Copilasi de Aug-Sept 2003 (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai, va rog frumos sa imi admirati stelele verzi! HE HE!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Of, acum abia am reusit sa citesc din urma.
Sasha - mai ce veste nasoala... Nici nu am cuvinte. Si intr-un film daca vad asa ceva si ma inmoi.. Dar sa stii ca se intampla cuiva cunoscut, ruda... Cumplit! Saracutii copilasi!
Ce face mai bebe Sasha, acuma cand vrei sa il inscrii la gradinita s-a apucat de bolnaveala? Sa se faca bine de tot repede!
De fapt, sa fie toata lumea sanatoasa, ca nu conteaza nimic mai mult. Si Roisin si Ioana de Floarea Soarelui - a propos, mai stie cineva cum sta treaba cu amazoana?
Si toata lumea, mai ales ca facem acusica doi ani!
Iuliana - funny! Mai, sportul asta cu lasatul lui tati cu copiii devine din ce in ce mai interesant! Bravo pentru sterilet! E tare bine sa fii linistita. Eu una eram cam stresata ca tot uitam pilulele... Acuma nu ma mai uit la ceas, si nici in calendar.
Eu azi am avut un motiv de bucurie si unul de dezamagire - primul, ne-am pus casetofon la masina asta e mare realizare, avanmd in vedere ca ne chinuim de 2 ani
A doua e ca am rasfoit oferta de case. Case normale, nu vile. M-am enervat de-a binelea! Mai, niste maghernite de toata jena! Maghernite! Jeguri, cum sa le spun, o camera, doua, curte comuna, fara apa, sub 60 de mii nimic! Asa, pe la 70 de mii mai scoti nasul! Dar mai jos... nimic. Ori sa iei terenul , sa dai cu buldozerul peste, si sa te apuci de santier. Da' cine are timp de asta??? Si unde sa stai nene cat construiesti???
Asa ca tot catre Triumf o sa ne indreptam, dar depinde cum merg lucrurile, ca daca nu se schimba nimic in treaba cu impozitele.. adios vise taica! De fapt, seful meu n-are nimic impotriva saimi puna real in cartea de munca, da' sa platesc io impozitul pentru el Pa asta plus partea mea, mi-ar reduce salariul la jumate. Si cu ce as mai plati casa atunci??? O tampenie
Da' ma streseaza de visez si noaptea.
Asa ca tre sa ne apucam e afaceri. Nu stiu de ce anume inca, dar trebuie clar facut ceva...
Hai va pup ca vine noaptea.
Sambata plecam la Constanta si ne mai intoarcem pe 21. Abia astept, ca mi-e un dor de fata de nu mai pot - zice BOBAJI (obraji) are doua BOBAJI!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Sasha, condoleante. Bietii puisori ...
M-am ingrozit !
Sanatate multa lui Sasha. Sper sa ne dai vesti bune curand.

Tango, ce bine ca ne-ai dat de veste .
Pupici pentru delicata Daria. Pai, draga mea, si Oana tot la 10 kg stagneaza de aproape 1 an. Eu nu ma mai stresez de multa vreme. Las' sa fie ele sanatoase si... silfide !

Rodica, concediu placut !
M-am uitat la poze si parca tot mai suspin dupa pletele lui Stefan...
Dar tot frumos de pica e !

Daniela (12+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Ieri am avut musafiri...pe mihaela_s, Diana si sotul ei. Mai, dar ce ochi frumosi are Diana...m-au bagat in boale, iar Mihaela mi-a facut "in ciuda" cu silueta ei. Brrrr, eu oare cind dau tonele astea jos???

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

LA MULTI ANI cu sanatate si muuuult noroc gemenilor Stefania si Daniel!!! Mami Simanoro poate mai vii si tu pe aici sa ne mai povestesti una-alta...

Noi ne pregatim de plecare, pt maine dis-de-dimineatza, la printisor sa-i mai ducem provizii la tara si sa-l pupacim sa ne ajunga pt cele aproape 3 saptamani cat vom lipsi din tara. Luni plecam spre Austria la cumnata-mea.
Zilele astea sper sa mai intru pe net, cu toate ca am de terminat curatenia generala (da' ma ..biiiip.. o leneee ). Daca am sa pot o sa mai accesez si cat om fi plecati, om videa.

Sanatate si sa ne reauzim cu bine!

Pupici pe cefe si pe gushulici si numai bine tuturor bebeilor sarbatoriti luna aceasta!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

LA MULTI ANI pentru STEFI si DANI !
Sa-ti traiasca comorile, Simona !

Danat, spor la treaba !....
De fapt: DISTRACTIE PLACUTA !
Sa faceti poze multe, multe, si sa aduceti o gramada de cadouri pentru Raduc, ca sa va ierte ca plecati fara el.

