FIV 39
Raspunsuri - Pagina 3
Pia spune:
Anis sa iti traiasca bebelina si sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa, cumintica si mancacioasa.
Pupici dulci la Alexia (asa o cheama si pe nepotica mea care are 2 saptamani), sa fiti iubiti si fericiti.
crinuta71 spune:
Luli, deci duminica aflam vestea de la Lachi? Sunt sigura ca o sa sarbatorim. Tinem pumnii in continuare.
saftoiu_gina spune:
ANDICU ce faci? cum te mai simti?Sa stii ca mie mi-a trecut CM ,de data asta am avut si eu noroc,pot sa ma scald cat vreau.
ANIS FELICITARI ... SA-TI TRAIASCA BEBELINA
DANUTZA ce mai faci?
Delia21 spune:
LAURAbyby,ce mai faci scumpa?Ce mai fac comorile din buric?Vino la mamici de martie-aprilie!Sarcina usoara si mai da-ne si noua un semn de viata din cand in cand,te pup.
Lachi[ ce faci scumpa.Abia astept sa ne dai vestea cea mare.Fetelor,aveti careva numarul lui Lachi de tel sa aflam ce mai face ca mi-e dor de ea.
cristinici spune:
Anis sa-ti traiasca bebelina!
Lachi sa fie cu noroc si sa sarbatorim'')
Ramona eu stiu ca la Timisoara acum cativa ani se facea FIV cu ovule donate de la pacientele aflate pt FIV sau de la altele. Tb interesat.
Cand am facut eu FIV era o tipa super in salon la noi si Munteanu i-a propus sa doneze ovule, mai departe nu mai stiu ce s-a intamplat.Curaj totul se rezolva , tb doar sa-ti doresti.
cristinici
Pis spune:
Buna seara fetele. Eu sunt Pis si sunt un bebe pe acest forum.
Daca am sa mai gresesc la inceput va rog sa nu va suparati prea tare.
Voi nu ma cunoasteti dar eu va cunosc (va citesc de 6-7 luni) si trebuie sa va spun ca voi mi-ati reaprins speranta de a avea propriul meu . Pe scurt: 38 de ani, 2 sarcini extrauterine, singura solutie FIV, programare dr.Protopopescu 7 octombrie. Totusi am rugamintea daca cineva a fost si la clinica Sabyc sa-mi impartaseasca din experienta ei/lor.
Pentru prima intrare pe forum cred ca am "vorbit" cam mult.Multumesc si sper sa prind mai mult curaj in a va impartasi din experienta mea.
Pis
andicu spune:
Buna Gina. Eu sunt mai bine,am scapat si eu in sfarsit de proboleme!numai ca am facut o iritatie de la "protectia" zilnica si nu pot zice ca sunt fara griji. Ma bucur ca si tu esti bine!
Bine-ai venit printre noi,Pis! Situatia ta seamana foarte mult cu a mea. Eu-30 ani(luna asta),2 extrauterine in ultimele 8 luni,singura sansa ramasa,FIV. Initial,programarea mea ar fi tot in octombrie,la dr Protopopescu,cu toata increderea!,dar ma gandesc sa mai aman FIV-ul pana dupa Anul NOu.
Delia,tu cum te mai simti,ce mai faci?
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
danutza_c spune:
Gina, ce sa fac? Incerc sa tin capul sus, numar zilele pina o sa venim acasa, chiar daca pot inca, sa numar lunile, mai sunt ceva mai putin de 2, ne-am luat biletele si venim pe 23 septembrie . Intre timp am facut prolactina care e mare, am repetat analiza, a iesit tot mare, dar nu chiar ca prima oara si acuma astept sa vad ce o sa-mi spuna doctora, sau mai exact CIND! Chestia asta aici e ceva care iti pune nervii la incercare! In fine, intre timp am inceput sa iau ceva trat. naturist. Ma bucur ca esti bine si ca te poti relaxa si tu in concediu. Abia astept sa ne intilnim la toamna!
ANIS, FELICITARI Sa-ti traiasca bebelina, sa fiti sanatoase amindoua si sa creasca mare si frumoasa! Doamne, ce ma bucur!
PIS, bine ai venit printre noi si sa treci cit mai repede la . M-ar interesa si pe mine cum e la SABYC, dar nu cred ca a fost cineva pe acolo. Stiu ca e mult mai scump, poate asta e motivul, nu stiu. Daca afli ceva te rog mult scrie-mi si mie si la fel o sa fac si eu. Am inceract sa intru pe site-ul lor pe net dar nu se deschide pagina. Tu de New Med Life stii ceva?
la toate fetele!