Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 49

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Caty totul e bine, pana acum si sper ca si mai departe!
Catrinel acum e o perioada super, in care poti manca fructe si legume la greu. Faci o salatuta de vinete, ardei copti, sunt nectarine, prune, piersici, pepeni etc. ai de unde alege si combina. sarcina usoara si te asteptam la gravidute de martie-aprilie.
Pup toate fetele si scuze ca nu mai pot sta mult pe net, ma omoara caldura asta si stau mai la racoare.

Laura 7+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Irinucaaaa, felicitari si bine ai revenit! Sa iti traiasca bblul si sa fiti sanatosi. Vrem pozeee!
Eu nu prea am ce sa va spun nou, azi si maine ma duc la eco; cand i-am spus dr ca vreau eco si maine si Pregnyl daca nu se sparge pretenul meu de 23mm...mi-a rasp: "bine, sefa"...a fost super haios! Temp azi, z13 36.7, a crescut cu 0.2, dar nu am ovulat inca.

Draga Auricass, iata: (http://www.eva.ro/sanatate/articol400.html)
"Pe scurt... In prima parte a ciclului, se secreta din abundenta estrogeni (sub influenta FSH, care este un hormon secretat de hipofiza), care au rolul de a pregati mucoasa uterina pentru o eventuala implantare a embrionului.

In aceeasi perioada se produce si cresterea foliculilor ovarieni care contin fiecare cate un ovul. Cel care va creste cel mai mult va inhiba dezvoltarea foliculilor competitori si pe la mijlocul ciclului se va rupe, eliberand ovulul in cavitatea peritoneala. Stimulul care declanseaza ruperea foliculului este furnizat de catre o crestere brusca si majora a nivelelor de LH (denumita peak LH). LH este un hormon hipofizar care favorizeaza ruperea foliculului si ulterior stimuleaza secretia de progesteron.

In a doua parte a ciclului, endometrul se va modifica din punctul de vedere al calitatii, devenind apt pentru a gazdui embrionul. In aceasta faza (denumita faza luteala) se secreta cantitati crescute de progesteron, care va favoriza supravietuirea unei eventuale sarcini. Orice disfunctie hormonala care poate influenta cursul normal al acestor evenimente endocrine va conduce la disfunctii ale ovulatiei sau ale proceselor de gazduire a embrionului."

Va pupacesc mult, mult pe toate!
Un ingeras care va iub si vrea si el !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetele mele dragi, vreau sa va zic ca asta e ultima zi de scarbici, de maine intru in concediu (URRAAAAA!) pana la sfarsitul lunii august. Sper sa mai apuc sa intru pe net pana sambata, cand plecam la mare. pe urma plecam o saptamana in Franta pana pe 21 august, asa ca o sa-mi fie un doooor de voi... sper sa nu ma uitati de tot pana ma intorc (promit sa pun poze faine!)
Motzunica, iti tin pumnii sa fie cu noroc isprava cu bautul dupa.... Esti tare, ce mai!
Mihaela, Lumit eu sunt ziua 23 si tot asa nu prea am sanii sensibili, doar umflati si un pic durerosi... eu zic ca mai e timp si putem inca spera! cand ma intorc vreau sa va gasesc cu 2 liniute! ca de altfel pe toate!
Ingerasule, sper sa faca un mare poc foliculosu' tau si sa fie d'ala fertil, si sa te gasesc si pe tine
Mishulina, pup cu drag fata frumoasa si curajoasa, ca in septembrie incepi iar monitorizarile si temperaturile, si sa vezi tu cum vine barzuca cu puiutul cel mult visat! ai grija de tine, OK?
Andicule, vreau sa te gasesc vesela si optimista cand ma intorc, ca probabil atunci o sa am eu nevoie de incurajari din partea voastra, mai ales ca urmeaza laparo!
Danutzule, sunt de groaza preturile la FIV in State, horror, brrrr..., acum inteleg de ce vin atatea femei in Ro pt. FIV... Pupici multi si ai grija de tine!
Aurica, faza luteala este perioada care urmeaza ovulatiei (pana la urmatoarea menstra) si dureaza in general cam 14 zile, la un CM regulat, de 28. In aceasta faza se secreta o cantitate mai mare de progesteron, care dupa cum stii este hormonul necesar fixarii si mentinerii sarcinii... cam atat stiu eu (marea experta!). Multi pupici, iti tin in continuare pumnii sa fie cu bebe!
Irina, felicitari pentru puiut, si tie si celorlalte gravidute, aveti grija de voi si de ghemotoacele din burtici!
Catty, eu zic ca ai ovulat atunci...de multe ori cu temperaturile te mai si pacalesti...sper ca amorteala de la piciorusele pe pereti sa fie cu folos si sa te gasesc si pe tine...doi!
Iepurasule, valabil si pentru tine! pup fata dragalasa!
Princessita, sper sa te gaseasca usor bebeul tau si cand ma intorc, sa-mi faci o surpriza frumoasa!
Miro, abia astept sa vad pozica aia a ta haioasa, dar si altele pe langa! Cat despre bautul dupa , nu stiu daca se fura, da' sigur are mai mult farmec!
Barbye, inteleg ca si tu vei fi la mare, noi mergem in Mamaia, poate ne vedem pe acolo la un suc... sper sa avem vreme frumoasa, cu toate ca pe mine au sa ma napadeasca rusii, asta e, trebuie sa ma descurk, le arat eu lor! sau... poate am norocul si nu mai vin? Doamne-ajuta!
Noi in august o sa "prindem" perioada fertila la Paris, ma rog
sa prinda acolo, ar fi o chestie, nu?
Promit sa numar berzele pe drum spre (si de la) mare si sa le rog frumos sa treaca si pe la fetele de la endometru, si...sa nu care cumva sa indrazneasca sa vina fara bebici!
Va pup pe absolut toate , (mii de scuze daca am omis pe cineva!) si sper s-apuc sa mai intru macar o data pe forum pana plec, sa va pupicesc!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata fetelor!
Cine vine azu\i cu vesti bune,ca tare mare nevoie am..Amely,Ingeras?
Miro,nu mai sunt trista,asta e o trece si asta....dar pana trece trece si vara! Azi am abia o saptamana de la interventie si mai sunt 5 dar crede-ma ca abia astept sa treaca...prea nu am voie nimic:nici baie, nici strand,nici...alea-alea...
Catty cat te inteleg cu bebelusul acela...Si eu am o vecina de cartier ce are o "Gogosica" de 8 luni dupa care sunt innebunita!Imi vine cateodata sa sun la usa ei sa mi-o lase si mie 2-3 zile sa-mi mai alin dorul...
Aura sunt cu ochii in patru si cand vor fetele sar si eu cu listuta-fermecata! Tu chiar ai auzit de medici bucuresteni care au "dat roade"? Vreau si eu niste nume,pleeeaseee....
Laura staai cumintica ,fereste-te de caldura si efort,chiar mi-era dor de voi 2...
Amely esti o scumpica asa cum esti de obicei,eu sper din tot sufletul sa veniti 3 mai ales ca mergeti exact unde trebuie! (si marea si Parisul sunt cele mai potrivite locuri pentru bb).Concediu placut si ...la cat mai multe berze!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

