Viata in Germania (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Felicitari Katink, sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea!

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

felicitari si sa fiti fericiti alaturi de puiul vostru!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Felicitari katink inca odata!!! Pupici la Emma AndreeaVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Alina, se poate face pasaport prin imputernicire,
vara-mea a facut asa, mergi la Consulat sau Ambasada si imputernicesti
pe cineva din Romania sa se ocupe de treaba asta. Succes !

Fetelor care ati nascut aici, cum e cu declararea bebelusului la Ambasada? Am citit pe un site ca se poate face in prima luna dupa nastere si nu mai tarziu de un an si ca trebuie sa ne prezentam personal (am inteles ca inainte se puteau trimite actele prin posta).
Luminati-ma si pe mine, va rog....mai am putin si vine bebe.
Pupici

Carmi si bebe Fabiano (la purtator inca !)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna, fetele

este posibil sa ajung saptamina viitoare citeva zile la Munchen.
n-am stiut dinainte, deci n-am avut timp "sa-mi fac lectiile", asa ca va rog pe voi:
spuneti-mi ce ar trebui musai sa vad
multumesc frumos

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Buli, fetele din München iti vor da mai multe sfaturi, eu pot sa iti spun ce am apucat eu sa vad:
1. Die Münchner Residenz: Palatul fostilor Duci (cred ca asa se traduce titulatura lor): e superb! Si imens:poti sa umbli o zi intreaga prin el. Au doua tururi, unul dimineata, unul dupaamiaza pe trasee diferite si mie mi-au placut amindoua asa ca nu stiu pe care din ele sa ti-l recomand mai degraba.
2. Alte Pinakothek: muzeu de arta, fff fain: Rafael, Dürer, Tizian, Cranach, tot ce iti doreste sufletelul!
3. Neue Pinakothek: nu am vazut-o ca era in reparatie, dar din cite stiu ai ce vedea acolo. Sunt pictori "moderni", ca sa zic asa: impresionisti, Delacroix, Böcklin, etc.
3. Pinakothek der Moderne: arta contemporana, ma rog, depinde de gusturi...eu am fost inauntru dar nu m-am prapadit dupa prea multe opere de arta. Sunt citeva care merita vazute in orice caz.
4. Linga primarie (Rathaus) este intr-un turm un mic muzeu cu jucarii, mai ales ursuleti de plus (asta in caz ca ai copii dupa tine). E haios, dar micut.
5. Deutsches Museum: pt pasionatii de stiinta si istoria dezvoltarii stiintei. Nu am apucat sa il vad, dar e renumit pt colectiile sale.

In rest e fain sa te plimbi prin centru, intre Rathaus si Palat, pina la Pinakoteken. München e fff mare, depinde si cit stai si cit timp ai de vazut. Intereseaza-te din timp de vreme: aici in centru-nordul germaniei sunt 15 grade, ploua si bate vintul. Poate in sud e mai vesel totusi, acolo e intodeauna vreme mai buna. Oricum i-ati la tine si ceva mai gros de imbracat si o umbrela buna.

---------------------------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Ajutati un OM sa traiasca!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

multumesc mult

gasca MAO, Mateiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetelor-dragutelor,
Multumesc mult pt raspunsuri.Deocamdata nu stiu ce voi face,astept sa treaca concediul ca mai am nevoie de pasaport si apoi o sa hotarim daca il trimit mamei impreuna cu celelalte acte sau trag eu o fuga la Timisoara...Am trimis si reclamatie la MAE,sunt foarter furioasa pe functionarele alea depasite de vreme .

Buli,Münchenul e foarte mare,depinde cit stai si prin ce zone te plimbi.Ti-a dat Aschiuta idei bune,poti merge si la Olympiapark,sa vezi "de sus"(Olympiaturm)orasul si imprejurimile,sau la castelul Nymphenburg.Vremea e de toamna adica doar la prinz e mai cald,seara si dimineata racoare bineeeeeee.

Mamicile cu copii de gradinita,va rog,ajutor!Luna viitoare,fetita mea incepe gradinita .Ce fel de Turnzeug trebuie?Mi-am prins nasul,azi,la cumparaturi,nu am stiu de care trening sa iau,mai subtire,mai gros,incheiat in fermoar,etc.
Matschhose de care sunt buni?Am vazut faini la C&A si H&M adica putin captusiti,sunt buni?Mai are fiica-mea o pereche necaptusiti si transpira rau in ei.Multumesc.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Nu-mi raspunde nimeni?

Mergi la inceput

multumesc, Alina
va zic ce si cum cind ne intoarcem

gasca MAO, Mateiutz

Mergi la inceput