Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 49
Raspunsuri - Pagina 10
lumit spune:
Andicu, bine ca au plecat in sfarsit uratii.Daca zici ca te-ai trezit cu noaptea-n cap probabil deja cauti perna, asa ca somnic usor!
mihaipopescu, sunt nemultumita ca nu ma dor deloc sanii!Sunt total insensibili!!!Ciclul meu e foarte lung(peste 40 de zile) dar la monitorizari se vedea ca ovulez normal, prin ziua 14-15.Faza luteala in schimb este lunga cat o zi de post.Luna asta nu m-am monitorizat dar dupa simptome as fi zis ca tot cam asa am ovulat.In concluzie,pe joi cred ca trag un loz, sa scap de incertitudine.Da`de ce nu simt nimic deosebit?!!Poate,sa zic, simt un soi de durere usoara in "tarile de jos".In rest nimic,nimicuta...Oricum, neavand certitudinea ca am ovulat, noi continuam cu prestatul, muncitoreste, la cate 3 zile.Pana la ciclu sau pana se pozitiveaza testul!!!
Unde nu da D-zeu sa ne pricopsim cu "burticute", indiferent de temperaturi!Oricum, la mine e racoare (sac!)ca sunt in Irlanda.![]()
Irina, multam de info; o sa ma uit si eu maine la documentar.Sa-ti traiasca bebelusul!
princess spune:
Irinuca
, in sfarsit ai aparut... si cu ce vesti bune! Ma bucur mult pt. tine si iti doresc sa-ti traiasca BEBICUL, sa fie sanatos si sa fie bine totul! Felicitari! 
Fetelor, haideti, fugutza la somnic ca maine mergem la munca, nu?
Somn usor si vise placute! Noapte buna si cat mai racoroasa! 
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png
motzunica spune:
Fetele, am reusit azi sa beau dupa o
. 

Dar sa va spun cum a fost faza: colega de birou a Motzului meu e gravidutza. Ieri l-am rugat sa urmareasca paharul ei dar a uitat, azi bineinteles ca iar a uitat..., imi venea sa-l omor, nu alta dar azi e ziua de ovulatie. Dupa ce am postat primul mesaj in seara asta, mi-am aruncat ochii pe biroul colegei, ce credeti ca era pe el?, o sticla de apa minerala inceputa si langa ea un flacon de acid folic. Credeti ca am rezistat tentatiei?
NU!
Am luat din amandouaaaaa!
danutza_c spune:
Fetelor, iar m-au muncit astia de azi nici timp sa ma uit dimineata pe forum nu am avut!
Si am avut ceva de citit, ati fost harnicute, nu gluma!
Irina, felicitari!
Sa ai o sarcina usoara si bebe sa fie sanatos si voios! Trage-ne si pe noi acolo la mamici, cit mai repede! Eu azi iar am prins cutia de coke a colegii mele, gravidutza, pe masa si am tras o dushca!
Mishulina, urmatoarea dushca o sa fie pentru tine!
Catty, cred ca primul cm nu e neaparat normal si trebuie sa treaca poate o luna pina sa intri in normal cu cm. Asta daca am inteles eu bine ce ai intrebat![]()
Princess, asa cred si eu si am citit mai demult undeva ca de fapt sufletele lor ne aleg pe noi ca parinti si vin la noi atunci cind e timpul. Eu stiu ca acolo sus undeva e un sufletel care vrea sa vina la noi, il simt, de prea mult timp imi tot trimite semnale 
Catrinel, iti doresc sa ai o sarcina super usoara, sa nici nu stii ce sunt alea greturi si sa-ti fie foarte usor. La voi cum e, tot asa de cald ca acasa?
Mirona, stiu ce spui, si fetita mea a imbatrinit, merge greu, nu mai aude bine dar tot asa, cind vin acasa e asa de dulce: intii ma miroase si dupa 1-2 secunde ma recunoaste si sare pe mine de ma da jos. Si pe urma vine si cealalta nebuna
! Nu-mi doresc decit sa vina BB cit mai repede si sa se poate juca cu ele.
