumos
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
roxa_dobrescu spune:
Din cate stiu eu, nu a gasit inca nimic care sa-i placa in mod deosebit. Da-i un telefon cand se intoarce prietena ta.
Sasha.p spune:
Roxa, tocmai m-a parasit bona... pleaca cica in Italia tot ca bona...
Daca doamna mai este libera da-mi si mie te rog un semn, un nr. de telefon, orice. Baiatul meu are 2 ani si intentionam sa il duc la gradi la program scurt, deci am nevoie pentru perioada 12.30, cand il ia de la gradi (este langa casa) pana seara.
Multumesc mult.
Anca si BB Sasha
Copilasi de Aug - Sept. 2003
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos
roxa_dobrescu spune:
Doamna pe care am recomandat-o este inca in cautari.
Postez nr ei de tel
0744496124