FIV 39

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Crinuta o pentru tine. Ce faci, cum esti cu moralul? Am inteles ca te pregatesti pentru FIV la Cluj, nu?

Fetele, stiu ca nu a fost o zi cu vesti bune, dar haideti sa ne pastram curajul...vorba aia...ai castigat continua, ai pierdut ...continua...

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pis cu moralul nu sunt tocmai cum trebuie. Mai ales dupa vestea despre Lachi. Da, eu in toamna vreau sa fac FIV la Cluj. Mai am cateva analize. In 5 septembrie merg la dr. si sper ca .... incep. Asa e cum spui si tu, trebuie sa ne pastram curajul.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoican valentina spune:

Draga PIs.Nu m-am gindit niciodata la asa ceva;ca o sa ma atasez de copil.An primul rand eu am doi copii,ca asa am vrut sa am,dar pot sa spun ca de 13 ani de cand sunt casatorita am facut multe avorturi.De ce m-as atasa de acel copil cand nu-i al meu.Pot sa spun ca eu asa sunt.Ca sa raspund la intrebarea voastra,pentru ca exista cineva care e de aceeasi parere.Nu asta e raspunsul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele, va multumesc din suflet pentru urarile voastre...
Eu sunt f fericita..nu pot sa cred ca am ajuns sa-mi tin ingerasha mica in brate...DOamna iti multumesc!
Sper ca Ingrid sa va incurajeze sa va urmati visul si sa nu abandonati niciodata lupta....ii spui asta si lui LAchi...mergi mai departe iubita...o sa vina si ziua cea mare.

Am in brate un FIV, mult iubit..mult dorit si asteptat...deci se poate.

Da Anemona, contart tuturor spuselor, am nascut natural cu epidurala cu dr.Tutunaru, care si el al randul lui e un mare curajos si luptator...cica sunt un fel de OZN...f ff rar cele cu FIV nasc asa..
Eu zic ca asa a vrut Dumnezeu

Va pupik pe toate si am sa revin cu povestea sarcinii, nasterii...

*** AniS si ingerasha Ingrid - 2 august 2005 ***
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

lachi, chair daca sunt departe de tine sa stii ca sufleteste sunt aproape si te rog nu te gandii la rau si nu lasa gandul urat sa te inconjoare. ai incredere in EL !
danita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Anis, pup amandoua fetele si eu vreau poooooooooze!!!!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetele mele!
Mai nasol e ca azi cand am primit rezultatul eram cu cineva acasa care nu stie nimic despre asta, cineva de care am scapat doar acum...asa ca nu mi-am putut permite nici macar luxul de a suferi, de a plange, a trebuit sa-mi innec amaraciunea in suflet si sa maschez, de parca aceasta suferinta era furata si nu platita scump cu banii si nervii si sentimentele mele! Acum am 1 cinzano si 2 beri in "freza"...ma simt pustiita...refuz sa ma gandesc la ceea ce este de fapt...si sincer nu ma simt nicicum...astept sa-mi vina ciclul... multumesc ca sunteti alaturi de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi sa stii ca ne-ai lipsit. Imi pare rau ca nu pot sa te ajut cu nimic. Eu ma gandesc ca intotdeauna dupa rau trebuie sa vina bine. La tine trebuie sa vina un BINE mare de tot (la urmatorul FIV). Of, prin ce a trebuit sa treci! Data viitoare vei reusi, ai sa vezi. Incearca sa fii curajoasa si sa treci peste asta. Te pup
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Lachi nu fi disperata, totul se rezolva, tb doar sa ai incredere. Stiu prin ce treci si eu am trecut de 2 ori prin asta, dar tb sa ai curaj.
Capul susu si soarele va rasari
cristinici'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Anis, multumim ca ne mai sustii moralul !

Iti doresc toate cele bune, iar lui Ingrid sa fie sanatoasa, sa aiba noroc si sa va bucurati de ea pe masura asteptarilor...

Pis

aaa...nu uita de poze ...cand ai timp...

Mergi la inceput