Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 49
Raspunsuri - Pagina 5
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Catrinel, felicitari. Sa iti dea Domnul un bebe sanatos. Cat priveste restrictiile alimentare: produse lactate care nu sunt din lapte pasteurizat, carne insuficient preparata termic, alcool, apa tonica(contine chinina), branzeturi cu mucegai sau tip Feta, salamuri crude sau carnati(spre exemplu, eu mananc doar sunca si crenvursti, ca sunt produse obtinute prin fierbere - scrie pe prospect).
Eu am fost vineri la prima echografie; am vazut cum ii bate inimioara lui bebe(doctorita a colorat pulsul in rosu ca sa il vedem mai bine), si totul pare ok. Atat doar ca are dimensiuni mai mici(doar 2.7 mm!) decat varsta conform UM. Desi doctorita de la echo m-a asigurat ca totul este bine, sunt un pic ingrijorata, caci eu aveam CM regulat la 28 de zile inainte sa raman gravi, si cam stiam cand este ovulatia; in plus nu am simptome prea accentuate de sarcina. Acum, ar mai fi si problema setarii echografului, care poate diferi de la un cabinet la altul(de ex, dr.T spunea ca pulsul se poate vizualiza doar la 7 saptamani - cam cat am eu conform UM, deci pare ciudat ca la un embrion de doar 2.7mm sa se vada pulsul?!).Cum o vrea bunul Dumnezeu.
Imi cer scuze ca imi vars naduful; sper sa fie totul bine. De abia peste 2 saptamani ajung la medicul meu, dr.B cu toate analizele si sper ca imi va da vesti bune.
Sa auzim de cat mai multe gravidute
ADriana
7+
Bebe strumf
Poze
ionica spune:
Catrinel 17,
Vad ca "hoinarim" cam pe aceleasi forumuri ma tin dupa tine scai poate am si eu aceeasi surpriza ca a ta.TE FELICIT DIN SUFLET
Bine ati venit din concediu fetele!!
Eu aici sunt in permanenta in vacanta ,clima este extraorinar de placuta ,am piscina unde ma pot balaci si fructe exotice cat cuprinde!
Sunt la ziua 10 de la prestare si astept si tot astept!
Doamne ce lunga mi se pare o zi !!
Va pupic pe toate si sa auzim numai de bine!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
princess spune:
Catrinel, ai mare dreptate: fetele din gasca endometroaselor sunt nemaipomenite! Numai bune de pus la sufletzel!
Iepurici, te pupic; da, m-am intors odihnita si relaxata, dar rushii mi-au stricat buna dispozitie! Noroc cu voi!
Mishulici, Adriana, Ingerash, Catty, Andicu

Ionica, vad ca la tine "terenul" e OK , deci te asteptam cu vesti foarte bune!
iepurila spune:
Catrinel, nu stiu daca ai apucat sa citesti, dar mie la histero mi-a gasit sinechii uterine. Cica a curatat cat a putut si pe urmatoarele 2 cicluri mi-a dat tratam hormonal care ar trebui sa actioneze ca un "bisturiu hormonal". Tratam e asa: din ziua 1 pana in ziua 11 PREMARIN (estrogen) si din ziua 15 pana in ziua 25 UTROGESTAN.
Mi-e un pic frica de efectele adverse. Dar sper sa functioneze. Prin sept la sfarsit ma asteapta o noua histeroscopie pt a vedea rezultatele tratamentului.
Pupicei pe burtica.
PS: Ia o tona de pahare de unica folosinta, bea din toate si fa-le pachet catre Romanica. Vezi sa nu uiti Moldova- dulsili targ al Iesilor.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
ionica spune:
Iepurila,
Cand ti-a spus doc sa iei utrogestan ti-a facut un test de sange sa vada valorile de progesteron din corp?
Mie mi-a spus ca am valoare 23 deci pozitiv
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
motzunica spune:
Andicu, inainte de FIV cu o luna, pune de-o intalnire cu Irina ![]()
Ingeras, daca a scazut temperatura inseamna ca ai ovulat, trage tare 
Catrinel, in sarcina mameloanele devin "erectile" ![]()
Mishulina, azi n-am prins paharul
, dar maine...![]()
Amely, 
nicol78 spune:
FELICITARI CATRINEL!!! uita de indoieli , sigur esti
si o sa ai un
minunat!!!
Felicitari si tie CATTY pentru surioara ta, esti o tipa de nota 10, ca toate fetele de aici.
Eu sunt sub asediul rushilor sunt in ziua 1 CM (o zi atat de trista), duminica chiar imi faceam visuri ca imi intarziasera 2 zile si deja imi era rau (cred ca de la creier). Mai numara cineva cu mine de manuta, poate in doua avem putere mai multa.
Am fost la mare in we si ne uitam si eu si sotul meu la cei care erau pariti si ii admiram si ne faceam si noi planuri de cum o sa fim si noi si cum o sa procedam in anumite situatii cu bebeii nostri... dar de.. se pare ca mai avem ceva de asteptat.
princess spune:
Nicol, draga mea, luna asta putem numara impreuna: si eu tot ziua 1 a CM sunt
!Bafta sa fie luna asta si ...
nicol78 spune:
Draga Princess Doamne ajuta sa fie bine luna asta la noi si la toate cele care isi doresc copilasi.
Eu o sa iau a 3-a luna Ovamit dupa care o sa fac o pauza de doua luni, asa imi pun sperante mari in luna asta si sunt constienta ca nu fac bine pentru ca o sa sufar dar nu ma pot abtine. Mintea mea nu poate sa inteleaga ceva ce imi spune toata lumea si anume ca bebe vine atunci cand te astepti mai putin ... adica cand ? cand o sa fiu batrana , pentru ca la mine de trei ani si jumatate nu mi-a trecut nici o luna fara asteptari si vise si si.. care se imprastiau cad veneau rushii.
Dar ce sa mai lungesc, e o luna noua, e un nou inceput, poate ca va fi bine luna aceasta, Doamne ajuta!
Alexia27 spune:
Buna fetelor! Am aparut si eu...ca sa-mi iau la revedere de la voi. Plecam maine in luna de miere, facem un tur prin Europa si speram sa avem un BB la bord cand ne intoarcem. Am inceput deja sa lucram, desi e prea devreme, doar ziua 8, dar...facem repetitii, ca sa ne iasa bine![]()
Fetele, am avut o nunta superba, nu puteam sa cer mai mult! Cand ma intorc, daca nu ma uitati intre timp, o sa pun poze.
Poate mai intru si maine, daca am timp. apropo, stiti cumva ce poate fi de am temp asa ridicate (36,7 C)? De obicei se invarteau pe la 36,4 maxim 36,5.
Va pup pe toate, fara exceptie si va doresc o vara frumoasa, concedii de neuitat si reusite acolo unde vi le doriti ( a se citi BB)