Iuliana, si poze de la intalnire ?????

Mai, fetelor, Oana e plina-plina de bubitze mici ri rosii.
M-am ingrozit.
Ii dau cu tot felul de creme, cu pudra de talc... degeaba ! Se usuca unele si apar altele.
O si mananca... sau ustura... nu stiu, dar cand ii dau cu crema spune AU !
Sper sa se schimbe vremea asta cumplita, sa vad daca are influenta vremea, asa cum credem noi. Oricum ma duc saptamana viitoare cu ea la un dermatolog, ca nu stiu ce sa-i mai fac.

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Dana_ene, Mihaela a facut mai multe poze decit mine ca eu am mai stat si cu Diana in brate ca nu se putea altfel...poate le pune ea. Vezi ca mama mi-a trimis o pasta facuta la farmacie (se cheama pasta de apa) care arecred talc si alcool mentolat. Eu nu am folosit-o la Diana ca nu am mai avut nevoie, dar stiu ca face minuni la bube, tin minte la nepotii mei. Intreaba la farmacie daca stiu de asa ceva si daca pot sa ti-o prepare.

Danat, distractie placuta!!!

La multi ani!!! pentru gemenii nostri Stefania si Daniel. Tre' sa fie tare dragalasi acum, mai ales ca ei erau niste frumosi :) cind i-am vazut ultima data.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

pentru scumpii STEFI si DANI.Multa, multa sanatate! Si eu o astept cu nerabdare pe simanoro sa-mi impartaseasca din experienta ei.

Danat spor la treaba si concediu placut! Pupici pt. Raduc de la tara.

Dana_ene mie dermatologul mi-a zis sa-i dau Alexandrei cu otet diluat cu putina apa pe bubite sau mixtura mentolata. De asemenea, mi-a zis sa evit baile prea calde si statul in soare.

De maine plec si eu o saptamana la ai mei la racoare. Va pup, in special pe pitici si sa aveti un wkd placut!

Flori(30+) si fetita Alexandra
http://community.webshots.com/user/alexuta2003

Mergi la inceput

Iuliana si Flori multumesc pentru sfaturi.
Eu i-am luat de la farmacie pudra de talc mentolata si este singura pe care o accepta bine, cred ca-i da o senzatie de racoare.
O sa intreb chiar azi de "pasta de apa" si o sa incerc si cu otet diluat. As incerca orice numai sa n-o mai vad asa, mititica mamii.

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Am fost ieri la cabinet la pediatra : Sasha cica are foarte rosu in gat (desi nu tuseste deloc!!!) si intrucat deja luasem 5 zile de antitermice si era asa rosu ne-a trecut pe antibiotic (Ceclor) 7 zile. CAt de bine e nu stiu, dar ma consolez ca e doar a doua oara cand ii dau antibiotic de cand s-a nascut.
Pe de alta parte, am crezut ca innebunesc stand cca 1 ora sa astept la rand, in conditiile in care cabinetul = apartament 3 camere fara aer conditionat cu cca 10 persoane inauntru numai in sala de asteptare, la un moment dat l-am dezbracat pe Sasha de bluza si am stors-o la propriu. Doctorita era f.f. agitata, nervoasa si obosita, Sasha s-a agitat si inainte de a intra in cabinet si inauntru a urlat cat l-a consultat, asa ca nu am apucat sa vorbesc cu femeia decat 5 minute. Si ca premiu de consolare se scumpise si consultatia de la 350.000 la 550.000 lei asa ca mai bine o chemam acasa si vorbeam cu ea ca lumea.
Nu am apucat sa o intreb de vreun tratament pentru imunizare asa ca poate ma ajutati voi cu vreun sfat.

Am si eu o intrebare si mi-e tare greu sa o pun : ati simtit vreodata ca nu mai puteti, ca nu aveti tragere de inima sa ajungeti acasa stiind ca va asteapta un "argint viu" care are o personalitate f. puternica si care nu asculta deloc deloc de vorba buna, se face ca nu intelege ce ii spui daca nu ii convine, simt cateodata ca imi ies din minti si ma apuca istericalele (si chiar ma apuca cateodata). Sunt chiar singura mama nebuna ??? Imi doresc atat de mult cateva zile singura, dar din pacate nu am unde sa il trimit pe BB. Puteti sa dati cu rosii, cu oua, cu ce vreti dar m-a ajuns oboseala psihica groaznic.
Mi-am promis sa nu il mai altoiesc la fundulet, dar cateodata le face atat de rau............( aseara m-a muscat intr-o fractiune de secunda de obraz chiar sub ochi = sunt vanata, o sa zica la servici ca m-a batut sotul). Sau : face la olita fara probleme, dar azi dimineata s-a urcat in patut si razand a facut un pipi lung....

Hai ca m-am intins, dar simt ca explodez..........

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput