Mamici de iulie-august (79)
Raspunsuri - Pagina 7

Katink spune:
Katink spune:
 Ahaaa, pe asta nu o stiam... la 1500 de mesaje iti da o steluta si ti le si ingalbeneste... mie mai mult imi placeau alea rosii 
Control am maine la cabinet Anis, la 12.30 - doar e marti  .
.
Apoi nu stiu cum se procedeaza cand depasesti termenul... trebuie sa intreb doctora... poate o sa merg la spital in continuare,... habar nu am...
Pupici,
Katink  si dulcineea mea 39+  AMR 2zile!
 si dulcineea mea 39+  AMR 2zile!
Fotografii

Katink spune:
Katink spune:
 Ce liniste esteeeee!!!
Ati plecat toata la nascut si m-ati lasat aici? 
Andre_ea, azi nu ai intrat deloc... ceva noutati?! 
Pupici,
Fotografii

anis spune:
anis spune:

Tocmai am aflat ca Alina78, a nascut pe 1 iulie, odata cu leul greu, la ora 0.30., pe Andrei - Pavel care a avut la nastere 51,5 cm si 3,730 kg.
Tocmai am aflat ca Alina78, a nascut pe 1 iulie, odata cu leul greu, la ora 0.30., pe Andrei - Pavel care a avut la nastere 51,5 cm si 3,730 kg.

SI FACE EXACT AZI 1 LUNA DE ZILE!! Asa ca LA MULTI ANI!!
Asa ca FELICITARI si sa-ti traiasca baietelul! 

AniS  *** si bebelina mea dulce Ingrid *** 39+
*** si bebelina mea dulce Ingrid *** 39+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

KULTA spune:
KULTA spune:
 Buna, fetili,
Am fost azi la control, bb a coborit cu caputul in pelvis azi noapte. Am avut o noapte de contractii la 3 minute si dureri cit casa. Nu m-am dus la spital si intr-un sfirsit am adormit pentru ca eram rupta de oboseala. Ca sa nu mai spun ca am fost sa fac kk de vre-o 5 ori tot azi noapte. Burtica a crescut cu 2cm, deci acum are 34,5cm iar eu am luat 250g pe saptamina.
Acum am contractii cam la 15-20minute, burtica ma doare rau si voi merge sa ma intind in pat.
Va multumesc mult ca v-ati gindit la mine.Va pupic si poate mai intru mai itrziu.
K37
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

acusor spune:
acusor spune:
 Felicitari Alina! Sa fiti sanatosi amandoi!
Anis, ce bine ca ai scos firele. N-o sa mai ai mult si iti vezi bebelina.
Nici eu nu mai am rabdare dar sper sa mai stea macar o sapt ca poate vine mai pe racoare. 
Irina, felicitari ca-ti vine sotul! Sa mai stea si la tine bebelina putin sa te bucuri si tu putin de timp in 2!
Mergem si noi maine la control. Sa vedem ce mai face bebe.
Pupici 
acusor 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Katink spune:
Katink spune:
 Felicitari Alina, sa va traiasca pruncul!
Kulta, ai implinit 37sapt., gata de acuma poate veni oricand, e considerat la termen. Ai grija de voi!
Acusor, bafta maine la control!!
Mamini, Anis, cum va mai simtiti? Mai aveti dureri?
Andre_ea, ne tii ca pe jar, ce faci? Azi nu ne-ai scris nimica.... Cum te simti?
Pupici,
Fotografii

ZenaO spune:
ZenaO spune:
 Astazi am intrat in sapt. 39 si diseara mergem la ultima eco. De-abia astept sa vedem ce vesti ne da dr.
Cati si Simona, ma bucur ca va descurcati cu bebeii.
Deci, toata lumea sufera de caldura! Poate au dreptate astia de la meteo si maine se mai racoreste.
Anis, si eu am aceeasi problema cu ceasul, vreau sa stiu ora excta cand se naste, dar trebuie sa aiba cineva un ceas, o sa intreb.
Andy si Mamini si eu stau prost cu nervii, ieri am plans ca un porc la Cora a parcat pe un loc de gravida (fara sa fie indreptatit) langa noi, de eu nu mai puteam sa deschid portiera sa ma sui in masina. Si tot el cu gura mare. Am cedat nervos cand am vazut atata nesimtire. Daca si voi ziceti ca sunteti asa m-am mai linistit, nu sunt eu dusa cu capul, cred ca e normal sa ne manifestam si asa.
Kulta, tinem pumnii, ai simptome serioase.
Noi mergem la culcare acum, mai intram diseara dupa eco.
Zina si bb Matei 37 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

anis spune:
anis spune:
 Zena..multa bafta la control diseara!!
Katink si tu maine..bafta la control...sa dea Dumnezeu sa ai peste cm ala dilatie 
Kulta, stai linistita in pat poate iti trec contractiile astea regulate!
Eu acum nu mai am dureri..ma simt ok..cred ca a obosit si bebe dupa ce toata noaptea am urlat de dureri...ma duc sa incerc sa adorm un pic..ca parca vad ca spre seara iar ma apuca..nu stiu de ce..dar seara de regula am durerile.. 

AniS  *** si bebelina mea dulce Ingrid *** 39+
*** si bebelina mea dulce Ingrid *** 39+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

andatudor spune:
andatudor spune:
 Alina felicitari pt. BB mic !! Sa fie sanatos si cuminte!!
Kulta-pai astea sunt contractii regulate dupa cum le descrii tu,inseamna ca bebe Sebi paote sa vina azi-maine,nu? Succes!!
Apropo de dureri si eu avusei 2 runde de dureri destul de mari de ma si speriai,sa vedem cum o sa mai fie,ce o sa zica si dr. la control!!
Anda si  buburuzu' din burtica 38+
buburuzu' din burtica 38+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos