Bebelusi de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Loreen,La Multi Ani pentru sotul tau , ziceai ca-i ziua lui astazi,sa fiti amandoi sanatosi si sa va cresteti fetitele.
Asa ca ziua de astazi este compromisa in privinta regimului?Si eu astazi am servit 2 cupe de inghetata dar vorba lui Gabitzam nu puteam sa o las in frigider sa se invecheasca si acum se duce vara si nu mai merge sa mananci inghetata.

corni si bebe(Timeea)11 May 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

A, si am descoperit o inghetata de struguri supeeer, Napoca-San Giovanni,asi manca si un kg.Beatrice,nu ma injura ca stric toate munca ta de a ne convinge sa slabim dar avem nevoie de putina diversiune

corni si bebe(Timeea)11 May 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pe aceea de vanilie cu alune ai incercat-o? Eu sint fan al inghetatei asteia, chit ca nu dau nici un kil jos de pe mine in vecii vecilor

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Cornelia, Olga- La multe luni (ani) pentru Stefan si Tony!
Corni- pupici multi de la noi pentru ideea cu mancatul si inainte si dupa baie... asa am reusit ieri sa ajungem si noi la 600ml...

Mey fetelor sa ne intelegem... eu am putine kg, da' is mica de statura am 1,57 iar dintre hainele vechi nu ma cuprind decat alea lalai... nici vorba de blugi etc....burta, solduri...cat cuprinde...

Geanina bine ai venit, vad ca au raspuns fetele la intrebarile tale! Ai tinut socoteala cati ml mananca pe zi ? Ca zici ca face kaki verzui... si se pare ca a aparut si explicatia...
Da' cum ne trimiti salutari de la mediterana, ca m-ai bagat in ceata- la Napoli nu e Tireniana? Mi-e un dor de leandrii infloriti...
Carolinah- zici ca Ana a luat 300g in ultima luna...m-am mai linistit, si a mea e vesela, vioaie bine merci...de fapt am inteles ca din ce cresc iau mai putin in greutate de la o luna la alta, normal de altfel...Analize i-am facut mai mult ca se fim siguri ca nu are nimic...are abonament la Medicover, dr. a fost colega de liceu cu mine si cum tot eram acolo...plus ca toata lumea canta pe langa mine sa-i dau fier ca prea e alba (si chiar e-la fel ca maica-mea) iar eu stiu ca fe da colici, asa ca macar sa fiu sigura ca are nevoie...
Adina, ce lungime are Ema, ai masurat-o de curand?
Ca am mai auzit una...cica daca se lungesc mult ( si la noi cam asa e ca are 62,5cm-si mai mergea intinsa) consuma mai multa energie si iau mai prost in greutate

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Salutare

Corni, Gabitza, pai ce faceti? Tin si eu, cu chiu cu vai, primul regim din viata mea si voi ma deturnati? Hai ca nu s-or pune suncile la loc daca o sa mananc si eu o inghetata!

Nefertari, suntem la egalitate. Lunea trecuta Sergiu avea tot 6,5 kg. L-am cantarit si ieri si a ajuns la 6,730 kg.
Previziunile alea sunt valabile si pt. baieti? Ca n-as vrea sa se faca popa.
Apa plata nu am fiert-o niciodata si copilul n-a avut nimic de obiectat.

Va pupam
Lili si Sergiu (11.05.2005)

http://community.webshots.com/user/ada_74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Corni, zici ca e buna inghetata? Hm... Am si eu in frigider o cutie de vre-o luna si stau si ma uit la ea... Pai mai fetelor, cum ziceati ca stati cu slabitul? E... pai de-aia va ingrasati cu nu lasati inghetata in pace, s-au nu va lasa ea pe voi?...
Corni, nu mai zic nimic... Asta este! Acuma n-o fi foc daca mancati 2 lingurite... Ca eu stiu ca voi mancati mai mult dar nu va spun la nimeni!
Eu astazi am pus la fiert niste compot de visine cu mere. Si i-am pus si un pic de zahar vanilat si sa vezi ce burta fac... O sa ma umflu, dar cel putin uit ca am inghetata in frigider... Dar nu ma las, mai am nitel si dau si suncile jos si sa vezi ce supla de mami am sa ma fac! Sa ma incapa corsetul de la rochie cand ma duc la nunta!

Mami de Alex mancacios

Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex

Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Cornelia multi pe obrajori cavalerului nostru de fiecare duminica pentru cele trei luni implinite.Sa cresteti mari si frumosi.

Olga La multi ani pentru Anthony.

Corni saru'mana pentru urari.Da' sa sti ca n-are a face una cu alta,adica si ce daca e ziua lui,eu vreau sa am tupeu si sa-mi continui regimul,mai ales ca de dimineata am constatat ca incap mai usor intr-o pereche de pantaloni.Mai nasol va fi sambata si duminica cand avem programate niste gratare cand eu am zi de legume.

Nefertari da'chiar ai ambitie sa-i dai suc cu lingurita.La mine totul s-a derulat simplu cate 10ml in plus in fiecare zi in biberon pana am ajuns la 60 si stop,apoi lapte.Iar cupiureul de fructe am o metoda foarte simpla: borcanasele de la HIPP.Nu ma apuc eu acum sa ma cert prin piete cu taranii ca vreau o piersica sau un mar copt pentru copil.Dintr-un borcanel papa trei zile si pentru 40000 cat costa zic ca merita efortul.Altfel am si robotica mica speciala de copii si le-as fi bagat acolo sa la pasez.

Mai fetelor va auziti cand spuneti cate kile aveti de dat jos...3-5?Eu cu 12 nici nu mai deschid gura ca va eclipsez de departe...

Loreen cu Biancasi Delia

Botezul,Scaldatoarea
Baita din cada mare

Mergi la inceput

Uitasem...Cornelia i-am dat si eu Deliei azi de dimineata Calma Baby ca o cam luase devreme cu agitatia...Deja ma pregateam sa ajung cu ea in dormitor ca acusi pica de somn.N-ai sa vezi...Pana la urma am iesit afara in parc sa stam la lipitorile lesinate pe banca .Asa a atipit putin ,iar acum este plina de gargara.

Loreen cu Biancasi Delia

Botezul,Scaldatoarea
Baita din cada mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Noi ieri am aniversat ziua baietelului care a implinit 6 anisori si tot ieri Bia a implinit doua luni.
A fost frumos si a trecut
Bia e un pic racita stranuta destul de des dar nu face febra asa ca pediatra deocamdata nu ia prescris antibiotic.

Despre ciclu pot sa va spun ca nu da nici un semn...sper sa nu tb sa ajung la hormonale sa mi vina, am luat destule injectii pe timpul sarcinii
Va doresc zile mai racoroase la noi acum e super,de azi noapte pana pe la 9 dimineata a ploat intr-una

Mergi la inceput

Mercedes La multi ani pentru amandoi,sa fie sanatosi si norocosi.
Incepeti scoala la toamna sau mai copilariti?

Loreen cu Biancasi Delia

Botezul,Scaldatoarea
Baita din cada mare

Mergi la inceput