FIV 39
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Delia21 spune:
Andicule,eu sunt bine,care bine inseamna ameteli cand merg,mai mai sa cad azi din picioare,somnolenta teribila,dar cel mai tare ma deranjeaza greturile care dureaza toata ziulica de dimineata pana sera cand adorm.Asa ca pe caldurile astea astept saptamana 14-15,acum am 9,cand am auzit ca ar trebui sa dispara greturile definitiv.Dar are si greata asta un merit ca nu m-am ingrasat deloc deocamdata.Dar as prefera sa ma ingras decat toata ziua bunaziua.Asta e,nu se moare din astea,dar....era loc si de mai bine.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Pis spune:
Andicu,Danutza, multumesc pentru primire!
Andicu oricum mie dr.Protopopescu mi-a spus ca daca toate analizele vor fi OK am sansa sa prind ultimul lot de anul acesta.Pana atunci pe masura ce fac din analize ma duc cu ele la dr.Zguri sa le vada.
Danutza eu pot sa intru pe site-ul de la Sabyc, dar nu au puse nici un fel de tarife. Stiu de la dr.Matei(CF2),unde a facut sotul spermograma, ca si la Sabyc si Med New Life se lucreaza cu echipe de israelieni si tot pe loturi. Dr. Matei lucreaza cu cei de la Sabyc si mi-a spus ca diferenta este ca cei de la Med New Life aplica FIV+ICSI chiar daca trebuie chiar daca nu trebuie. Pe masura ce am sa mai strang informatii am sa-ti scriu.
Tuturor fetelor o zi cat mai buna si o .
Pis
lucia1 spune:
fetelor am si eu o intrebare:Doctorul Ancar Benedict de la medsana e bun pt ami face Fiv la el?stie cineva ceva de el?eu sunt pacienta lui dar nu stiu ce sa fac?am mai fost la el mi-a dat pt sotul meu un tratament cu cartilaj de rechin,vitamina e forte etc si a spus,ca daca nu da rezultte sa fac FIv.intrebarea mea este:mi-l recomandati?va rog sa ma ajutati.va pupic!
andicu spune:
Draga Delia, ma bucur ca sarcina ta merge bine, cat despre greturi,sper sa te lase cat mai curand, stiu cum e.Dar cand te gandesti ptr ce le ai...merita suferinta,nu?! Multa sanatate si pupici pentru puiut!!
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
gabid spune:
ANIS...sa-ti traiasca bebelina ta INGRID!de la Gabi si Moni 3 ani si 9 luni...primul FIV-ulet de pe aici.
Gabi si Moni 3 ani si 7 luni.
gabid spune:
quote:
Originally posted by lucia1
fetelor am si eu o intrebare:Doctorul Ancar Benedict de la medsana e bun pt ami face Fiv la el?stie cineva ceva de el?eu sunt pacienta lui dar nu stiu ce sa fac?am mai fost la el mi-a dat pt sotul meu un tratament cu cartilaj de rechin,vitamina e forte etc si a spus,ca daca nu da rezultte sa fac FIv.intrebarea mea este:mi-l recomandati?va rog sa ma ajutati.va pupic!
Eu am facut FIV cu el in anul 2000...in 2001 in oct se naste fetita noastra Moni.Eu iti recomand sa mergi pe mana lui pt ca mie mi-a fost bine cu el.Si noi am inceput cu Cartirec ,vit E pt sot si monittorizare + stimulare ovulatie pt mine.Nu am obtinut nimic si am ajuns la FIV+ICSI.Nu am reusit din prima ci la Et cu embrioni congelati.
Gabi si Moni 3 ani si 7 luni.
ilenya spune:
ANIS, Felicitari!!!! Sa va traiasca bebelina si sa va aduca multe, multe bucurii!!!!!
Gabitza, pupicuri multe de la mine pt tine si Moni . nu te-am mai vazut de mult pe aici. Esti bine? Dan e bine?
Legat de intrebarea Luciei, cred ca se refera la fiul Prof. Virgiliu Ancar. Tu nu ai facut FIVul cu Prof.Ancar?
anemona spune:
Anis, felicitari !!!
Sa-ti traiasca minunea de fetita si sa fie sanatoasa, frumoasa, desteapta si la fel de ambitioasa ca mamica ei.
Bravo, bravo, bravo ! Mai ales ca am auzit ca ai nascut natural, esti cea mai curajoasa !
Refacere usoara si te asteptam cu povestea si cu poze bineinteles, ca abia asteptam s-o vedem.
Gabid, ce ma bucur ca te mai vad aici. Ce face Moni? Pupici din partea mea.
Din cate am vazut, Lucia intreba de Ancar Benedict, cred ca asta e fi'su lu' Ancar, nu? Cred ca i-ati incurcat putin, ca tu ai facut FIV cu Virgiliu Ancar (tatal).
Lachi, multa bafta si sa auzim vesti super bune curand !!!
Anemona
danutza_c spune:
Pis, iti multumesc pentru raspuns. Chestia cu fiv+icsi nici nu stiu daca e buna sau, de fapt creste sansele de fecundare si evident si...pretul. Poate afli tu de la dr. Matei care sunt mai buni, cu toate ca daca lucreaza pe loturi, eu stiu...
Delia, imi imaginez ca e tare neplacut sa toata ziua dar mai bine asa decit ca noi... Las' ca o sa treaca si o sa fie mai bine. Si e intr-adevar bine ca nu te-ai ingrasat pina acuma, dar vezi ca de-abia acuma incepi sa aduni kg. Sa fiti sanatosi tu si bebeul tau, asta e cel mai important!
Anemona, Lachi, Gabi,Ilenya, Andicu, Lucia, Crinutza, Cristinici, Gina la toate fetele!
nicole74 spune:
Felicitari pentru bebelina Ingrid, Anis! Sa fie sanatoasa, frumoasa, desteapta si norocoasa. Sa va bucurati de ea. Asteptam pozici.
Multa bafta celor ce sunt in protocol.
Intreba cineva de Sabyc. Eu am facut la Sabyc fiv+icsi reusit din prima. Costul a fost 3.000 euro fara tratament. Inhibarea am facut-o cu anticonceptionale timp de ~ 1 luna, apoi 30 injectii cu menogon timp de 10 zile si cetrotide vreo 5 injectii, apoi pregnyl, punctia si embiotransferul.Nicole 36 saptamani