Mamici de iulie-august (79)
Raspunsuri - Pagina 6
mamini spune:
Irina, o sa ii placa si ce gaseste, ca e fata lui acolo, la cutiutza. sigur.
eu nu stiu ce sa fac: sa maninc- as minca, mi-e cam foame sau sa rabd, fiindca cu durerile astea ar putea incepe rumba pina diseara si ma baga in operatie anyway. dar asa poate dura si pina miercuri sau duminica, sau pina la programare. intr-un fel m-am speriat fiindca sunt dureri destul de mari pe de alta parte ma gindesc ca na, tot eram nerabdatoare.hm... probabil nu-i nimic deosebit, doar repetitii...
M
andatudor spune:
Neata burtici, mamici si bebelusi!!
Vad ca este mare nerabdarea pe la toate! Si eu sunt la fel ,dar eu sper sa mai stea o saptamana sa apuc sa merg si eu sambata la cununie!! Oricum azi merg la control si voi afla cand il vad pe Bubu mic.
Irina-cred ca esti super emotionata !!Gata mai ai cateva ore !! Va doresc revedere placuta si ....multe focuri de artificii!!

Katink-eu ti-am prezis ca e punctuala si vine exact pe 3 august!! Ce zici??
Anis-gata ,acum esti pe ultima suta de metri,iti tin pumnii!!
Simona-succes la baita!! Cum iti mai e operatia?? Mai ai vreo durere?
Mamini-fruntea sus ca mai e asa de putin!! E normal sa visezi urat,nu te lasa deprimata de vise!
Anda si
buburuzu' din burtica 38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
Katink spune:
Anda, sa fie cum zici tu! 
Mamini, ai grija, stii ca m-ai visat acu' o saptamana.... si am zis eu ca poate nasti luni (adica azi), ca exact asa ma visase si Bogdana si dupa fix o saptamana a nascut ea si eu nimica...
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 39+ AMR 2zile!
Fotografii
corbioana spune:
Neatza!!!! Caldura mare mon cher de nu se poate...saracul Andrei e fleasca si se trezeste des probabil ca sa pape ca e deshidratat zic eu...ce-o fi...deci nu sunteti singurele care patiti asta ieri cel putin intr-una s-a smiorcait bietul de el... 
Ema, Mamini gata mi-am insusit critica nu mai spun nik
ma pun pe cautat o bluza mai larguta sau mai lunguta asa si gata si ahh imi tre si pantofi sau ma rog niste umblatori de culoare...Da Ema si pe mine ma sparge faza cu murdaria noastra si cu biserica, tocmai acum cand aduci pe lume un copil tu esti murdar hmmm fff interesanta teorie nu am ce zice. Mie mi-a venit preotul acasa ne-a citit acolo la amandoi ceva mie molifta sau cum s-o mai chema si sambata viitoare facem botezul.
Adriana eu care il hrannesc mixt sa zicem pe Andrei imi dau seama de consistenta scaunului in functie de cum a papat si e intr-adevar diferita. Dar nu miroase asa rau incat sa nu poti sta in zona ca el cum apuca sa faca face si scandal de vrea schimbat si nu apuca. Zic eu...
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Katink spune:
UPSSSS de ce s-au ingalbenit stelutele mele????? 
Parca erau rosii... s-au m-am ametit eu....
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 39+ AMR 2zile!
Fotografii
anis spune:
ai depasit 1500 de mesaje KAtink..de aia...
la mai multe
Tu mai mergi al dr?
AniS
*** si bebelina mea dulce Ingrid *** 39+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
oriadam spune:
'Neata mamici si burtici. O luam de la inceput cu o noua saptamana(eu cel putin am ajuns sa am drept scop principal numararea saptamanilor).
Irina - iti dorim intalnire mai frumoasa decat in vis cu iubitul tau.
Anis - tinem pumnii daca mititica se hotaraste sa vina. De fapt tuturor care sunteti pe muchie.
Si mie mi s-a tot intarit burtica dar fara nici o durere, dar azi-noapte am visat ca s-a rupt apa. Parea atat de real....si desi eu sunt moarta de frica, in vis eram super relaxata.
Pupici si va doresc tuturor o saptamana minunata.
irinabungau spune:
Katink, felicitari pentru stelutzele galbene!!!! La mai multe!!!
Va multumesc fetele, gata, fug acum ca imi pierd programarea la shuvitzat!!!
Vb dupa amiaza!!
Irina si bebe 38 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
ZenaO spune:
Am citit cat s-a putut, netul meu pica la fircare deschidere de pagina.
Oana C cica sa nu fim nerebdatoare...aoleu ...si pe caldura asta ...da intr-un fel mai bine sa nu iasa bebe acum pe canicula asta ca ma gndeam ca n-o sa mai pot tine geamurile deschise, ventilatorul...
Si Simona e acasa cu Mario!
Kulta bafta sa va luati casa.
Anis, imi pare rau ca ai dureri, eu chiar nu am nici un simptom ca bebe vrea sa iasa.
Irina, frumoasa experienta ai avut cu spitalul, a mea a fost urata, mai bine nu ma duceam
Katink, imi plac metodele tale de a o convinge pe puiuta sa iasa.
De 2 zile mi se umfla si mie picioarele, urata treaba.
Sper sa ma pun la curent cu noutatile repede.
Zina si bb Matei 37 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos
mamini spune:
Katink, sa stii ca m-am gindit si eu de dimineata ca te visam pe tine si poate tai rindul...dar nu cred. m-am hotarit: am mincat ceva si mi-am facut un ceai. asa ca azi nu mai nastem nimic
. e cam ciudata durerea asta, mai ales ca ieri am stat numai in pat, din cauza oboselii de simbata. si ar trebui sa fiu in forma mult mai buna. dar poate ca ma ridic din propria-mi cenusa mai dupa-masa si cine stie ce mai fac? ce-as putea sa fac...
M