Bebelusi de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Intrasem pe site cu chef de glume dar am citit mesajul geaninei anghel si trebuie sa linistim fata .
In primul rand temperatura se considera rectal de la 38.5 - deci nu indopa copilul cu medicamente ci eventual - daca e prea imbracat mai da jos ceva de el .
Daca nu ti-au recomandat nimic pt colici cere si tu in tara la prieteni sa-ti trimita sau pune-i comprese calde pe burtica ca oricum nu mai dureaza mult si scapati.
De lapte nu stiu ce sa zic - in farmacii nu gasesti alt gen de lapte ? Incearca sa-i dai mai mult sa pape - poate e agitata de foame .
De vigantol n-ai nevoie vara dar pana la iarna poate primesti din tara - un flacon iti ajunge vreo 4-5 luni cred .
Ai facut test de sarcina ?

Sa revenim acu la cunostintele noastre vechi .
corni - multam de complimente . Sunt mandra ca fac parte dintr-un grup care a reusit sa aduca pe lume numai copii frumosi !
Nu te mai uita atat in kk copilului - daca nu e foarte moale , nu are mucus si nu miroase mai rau ca de obicei inseamna ca nu sunt probleme .
Si daca tot sunt nascute in aceeasi zi - au nume care rimeaza si cine stie in ce privinte mai seamana . Am niste previziuni facute de un astrolog - poate ti le aduc cand ne intalnim . Se pare ca vor fi foarte religioase .
Sucul de morcovi nu influenteaza greutatea - deocamdata bea doar 3 lingurite .
Ii dau Similac la 4 ore - asa s-a mostenit de la Alex - doctorita mi-a spus ca e un lapte gras si de aceea e copila babana .

loreen avem aceleasi probleme cu tv-ul - pai cand isi pironeste ochii in ecran zici ca i-a lipit cu superglue !!!
cereale am folosit de la 7 luni cand deja ii dadeam lapte de vaca . Parca am vazut ca exista si cereale fara lapte .
Nu ziceai tu de piure-ul de piersici ? Imi dezvalui si mie reteta ?

monu si eu mi-am epuizat repertoriul insa acum improvizez - eventual le amestec

Androix - vorbesti de "recompensa " de nastere ? De ce n-ai luat-o inca ?

Eu,el(Alex-5ani)http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.si ea(Freya-11.05.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=4f42&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

geanina, aceleasi vaccinuri le-a facut si Andrei a meu. DTP+antipolio+hemophilus infl.B intra toate in vaccinul Infanrix, iar pentru hepatita B este Engerix.
Si eu zic ca sta bine cu greutatea, nu te nelinisti. Si nici cu temperatura, ca si aceea este OK.
Daca este atit de cald probabil se deshidrateaza, incearca sa-i dai ceai sau apa plata, fiarta si racita.
Stiu ca e greu, dar incearca sa te linistesti, ca ii transmiti si fetitei starea ta si poate de aceea este atit de agitata si ea.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Olga Tirziu, multzumesc de intrebare, noutatea e ca i-au dat tratament sotzului si l-au externat ieri, asha ca deocamdata sintem mai veseli, chiar daca medicii nu au dat de capat bolii, sint optimisti si spun ca se va vindeca 100%. Important e ca acum e acasa si toata ziua sta linga Isabella, care ride cu gura pina la urechi si se chinuie cu ginguritul, asha ca ii da multa putere si lui si mie sa trecem peste acest "hop".
Beatriced si bebelusha mea are dureri de cap ca baietzelul tau, ce se mai tzine cu mina de cap, dar cel mai tare e faza ca se trage de urechi de cred ca le rupe si mai sta si cu minutza la ureche parca vorbeste la telefon. Din picioare si din miini da tot timpul, dar cu piciorutzele pedaleaza puternic, daca as face eu asha cu bicicleta cred ca ar disparea brusc burta.
Vad ca si-a luat un obicei sa ma trezeasca dimineatza devreme si sa trancaneasca. Ieri m-a trezut la ora 5.00, ma uitam la ea si-i spuneam "Isabella, las-o si pe mama sa doarma un pic", la care ea cu un zimbet pina la urechi a scapat si tzitzica din gura de cit ridea. Azi dimineatza s-a trezit la 6.30 si a inceput gingureala si pedalatul, bineintzeles toate insotzite de zimbete.
Va pupicim si va dorim o zi buna.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

neata si de la noi.

geanina, n-o sa mai repet ce-au spus fetele, greutatea e normala, temperatura la fel (nu-i mai da medicamente fara rost), vigantolul contine provitamina D3 care ajuta la fixarea calciului in oase, insa provitamina D3 se regaseste in cantitati destul de mari in diversele marci de lapte praf plus ca e secretata automat de organism atunci cand il expui pe bebe la soare, e posibil ca laptele pe care i-l dai tu sa contina suficienta vitamina D3 si sa nu mai fie cazul de suplimentare. Cat despre colici, esti sigura ca are? Plansul poate avea mai multe motive, cel de la colici se recunoaste usor, bebe isi freaca piciorusele, are stomacelul tare, se arcuieste atunci cand plange. Daca nu da din picioruse si nici n-are burtica tare atunci piate plange de cald, de sete, de foame, de oboseala, etc., etc. Plus ca si starea mamei conteaza foarte mult, daca tu esti agitata i-o transmiti si lui, asa ca incearca sa te linistesti.
Legat de kk cu mucozitati, daca tu nu-i cureti destul de des nasucul cu ser fiziologic, atunci toti mucisorii pe care-i are bebitza la un momentdat se desprind singuri, si cum bebe nu stie sa sufle nasul sa-i dea afara ii inghite si uite-asa ajung in kk.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina anghel spune:

Buna fetelor, buna dragele mele prietene,
nu au trecut nici 24 de ore de cand comunic cu voi si deja mai m-am linistit.
Va multumesc din suflet ca m-ati ascultat si ca m-ati linistit, va multumesc din suflet pentru sfaturile voastre.
Acum constat ca problemele mele erau mai mult inchipuite; inchipuite de o mama care este singura printre straini, de o mama care s-a chinuit 3 ani si a facut 4 inseminari artificiale pentru a avea un copil....si acum se pare ca aceasta mama da sa clacheze si mai mult decat atat i se pare ca nu este destul de eficienta pentru comoara ei. Acum cred ca v-ati dat seama de ce sunt atat de disperata. Niciodata nu m-am gandit ca voi ajunge aici sa nasc si sa-mi cresc copilul pentru o perioada de 4 ani, dar nu stii niciodata ce-ti rezerva viata. A mea mama este singura acasa, cand toata viata si-a dorit si a asteptat unica ei nepotica, ar fi putut sa ma ajute si isi doreste acest lucru enorm, dar...; am renuntat la meseria mea in plin avant si...toate astea pentru a-mi urma sotul la post( diplomat, cadru militar). Am convingerea si vreau sa cred ca intr-o buna zi toate aceste eforturi ale mele vor fi rasplatite candva. Am lasat acasa prieteni dragi, familie iubita si....am venit in Italia, alaturi la bine si la greu de soata mea( mai mult greu, caci eu sunt cea care stau toata ziua acasa cu cea mica si ...imi inchipui tot felul de probleme).
Ma iertati voi daca am sarit calul prea mult, dar simteam sa va spun toate lucrurile astea.
Datorita voua acum m-am mai linistit; am sa merg pe 9 aug. sa cer sa-mi schimbe laptele asta al lor( fie vorba intre noi este mai scump decat Milumil-ul, nu ca asta ar fi o problema pentru noi, dar macar de ar fi bun). M-am bucurat ca vaccinurile sunt bune si merg pe aceiasi schema ca acasa.
Dabea astept sa venim in concediu acasa pe 16 sept.
Am uitat sa va spun ca o vom boteza aici in Napoli, am gasit o biserica ortodoxa; nasii vin din Romania si vom face botezul pe 10 sept.Dabea astept sa increstinez copilul.
Va pup si mai vorbim caci s-a trezit cea mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am primit de dimineata pe mail un mesaj de la o mamica de mai-iunie, care doreste sa ni se alature: " Buna dimineata tie mami de puf si la toate celelalte mamici! Doresc sa ma alatur si eu mamicilor cu bebelusi de mai-iunie. Am o papusica numita Ana nascuta pe 08 iunie 2005, cu o greutate de 2.800 si 48 cm lungime. Va pup pe toate si va doresc zile racoroase! "

ViviT, bine ai venit si te asteptam sa ne scrii aici despre tine si bebita ta Uite, am sa te trec acum pe lista de mamici cu bebici.

Si puful meu se uita fascinat la televizor, chiar ma gindesc ca nu o fi bine de acum, de obicei il intorc atunci cind il vad cu ochii lipiti de ecran.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutare

Ieri i-am cumparat lui Alex un scaun de masina si l-am pus in el. Ce fericit a putut fi! I-am agatat si niste jucarii si uite-l frate spor la maini si la picioare, ziceai ca este la cursa.

Monu, tu ai 3 kg de dat jos esti o fericita, eu m-ai am 5 kg si fetele... Nu mai zic!... adica rufele jos dupa biciclete... Ca cica sunt pe post de umerase... Si mai am si niste slanina pe mine, ca vad ca dau la si nimic. Doar cativa centimetri pe ici pe colo... Dar las ca dam noi jos cumva... Ma plang ca bunica, zau asa...
Inesuca, eu nu stau flamanda, mama... Mananc sanatos si cu limita. Adicatelea nu bag in mine pana crap. Defapt nici inainte nu mancam asa, acum mananc doar ca sa-i asigur lui Alex lapticul... Ca mami produce de zor...
Geanina si aici am facut aceleasi vaccinuri. Al meu nu a facut nici un fel de reactie, ba mai mult mi-a dormit bustean... Temperatura este normala cum au mai zis si fetele!

Mami de Alex mancacios

Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex

Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Ai vostri tineri ce fel de apa beau ?
Noi i-am dat pana acum doar apa plata fiarta insa asistenta ne-a dat liber la plata nefiarta .

Eu,el(Alex-6ani)http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19 si ea(Freya-11.05.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=4f42&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

Bine ai venit Geanina.Greutatea fetei e buna iar vad ca fetele ti-au dat sfaturi si nu are rost sa le repet.Dar in privinta nelinistii tale iti pot spune ca o transmiti si lui bebe ca si eu am facut la fel acuma o iau un pic mai cu calm si vad ca totul e bine.

Fiicamea si-a facut program de somn si nu o mai poti trezi nici in ruptul capului ,asa ca numai am de ce sa plang doarme noaptea de la 22 pana la 6 dimineata chiar si mai mult deci odihna am ,dar ziua mai rarut mai doarme ca de s-a facut mare si numai vrea,iar mai nou cand e ora de masa nu mai sta in brate se zbate ca pestele imi este si frica ca o sa o scap.Vorbeati de cocosare pai eu ce sa mai zic ca la 2 luni si o saptamana are 5,800 kg nici nu stiu ce o sa mai fac ca deja imi rupe mainele.

Cand o sa am timp o sa va povestesc peripetia mea de la spital ca sa vedeti ca peste tot se pot face greseli .

Va pup dulce si ne mai auzim.

O ultima intrebare unde v-ati masurat talia?

Marilena mamic de Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Buna, astazi Timeea din nou a facut kk verde.Deci ieri a facut primul scaun verde , al 2- lea si al 3- lea normal.Astazi o combinatie verde cu normal.Intru-cat mai aveam o saptamana pana la controlul de 3 luni nu am mai avut rabdare si am sunat pe doctorita pediatra, i-am explicat si ei si mi-a spus ca nu se satura suficient si de aceea face verde si este noarmal ca mananca mai putin pe caldurile astea.Sa insist cu alimentatia.Parca tu Loreen ai avut aceeasi opinie despre kk verde. Felicitari, se vede ca ai experienta, doar ai 2 fete.
La multi ani pentru Stefan(Cornelia) si pentru Tony(Olga Tarziu)
Nu mai retin care dintre voi a propus un top al bebelusilor dar nu cred ca este o idee buna deoarece sunt nascuti in zile diferite, cu kg diferite, sexe diferite si ar fi complexant pentru mamicile care au bebei mai firavi.
ViviT,bine ai venit.

corni si bebe(Timeea)11 May 2005

Mergi la inceput