Amely, tine-te bine: un FIV aici costa putin peste 20.000$!!!! Si e total neacoperit de asigurare 
Auricass, sa fie BB luna asta!!!! Sper din tot sufletul pentru tine. 
Va 

pe toate fetele, fara exceptie si sa ne vedem cit mai repede la capitolul urmator...
Mishulina spune:
Irina multumesc pentru urari ,sa te auda Dumnezeu...
Aura,facem noi listuta dar trebuie sa fie de acord cat mai multe fete...
Mihaela
pana in septembrie fac parte (numai) din "galerie"...
Andicule iti inteleg hotararea de a mai astepta cu Fiv,macar intre timp te "consolezi" cu nepotelul tau...Acelasi lucru voi face si eu cu...pisica!
.Iti cam dai seama ce nervi o sa am eu cu pampersii astia timp de o luna jumate? Pe caldura asta....
Iepurasule mi-e dor de tine,sper ca mi-ai iertat gafa...
Motzule
felicitari pentru "reusita" ta,acum asteptam o luna,nu? Si daca merge sa bei dupa o graviduta la ovulatie cred ca nici nu mai avem nevoie de sotiori,nu?
Danutza,multumesc pentru dusca
, esti o draguta ca te gandesti la mine...
Ina
MirelaV spune:
Motzunicule, ce faci puiu? hai cu vesti bune.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori
Mirona spune:
acum am picat si eu pe acasa: treaba multa azi ... apoi fitness impreuna cu sotul si concert in aer liber CARGO pentru ziua Timisoarei.
A fost placut.
Irina bine ai revenit ... abia asteptam vesti de la voi. Ma bucur pentru tine si sotul tau. Iti doresc inca o data tot binele din lume si o sarcina usoara. Sa auzim de bine.
Incerc si eu sa inregistrez o caseta maine ... dar numai video pot.
andicu pai cum draguta ... ai tras o fuga la Timisoara si nu ai dat si tu un semn ... cat de mic ... am fi putut iesi la un suc, la o inghetata.
Imi pare rau pentru pauza care o vei lua de la proiectul
... dar e decizia ta. Asta nu inseamna ca pleci de la endo ... asa-i? Oricum ... NU TE LASAM NOI.
Felicitari motzunica si danutza_c pentru reusita cu paharul unei
... eu mai am de asteptat ... pana vineri cand tragem o noua intalneala ... noi cele de la timisoara. Le-am pus gand rau paharelor fetelor gravide. Trebuie sa o fac fara sa-si dea ele seama ... sau pot sa le cer? Cum se procedeaza? Se fura?
hi hi hi ... parca ma vad pandind momentul prielnic ...
Mishulina hai nu fi trista. In curand ... maine mai exact se intorc ploile ... vineri va fi din nou jale. Nu mai e mult cu caldura asta.
fata tamponata. 
Ce rau imi pare ca am uitat acasa la mama cablu de la aparatu foto ... asa nu mai pot descarca pozele de pe aparat pe calc. Mi-am facut o poza minunata: m-am pozat in niste pantaloni de slabit. De tot r...-ul.
Arat ca un clown ... hi hi hi. Dar o pun eu saptamana viitoare ... asa sa puteti si voi sa radeti ... sa nu mai rad eu de una singura.
Miro
My ticker
catty spune:
Buna fetelor,
Iertare ca nu am intrat ieri decat o data, dar am avut o zi incarcata la munca. Eu sunt asistenta personala a unui avocat si ieri a trebuit sa ma duc la penitenciar cu sotia unui client de al lui si cu fetita lor de 11 luni. Sotul meu ne-a dus si nu isi mai lua ochii de la bebe.
Treaba este ca atunci cand am intrat fetita a devenit destul de agitata, ii era cald si intre timp i se facuse si sete, asa ca am luat bebita in brate si am inceput sa ma plimb cu ea, pe unde se putea. Toata lumea din jur se uita la mine, si cateva doamne chiar mi-au spus ca este un copil reusit si sa imi traiasca. As fi vrut eu sa fie copilul meu, dar........................ Nici nu va dati seama ce sentimente am avut ieri. Imi venea sa plang de nervi. Treaba este ca trebuie sa ma hotarasc daca vreau sa imi faca cineva intrarea la un medic arab din Pitesti. Cine poate sa ma duca la el a spus ca dupa ce a luat tratamentul prescris de el a ramas insarcinata in 5 zile de la prima pastila. Treaba este ca nu am bani si in perioada asta de abia ne descurcam sa avem bani de paine si de autobuz pana la munca si inapoi acasa. Sa vad ce o sa fac.
Fetelor care sunteti gravidute sau care aveti gravidute in jurul vostru, va roggggggggggggggggggggggggggggg trimiteti-mi si mie un pahar din care ati baut sau s-a baut.
MihaiPopescu idee cu mersul la Craiova nu este rea, dar sotul meu o sa spuna ca am inebunit, ca sa nu mai pui la socoteala ca biata femeie o sa se uite la mine ca la extratarestrii.
Ingeras26a stai linistita si o sa vezi ca totul va fi bine.
Adrianamica nu te mai nelinisti. Stai linistita pana iti vine medicul din concediu. Daca doctorul care ti-a facut eco a spus ca este ok totul, de ce nu vrei tu sa il crezi?
Irina felicitati.
Va rog pe toate gravidutele sa stati linistite si sa nu va mai faceti ganduri rele. Stiti doar ca bebe simte ceea ce simtiti si voi si doar nu vreti sa il stresati, nu?
Danutza_c multumesc de raspuns, poate ca ai dreptate. Insa, daca stau sa ma gandesc, luna asta am avut 3 sau 4 zile in care temperatura a fost constanta 36.8. Sa fi ovulat atunci?
Dumnezeu mai stie ca eu nu.
Sa zis cu concediul meu. Daca ploua in week-endul asta nu am nici o sansa sa mai plecam. Ata ete, poate saptamana viitoare va fi vreme buna.
Fetelor, ma rog mereu sa ne dea Dumnezeu un bebe cat mai repede, si cred ca daca ne-am ruga toate pana la urma ne va asculta. Ce ziceti?
Acum trebuie sa inchei, dar azi cred ca e o zi mai linistita, asa ca intru mai tarziu.
Va pupicesc,
Sa aveti grija de voi.
catalina
auricass spune:
Pupicei pe burticei si astazi de la mine pt.tot
Motzule, buna treaba ai facut...inseamna ca nu mai avem mult de asteptat sa devii
asa ca deja am inceput sa am emotii. Sa de Dumnezeu sa fie cu ochisori..CAt despre Craiova..cand vii sa nu uiti sticluta din care ai baut, daca o mai ai. Mi-ar placea sa ne vedem...de fapt as fi super incantata. Cu tine deja am fi 3 pentru olteni:)))
CAtty ce medic este acela de care ai vorbit si ce stii despre el? POAte mergem impreuna...Este chiar asa bun? Eu am auzit doar de bucuresteni care au dat roade..
Miha, sambata si noi am fost la BAlea si Capra si am facut poze. Le trimit ca poate cine stie apare bi baba"Roxi" prin poze si eu nu stiu.
Mishulina scumpa, e ok...in ceea ce priveste listuta. Cand se hotarasc fetele frumoase, purcedem la drum:)
DAnutzule...

Andicule, iesi din starea aia ca ia uite cate suntem in jurul tau sa te tragem afara. HAi ![]()

Fetelor stiu ca pun o intrebare de copil tampit si o sa radeti de mine, dar barem o sa radeti voi:))Ma puteti lamuri ce este cu faza luteala , please!!!
PUUUUUP toate fetele