FIV 39
Raspunsuri - Pagina 14
andicu spune:
Felicitari,Letitia!
Sarcina usoara si multa sanatate tie si punctuletzului!
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
lauion spune:
Letitia, felicitari si multa bafta sa fie bine pana la capat.
Noi am fost in acelasi lot in noiembrie, ma bucur tare ca ai reusit. Ai avut embrioni congelati sau ai luat totul de la capat?
ramonav23 spune:
Letitia felicitari. Sa dea Dumnezeu sa ai parte de cel mai frumos si mai sanatos copilas, care sa va aduca multe bucurii. Esti o fericita. Chiar, asa cum zicea Andicu, voi cele care ati reusit, ne dati sperante si noua.
Stau uneori si va citesc, si vad cum povestiti despre tratament, cum va simtiti, cum reactionati, cum dor sau nu injectiile, etc. Ma gandesc oare cum va fi pentru mine? Am sa trec cred pe la prietena mea (care s-a oferit in bunatatea ei imensa, sa imi doneze ovule, si care va face deci si tratamentul) in fiecare zi. Am sa merg sa o ajut sa faca injectiile, sau....sa o incurajez
, ca eu.....nu am altceva de facut, asa mi-a fost dat mie
, cine stie acolo sus, Dumnezeu, stie ce face.
Sper ca va fi bine, as vrea sa intru in lotul de primavara, deja voi avea 27 de ani atunci....uffff, ce trece timpul.
Va pup.
Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23
crinuta71 spune:
Anis mi-a parut bine cand am vazut incurajarile din partea ta. Asa cum ai reusit tu putem spera ca o sa reusim si noi. Multumim. 

Mihaela V imi pare rau pentru tine. Bine ca ai embrioni congelati. Sper sa reusesti data viitoare. Ce as vrea si eu sa am macar cativa embrioni de congelat in toamna.
Leditia felicitari! Nu am stiut ca ai reusit pana acum.
Lachi te pup. Fii curajoasa si incearca sa speri ca vei reusii data viitoare. Asa trebuie sa fie.
Cecilia tu cum te simti de la tratament?
Va pup pe toate 

Pis spune:
Letitia felicitari, sa fii sanatoasa si sa ai grija de tine si bebe din burtica ( sau de bebei!!!). Sa ne mai scrii si sa nu ne uiti aici, trage-ne si pe noi la listuta de
.
Lachi ma gandesc la tine , curaj, sigur va veni si ziua ta.
MihaelaV, tare rau imi pare si pentru tine, dar trebuie sa credem ca data viitoare va fi bine. Stiu ca fetele cu numele Mihaela ( si pe mine ma cheama Mihaela) sunt niste luptatoate...
Crinuta71
pentru tine, trebuie sa fim optimiste !
Pentru toate fetele un
.
Pis 
Odata si odata tot am sa pun o poza cu motanca mea , ca sa vedeti de ce ma cheama Pis.
ceciserban spune:
Letitia felicitari,sarcina usoara si bebe sanatos!
MihaelaV imi pare rau si pt. tine,din pacate asta e problema FIV-ului nu toate reusesc.Ar fi asa frumos sa fie 100% garantat si toata lumea sa reuseasca.
Crinuta ti-am trimis email,te pupic.
Mult noroc tuturor celor ce urmeaza in toamna,sa speram ca vom auzi de cat mai multe reusite ca suntem cam suparate dupa esecurile astea.

cecilia
crinuta71 spune:
Pis multumesc de incurajari.
Trebuie sa incercam sa fim optimiste si sa gandim pozitiv, asa e. Nici tu nu ai mai facut FIV, nu?
Daca nu ati fi fost fetele de aici, nu stiu cum as fi rezistat pana acum.

Fetelor, nu stiu ce sa ma fac. Am fost plecata, calculatorul inchis, acum cand l-am deschis am vazut ca sunt tot pe forum. Nu mai pot sa ies. Ceva s-a blocat.![]()
anis spune:
CONTINUAREA .... 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55156" target="_blank">FIV (40)
*** AniS si
ingerasha Ingrid - 2 august 2005 ***
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."