FIV 39

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Lui Lachi i-a iesit testul negativ.

Sa stiti ca in fiecare zi am sunat-o si i-am citit mesajele voastre. I-ati sustinut moralul.
Azi ma vad cu ea.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Anca,spune-i ca-mi pare tare rau si sa nu dispere! Sa ramana optimista si sa continue sa incerce! mai ales ca mai are embrioni congelati! TREBUIE sa reuseasca data viitoare!!Noi suntem alaturi de ea !

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Andicu, nu are embrioni congelatzi. A avut doar 4 embrioni.
A zis ca in februarie o sa mai incerce unul. Cuvintele sunt de prisos!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Anca, eu i-a scris lui Lachi la aspirante optimiste, transmite-i te rog mult curaj, mai ales ca ea este modelul meu...

Lachi, curaj si ne gandim la tine!

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Lachi, ce trist, speram din tot sufletul sa fie cu bebe. Nu dispera, trebuie sa mai incerci, trebuie sa fie bine si pentru tine.

Offf, nu e drept deloc ce se intampla, deloc!!!

Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Anca asteptam cu totul alta veste. Nici nu stiu ce sa spun. Spune-i la Lachi ca-mi pare foarte, foarte rau ca trece prin asa ceva. Stiu ca e greu acum (nici nu-mi pot inchipui), dar trebuie sa spere ca data viitoare va reusi. Trebuie sa reuseasca. Sunt alaturi de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoican valentina spune:

Buna fetelor.Eu sunt noua,si citesc mesajele voastre.Eu am copii,11si12 ani.As vrea sa va spun o poveste.Acum 3 luni am cunoscut o familie in urma unui anunt;caut mama purtatoare.M-am oferit,pentru ca am auzit ca a incercat de 18 ori,si nu a reusit.Am facut analizele,a fost ok,si a urmat embriotransferul,acum o luna.Nu sa reusit,mai avea 3 embrioni,si odata scosi de la congelare au avut o nota foarte mica.acum ea nemai avand bani,a renuntat.credeti ca e normal?Eu va spun orice sar intampla sa nu renuntati ca-i tare frumos sa ai copii. Va urez la toate mult noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

LACHI nu pot sa cred asa ceva.Daca e real imi pare nespus de rau.Sper din suflet sa ai puterea sa treci peste aceasta grea incercare la care viata te-a supus.sunt sigura ca intr-o zi toate vom fi si ne vom bucura impreuna asa cum stim numai noi fetele de aici sa ne bucuram pt. fiecare reusita.Pupici si ai grija multa de tine si sper sa ne vedem in sept. cand vin la Buc. ca stii ca am si eu nevoie de suporteri.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Buna Valentina. Stiu ca in acest moment in Romania, cu toate ca exista un proiect de lege, nu este legalizat statutul mamei purtatoare.
La ora actuala un copil nascut prin aceasta procedura urmeaza metoda adoptiei. Adica copilul este declarat ca fiind al mamei purtatoare cu tatal biologic, dupa care mama purtatoare renunta la copil si mama biologica isi adopta propriul copil.

Am citit ca au fost destul de multe cazuri cand mama purtatoare nu a vrut sa mai renunte la copil, pentru ca s-a atasat prea mult de acesta in timpul sarcinii sau cand a intervenit ideea obtinerii unor recompense mult mai substantiale din partea parintilor biologici.

Eu am o intrebare pentru tine, daca vrei sa-mi raspunzi bine daca nu nici o suparare...Daca ET ar fi reusit, ai fi nascut acel copil, l-ai fi tinut in brate citeva minute, ce-ai fi facut dupa aceea ??

Toate cele bune,

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pis exact la aceeasi intrebare m-am gandit si eu. (Si la altele.)
Crinuta

Mergi la inceput