Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 49
Raspunsuri - Pagina 12
Catrinel_17 spune:
Motzunica, esti de comaaaa! 
Danutza, multumesc muuult de urari!! Aici e friguletz. Mie mi-e frig, si aseara mi-a fost, si colegul meu e racit si mi-a stranutat toata ziua in fatza… Azi sper sa stea acasa. Am mai iesit soarele, macar nu mai e asa depresiv!
Lumit, nici pe mine nu m-au durut sanii, aveam numai senzatia aia cum zici tu, in „tarile de jos“, puteam sa bag mina in foc ca-mi vine ciclul!! Si testul nu mi s-a pozitivat decit in ziua 28 (si atunci ussssoooor)
Mishu, Princess, iepurash 

Mirona, eu vin in decembrie acasa (in Timisoara!!)– cu o plasa de pahare!
Laura Ioana, suna minunat ce zici tu! Dar nu am chef nici sa… clipesc, nu stiu ce a data in mine asa o amortzeala. Ma chinui sa ies din ea. Dar salata de vinete!!! Chiar as minca!! Promit ca ma mobilizez! Pacat ca nu am mama, soacra, matusi in jurul meu… Le simt lipsa acuma!!
pup fetele dragi
_
"After all, tomorrow is another day!!"
ingeras26a spune:
Fetelor,
Intrati pe http://www.ournet.md/~anatomia/reproducere.html si cititi,ca eu deja bazai...este un pasaj care m-a dat pe spate: "Pusa la punct la Glasgow de Ian Donald în 1958, ecografia a modificat considerabil conceptiile despre dezvoltarea fatului. În uter, fatul este vazut crescând, dezvoltându-se, este surprins în timp ce îsi suge degetul, se observa reactiile sale la sunetele vocilor familiare."
...
vreau si euuuuu! ca merit!!! am fost tare cuminteee!
ingeras26a spune:
fetelooooooooor!
aloooooooooooooo!
ma aude cinevaaaa?
ce mai faceti? unde ati disparut?
andicu spune:
Eu te aud !![]()
M-am tot uitat si eu si ma gandeam ca-i cam liniste pe-aici...
Apropos, foarte interesante informatiile de la tine! M-am uita pe programul de la National Geographic si am vazut ca emisiunea "in pantecul mamei" este in seara asta la 10.00 si la 11.00,si mai tarziu, la 01.00; apoi se va relua pe 10 august.
Ma oftic ca nu am pe ce sa inregistrez,acum am aflat de la sotul meu ca pe videoul rabla pe care-l avem nu merge sa inregistrezi de la tv;dar fac tot posibilul sa gasesc o modalitate,promit Irina
!O sa incerc prin vecini
.
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Mishulina spune:
Ingerasule si eu am citit ce scria acolo dar m-a apucat bazaitul asa ca ma gandesc sa ma duc sa-mi inec amarul intr-o inghetata....![]()
Ina
ingeras26a spune:
Feteloooor, eu mi-am dat intalnire cu o gravidutza acum, intr-o jum de ora...mi-e tare dor de ea!
Nu mai am chef de serv, asa ca plec si ma duc sa
din acelasi pahar! mai are putin si naste...
Va iub mult! sunt plina de speranta! maine ma duc la eco, fac si pregnyl daca e nev si sper!
Un ingeras care va iub si vrea si el
!
auricass spune:
Fetelor cred ca intru si eu in clubul plangacioselor in urma vizionarii site-ului ...asa ca acum am ajuns acasa si am dat repede la desene animate
ca altfel bazaiam de ma durea si capul...
Amely superconcediu si din partea uneo semioltence:)) Sa dea Dumnezeu sa veniti impreuna cu o minunica, ok?
Ingerasule 
fii pe faza ca mai vin cu intrebari d'astea capcana:))
Lumi, vorba Mishulinei...de depresia unei singure liniute sufar si eu de vreo 4 ani. Nici la testele de ovulatie nu-mi ies clar cate 2. Sa fie de bine pana la urma.Sa vinala tine 
iepurila spune:
Feteloooor nu dati cu oua ca ma simt suficient de vinovata.
Nu am disparut, nu am murit, pur si simplu nu imi mai ajunge ziua cata-i de lunga. Nu stiti, nu se breveteaza vreo zi cu 16 ore, ceva?
Munca multa, ajung tarziu, fiarta in suc propriu si cald tare si munca si acasa.
Amely, concediu placut si sa vii cu bebita la purtator. N-ai sa stii ce nationalitate va fi puiul tau- poate il faci francez.
Irina, felicitari pt prima vizionare a puiutului. Ma bucur ca e bine si va doresc multa sanatate si sarcina cat mai usoara.
Lumit, te astept cu 2 liniute, daaa? Si trimite-ne si noua un norulet mic, mic si o pala de vant sa ne tragem sufletul.
Motzunica, cat de belea poti sa fii...... Acu da fuguta la prestat.
Miro, da la meciu de deseara te duci???? Fa galerie si poate te vad la Tv.
Catrinel, vezi sa-mi pastrezi si mie un paharel si pune-l pe un porumbel calator sa ajunga si la mine.....sau mai bine pe o barza....
Ingerasa tie iti spun NOROC (sa ciocnesti cu graviduta) si bafta maine la pregnyl.
Mishulina, tu chiar crezi ca m-am suparat????? Pup fetita de o mie de ori. Si o iau de la capat.
Iar cu inghetata aia chiar mi-ai facut pofta.
Eu fusei azi sa donez sange pt analize hormonale (pt ziua 21) si chlamydia. Rezultate?......peste doua saptamani. Bani?........1.910.000 . Sau scuzati 191 RON.
Pupicei la toata gasca.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
motzunica spune:
Buna fetele,
Pe cat de mult m-am bucurat ieri dupa ce am baut apa dupa gravidutza, pe atat sunt de
astazi. Mi-am luat rezultatul la analize si sunt proaste.
LH-ul e bine 27,86 (18,6-90,23) iar Prolactina 29,6 (1,39-24,2) 

.
Vineri trebuie sa fac si progesteronul dar presimt cum va iesi dupa o asa prolactina.
Trebuie sa merg la endocrinolog dar nu stiu unde deocamdata, ca la noi nu prea imi vine. Cu toate astea am vazut ca singurul tratament recomandat este Dostinex-ul sau Bromocriptina.
Daca dintre fetele de aici este careva cu hiperprolactinemie asemanatoare ca valoare mie, v-as ruga sa-mi spuneti doza pe care o luati.
Va
pe toate.
Mishulina spune:
Iepurasuleee ce bine ca traiesti desi numa bine nu-i in blanita ta acum!
Eu te inteleg ca de 2 zile toata apa pe care o beau imi iese prin piele! Imi pare bine ca nu esti suparata pe mine,nu ca nu ai avea motive...
La inghetata aia nu m-am mai dus ca nu aveam cu cine...Nu dai o fuga? ![]()
Catrinel
am primit mesajul,multumesc pentru tot...Macar stiu ca daca te urmez unde esti tu acum voi da de o prietena...
Motzule imi pare rau ca a iesit prolactina mare (scuza-mi ignoranta dar eu habar nu am ce inseamna asta). Sper sa-si revina in limite normale cat mai repede,chiar daca cu tratament...
Ina