Copilasi de Aug-Sept 2003 (60)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns axa_io spune:

na ca am apasat pe "invio" si a plecat mesajul !!!! Important e sa ajunga, de multe ori am scris, si cand sa trimit mesajul, nu mi.l trimit, ma enervez, zic, nu mai intru....dar uite ca de data asta a fost ok!!!! insfarsit...
Daca va spun ca azi la mine sunt 16°C si sunt cu trening de bumbac si ciorapi in picioare ma credeti???? Parca traiesc in Alaska...ce vara e asta??? Stau cu geamurile si usile inchise, tuna si fulgera, ploua de doua zile si dardaim in casa, cel putin eu si Fabio.
As vrea si eu putin soare sa stau si eu intinsa la soare cu odrasla pe langa mine sa se balaceasca , dar...am avut f putine zile calde, de fapt mai mult inabusitoare ca soarele "a ars" ptr vreo 5 zile si atat in vara asta!!!!!
Noi suntem bine, copchilul le incearca pe toate dar vede ca nu.i merge fiindca ne.am "socializat" in casa si ce e NU ramane NU, s.a mai linistit "deocamdata" si stranu, dar cand are chef ma si asculta!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Gata, am razolvat si cu steriletul. Nu mi-a pus Mirena ci Paragard care e pentru 10 ani. Sper ca 10 ani sa stau linistita. M-am dus tremurind de frica, dar nu a fost chiar asa de rau si s-a rezolvat treaba chiar repede. Tati a ramas cu fetele acasa si cind am ajuns, legana de zor pe Diana care de o ora se agita nevoie mare. Bineinteles ca la mine a adormit imediat, cum a facut si inainte de a pleca la dr cind urla la ta-su in brate cit o tinea gura cel putin pentru vreo 30-40 de minute. Cica "e mai bine la servici, macar acolo imi mai trag sufletul"...il citez pe d-l Musat:))). Cica imediat dupa ce a adormit Emma, s-a trezit Diana (deh, mie mi se intimpla aproape in fiecare zi asta) si nu a avut pauza decit de o tigara, 5 minutele:)). Si cica acum chiar nu ar mai avea nici o pretentie (nu a avut nici inainte, dar acum s-a lamurit) la mine s afac curat sau mincare. Eh, bune experientele astea:)), dau rezultate miraculoase:). E si ghinionist ca Diana nu vrea sa adoarma la el. I-am zis ca trebuia sa ii cinte. Cica i-a si cintat, dar probabil ca nu i-a placut copilului vocea lui.

Cunoasteti vre-un regim alimentar de slabit ( bun si pentru perioada de alaptare???

Si noi am fost plecati simbata si duminica la viitorii nasi ai Dianei si a fost f. misto. Diana s-a comportat f. bine (cred ca ii seamana sora-sii...sociabila:)), Emma a facut prima data baie in cada cu un gagiu (baietelul lor de 4 ani):)) si s-au batut cu apa si s-au jucat vreo juma de ora de nu o mai dadeai scoasa din apa. Asta pina cind a gasit un sapun in care si-a bagat deshtele pe care le-a bagat apoi in ochi dupa care a inceput sa urle. Dar nici dupa ce am spalat-o pe miini nu s-a dat scoasa din cada.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Aoleu, ce naspa merge netu' azi, imi vine sa-i pup p-aia de la rds... cu un ciomag peste dinti!

Fusei dis de dimineata la punctie, a iesit bine, adica nu e maligna treaba, dar va trebui tinuta sub observatie sa nu se mareasca prea tare. Cica e posibil sa fi aparut in urma unui efort puternic, insa nu atat de recent ca nasterea Irinei. Poate nasterea Mirunei?
In sfarsit, important e ca am scapat de ghimpele ala, imi statea pe creier...
Acum voi continua periplul de analize si vizite medicale ('r-ar al naibii, credeam ca dupa nastere se termina ), ca trebuie sa-mi iau rezultatul de la Pap, sa fac chlamydia, sa pun si io steriletul ala o data si pe urma gata!

http://community.webshots.com/user/r0isin/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

ROISIN, ma bucur tare mult ca vestile sunt bune si ca nu e nimic grav! Intr-adevar astfel de chestii trebuie urmarite pentru a nu evolua nasol in timp. Totusi....mai faci ceva analize, tratament ptr asta sau ii lasi pur si simplu?

IULIANA, sa stapanesti sanatoasa steriletul . Ai vazut ca a fost floare la ureche motarea lui? In principiu 10 ani n-ar trebui sa ai nici un fel de probleme, dar e bine ca cel putin de 2 ori pe an sa te duci la control. Oricum, din cate am inteles nu e bine sa astepti chiar pana la "expirarea" termenului de valabilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Roisin, super vestea !

Iuliana, vorba lui Anny: sa stapanesti sanatoasa steriletul.

Bai, Oana s-a umplut de bube din cauza caniculei. Sunt tare necajita din cauza asta.

Daniela (12+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Anny, o sa vad ce-mi zice endocrinologul, ca trebuie sa ma duc din nou la el sa-i arat rezultatul de astazi. In principiu nu trebuie tratament, mai ales ca analizele de tiroida au iesit bine, glanda in sine functioneaza cum trebuie, insa ramane la latitudinea medicului.
Singura chestie obligatorie este cate o ecografie la 6 luni, ca sa urmarim situatia.
Din fericire am sentimentul ca am dat peste un medic fain (si tinerel, si dragut... ), asa ca merg linistita pe mana lui.

V-am pupilizat, vad ca azi am un pitic tare-tare obosit care doarme de aproape trei ore ( ptiu, sa n-o deochi!), asa ca ma duc sa mai motai si eu putin cu ea.

http://community.webshots.com/user/r0isin/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

La multi ani, Andrei, sa cresti mare si sanatos!

Roisin ma bucur sa aud vesti bune si grija cu doctorul ala "tinerel si frumusel "................

Maine ma duc la pediatra cu Sasha ca nu imi place deloc ce se intampla : vineri a facut din nou febra , peste 38, chiar 39 la un moment dat, si fara nici un alt simptom, gen mucisori sau tuse. Sun doctorita : viroza, antitermice etc, De sambata seara nu mai face decat 37,3 max 37,7, OK duminica scot copilul afara. Marti seara : 38.4 Imi vine sa innebunesc ca nu stiu ce are. Si e a doua oara in ultimile 7 saptamani cand face chestia asta cu febra. Plus ca de vreo 2 saptamani nu vrea sa mai manance. Am pus-o pe seama caldurii, maselelor, dar cu febra asta chiar ma ingrijoreaza, mai ales ca vrem sa plecam la mare....
Poate sunt eu exagerata si ma gandesc numai la prostii..., dar am si psihicul un pic intors pe dos : am aflat saptamana trecuta o veste proasta : o verisoara mai indepartata a nascut acum 2 saptamani al doilea baietel, primul are 7 ani, ea 37, si la o saptamana de la nastere au dus-o la spital cu dureri abdominale, a facut embolie pulmonara si, fetelor, a murit... Mi s-a facut rau numai gandindu-ma la copiii ramasi fara ea, nu mai zic de parinti, sora, sot, etc.
Ca cica asa e viata : azi esti, maine nu se stie !

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Va pup mamici, va pup puiuti!
La multi ani, Andreiut zambaret si multumim din suflet pentru urari si pentru ca nu ne-ati uitat.
Azi am citit mai pe indelete ce mai faceti voi si puiutii vostri. Dana ene si micuta mea tantareza este plina de bubite de la caldura si azi de dimineata chiar mi s-a parut ca este si incercanata si ca are o dispozitie a bubitelor asa, ca de pojar si n-am avut vreme sa merg cu ea la medic si am sunat din ora in ora sa vad ce face, daca e bine...
Sasha, iti tin pumnii sa treaca febra puiului. Stii ca ei mai fac febra din nimic...si te rog nu te mai gandi la prostii (ce usor imi este sa spun altuia si ce greu cand e vorba de puiul meu...)
Roisin, pai nu-ti spusei sa nu-ti faci griji, io facui bb cu nodul vechi de 10 ani, desi toata floarea medicala a spus ca este imposibil...asa ca de multi ani nici nu mai declar prezenta nodulului si desi este mare si observabil nici un doctor nu la remarcat pana acum...cat despre ecografii...da ,daca ai vreme si dispozitie sa le faci asa cum zice la carte ca nu strica...
Iuliana, iata ca am aparut si ti-am admirat printesele si curajul de a le avea asa una dupa alta in conditiile in care esti fara ajutor...parca micuta mai aduce cu mami...si sa stapanesti sanatoasa steriletul!
Despre noi nici nu stiu ce sa spun...darieza e tot atisoara, dar mai plinuta ca facu si ea 10 kg. Vorbeste cat e ziua de lunga, spune poezii, isi citeste in felul ei povesti si face instructie cu parintii mei cat e ziua de lunga, a scapat de pampersi si cam atat..
Eu lucrez cu drag si cam fara spor cateodata si cat este ziua de lunga deocamdata. Din cauza asta culpabilizez mult iar Darieza simte asta si de cand ajung acasa si pana se culca sta numai la tzutzica. Mai mult se trezeste destul de des si-mi spune "da-mi si mie tzutzica te rog"...Astept sa am putina vreme si de mare dar sper sa nu vina iarna pana atunci.
Va pupacesc si vin si eu la intalnirea de aniversare.

victoria si minunea mea Daria
http://pg.photos.yahoo.com/ph/victoriaciolacu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Gata de astazi sunt in concediu! yuppiii, mare pregateste-te ca venim.
Ma asteapta insa grijile pregatitului bagajelor drumului, etc dar le trec si pe astea!
Nu puteam insa sa plec fara sa va las ultimele poze de la botezul la care am fost la Tg Jiu http://community.webshots.com/album/412305697CiKXNF

Pupicei

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

La multi ani si eu cu intarziere pt.scumpul de Andrei! Ce-or mai sarbatori de-alde Hornoiu la mare....

Roisin, ce bine ca nu e nimic grav. Ai grija de tine!

Vai Anca, mi s-a facut pielea gainii cand am citit de verisoara ta. Condoleante si Dumnezeu sa aiba grija de micuti!

Va pup
Flori(30+)si fetita Alexandra
http://community.webshots.com/user/alexuta2003

Mergi la inceput