INGERAS si AMely sunteti niste duuuulciurele. Multumesc fetele frumoase pentru lamuriri. In sfarsit am reusit sa ma luminez. Ingeras multam pentru site. Ma uit acusica. Va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare tuturor!
Eu,la munnci,normal,si tot pe calduri mari;acum o ora,la 10.30 erau deja 30 de grade .
Si eu inteleg foarte bine cum e cu bebelusii din vecini!tocmai de-aia ma bucur ca o sa am un nepotel,la care o sa am acces mai mult.

Miro,dac-ai sti,am ajuns la Timisoara la 9.00 am si am plecat la 3.00 pm,intre care am avut sedinta si masa de pranz cu aceiasi participanti,si direct inapoi la aeroport ,n-am avut timp de nimic altceva,altfel,tare mi-ar fi placut sa ne intalnim!!Si nici-o grija!! Nu plec de la Endo decat luata cu forta !Sunt total dependenta de forum si de voi,chiar daca subiectul asta e putin pe langa problemele mele actuale! Important e ca voi imi dati speranta si o stare psihica buna,deci ma ajuta oricum!
Altfel,habar n-am in ce zi sunt ,nu stiu cand ar trebui sa-mi vina normal,ciudat e ca ieri si alaltaieri am avut niste intepaturi ca la ovulatie, dar pe la "subsol" tot pic pic roz-inchis;oricum, sunt in ceata totala ;si continui cu ceai de cretisoara...

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Buna dimineata!
Amely, ar fi super sa-l concepeti pe bebe la Paris.N-ar fi rau nici daca bebe ar merge deja cu voi...Doamne-ajuta!
Tu macar ai sanii un pic durerosi, eu nu-i simt pe-ai mei.
Of,sunt in z.27 si nu simt nimic.Nu stiu ce sa fac, daca sa stric un test.Nu-mi e de test, imi e numai de starea de disperare care ma apuca cand vad ca nu iese a doua liniuta.Cred ca ma intelegeti.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Amely, esti o scumpica , asa sa fie! Sa ai un concediu placut, odihniti-va si faceti , ca mediul este chiar ... prielnic! Ce vrei mai romantic de-atat?
Andicu, revino-ti! iar vrei un pic de mustruluiala?? fii si tu mai optimista putin, ca o sa vezi, va fi bine pt toate! Hai si un
Mishule, fata scumpa!
Motzunica, bravooo! hai cu testul ++++ atunci!
Auricass, ma bucur mult ca te-am lamurit!
Sa stiti ca si eu sunt dependenta de site!

toate fetele!
Un ingeras care va iub si vrea si el !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Lumi eu te inteleg foarte bine ca aceleasi stari le traiesc si eu luna de luna,numindu-le generic "depresia unei singure liniute"...Inca nu am depasit momentul si inca ma afecteaza oricat m-as stradui sa nu pun la suflet....La cate zile iti vine tie de obicei? Poate ar trebui sa mai astepti 2-3 zile....Pentru semne e poate cam devreme,uneori apar mai tarziu...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Lumit,nu e obligatoriu sa ai simptome;nici eu n-aveam cand mi-a iesti ultimul test pozitiv.Abia dupa o saptamana am inceput sa am stari specifice. Iar cu testul,ce sa zic,asteapta macar ziua in care ar trebui sa-ti vina,si fa-l atunci.O sa vezi tu, ca la un moment dat,o sa iasa si 2 liniutze!!!

Ingerash,merci ptr grija,la fel si tie,Amely,stati linistite fetelor,ca-mi revin eu repede!nu cedez cu una-cu doua! Caldura asta infernala e de vina !!

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput