FIV 39

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Lachi, tare rau imi pare pentru tine...Cam intuiesc ce simti (asa am fost si eu dupa cele 2 sarcini extrauterine)...de fapt nu cred ca mai simti nimic...Dar pana la urma va trebui sa plangi, sa plangi cat vrei tu...dupa care sa spui: gata,trebuie sa o iau de la inceput...

Ma gandesc la tine si mult curaj...doar esti "modelul" meu.

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

LACHI sa stii ca azi cand am citit ce ai scris am plans si eu si a trebuit sa fug la baie sa nu ma vada nimeni ca nu poti sa comentezi asat cu nimeni.Te pup dulce ai grija de tine si te asteptam cat mai curand printre noi,cu forte proaspete,atunci cand o sa poti.Suntem alaturi de tine si vom fi mereu,caci aici revenim de fiecare data,fie ca e de bine sau de rau.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

O si un pentru o noua zi , care sper sa fie mai buna ca cea de ieri.
Multa bafta tuturor.
Pupici
Mirga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHAELA V. spune:

Imi pare tare rau Lachi, dar inteleg perfect prin ce treci...tocmai ieri am primit si eu vestea oficiala ca FIV-ul nu a reusit...eu banuiam 99% rezultatul, pentru ca imi venise ciclul de joia trecuta...dar oricum e groaznic cand auzi vestea: testul a iesit negativ...plangi, si mergi mai departe...trebuie sa apara si pentru noi soarele pe strada...alta solutie nu avem...trebuie sa ne mentinem moralul ridicat...e greu, dar trebuie...
Eu am facut FIV in lotul din iulie de la Medsana la dr.Ancar.
Luni sau marti mi-a zis dr.sa ma duc la el la consultatie sa vedem de ce nu a reusit...Dr. mi-a zis cand mi-a facut recoltarea de foliculi ca am ovare polichistice Ieri cand mi-a dat telefon dr. sa-mi spuna vestea l-am intrebat daca ar putea avea vreo legatura pierderea embrionilor cu ovarele polichistice si el a zis ca da, dar sa ma vada intai...
Apropo, stiti vreuna daca ar putea fi vreo legatura intre ovare polichistice si pierderea embrionilor? Recunosc ca nu mai am rabdare pana luni, cand ma duc la doctor.....
O sa mai incerc, mai am 10 embrioni congelati...
Oricum, trebuie sa mergem mai departe Lachi, sa avem incredere si sa nu disperam, desi stiu foarte bine ca iti vine sa te urci pe pereti...

Mihaela V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Lachi nici nu indraznesc sa spun ca stiu ce simti. Nici nu indraznesc sa ma gandesc cum te-ai simtit cand nici macar sa plangi nu ai putut. Dar indraznesc sa iti dau speranta, pentru a putea tine intr-o zi puiutul tau in brate.
Te pup dulce si iti doresc sa fii puternica, pe cat reusesti.

Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Lachi iubita, cuvintele sunt de prisos!
Stiu ca e greu, dar trebuie sa-ti revii! De la mine multi , si sa ai grija de tine! Undeva acolo se afla si puiutii nostri care au nevoie de mamici sanatoase si optimiste!

Mihaela imi pare rau ca nu a fost sa fie de data asta, dar e bine ca mai ai embrioni congelati. In ceea ce priveste ovarele polichistice, e adevarat ca apar probleme la stimulare in asemenea cazuri si daca ai avut dureri e posibil sa fi influentat si prinderea embrionilor. Din pacate insa rata de reusita la FIv este de 20-25%, insuccesele ramanand de in majoritatea cazurilor fara explicatii!
Un nou ET poti face dupa cel putin un ciclu, daca totul e in regula.

Anis sa va traiasac printesa si sa va bucurati de ea nici nu imi pot imagina ce fericiti trebuie sa fiti!

Salutare tuturor fetelor mai vechi sau mai noi si multa bafta in incercarile ce vor urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Buna fetelor!

Lachi... Si eu am facut parte din lotul de iulie de la Dr. Protopopescu. Te-am vazut intr-o dimineata la consult si m-ai impresionat cat erai de vesela (era dupa week-end-ul in care ai fost la nunta). Atunci mi-am promis ca nu o sa mai fiu fricoasa si crispata, ca o sa fiu ca tine!

Stiu ca nu ajuta cu nimic acum, dar m-am gandit sa-ti spun. Pe mine m-ai ajutat chiar daca nu ti-ai dat sema! Multumesc!

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Letitia, tu ai reusit? Scuza-ma daca ai zis si nu am remarcat eu.

Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Lachi,suntem alaturi de tine! TREBUIE sa reusesti data viitoare!
La fel si ptr tine, Mihaelav.,imi pare tare rau! sper sa reusesti la urmatoarea incercare!trebuie sa fim optimiste toate,daca cedam avem mult mai putine sanse sa ne implinim visul!

Anis, felicitari inca o data,sa fiti sanatoase si tot binele din lume! Fete ca tine si Monica ne dau speranta si increderea ca vom ajunge si noi sa ne tinem ingerasii in brate!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Da, eu am reusit. Dupa o nereusita in noiembrie 2004, acum am un test pozitiv si nici nu pot sa va explic prin ce trec.

Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toata lumea!

Mergi la inceput