Viata in Germania (23)
Raspunsuri - Pagina 4
osna spune:
fetelor a nascut katink ca vad ca nu a mai postat nimic in ultimele cateva zile???
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
livia spune:
Pt. cine a venit la mine ...am facut invitatie la notar si m-a costat 12 euro.In invitatie am scris ca sta la mine pe cheltuiala mea(adresa mea si tel.) si gata...nu a mai fost nevoie de bani fiindca eu (il/o) intretin!
Invitatia trebuie tradusa si legalizata in Ro!
puuus!
tumpi spune:
osna, Katink a nascut pe 5.07, uite aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54653&whichpage=10
PS: bine ai revenit pe forum, fiinca nu am apucat sa-ti zic pana acum.chiar ma intrebam mai acum ceva tim ce se intampla cu tine.ma bucur ca ai reusit sa te intorci in DE.
poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
tinatache spune:
osna, bine ai revenit!
Catincuta, sa-ti triasca fetita si sa fiti sanatosi si fericiti!
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o
ddaas spune:
nicolle, si 500 E si invitatie? eu nu am rezidenta si nu sunt nici cetatean german, doar lucrez aici!inteleg ca nu pot face invitatie?
livia, ti-am trimis un pm!
Multumesc de raspunsuri!
osna spune:
buna fetelor!
catalina sa-ti traiasca bebita si sa fie cuminte si mancacioasa!!
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
Alina spune:
Felicitari Catalina!
Sa-ti traiasca bebelusa,sa fie sanatoasa,mincacioasa si cuminte!
Alina
zuzunaki spune:
ktink,
sa -ti traiasca bebita,sa fie cuminte,sanatoasa si papacioasa!!!
Eu am trecut sa va spun ca peste 2 zile plec in Grecia pt nunta si botez care vor avea loc pe 27 august.
Mi-am luat rochia din Mannheim,si nu va spun ce experienta neplacuta am trait cu o nemernica de vanzatoare!!!Mi-a modificat rochia anapoda si mi spunea ca nu se poate face nimic-ma prostea in fata-ca asa sunt rochiile pe corset...Insa am dat de croitoreasa,o romanca de-a noastra,super dulce,care m-a ajutat mult si a aranjat rochia asa incat sa fie atat de larga in fata...Si mi-a luat nemernica aia bani in plus pe modificat(dupa ce dadusem 2000 pe rochie)...cred ca a facut extra pt ca nu am fost eu multumita de ea..Doamne nu pot sa cred ca se intampla si aici de-astea!nu era nemtoaica,iranianaca parca...Bine ca s-a terminat ok.
Deci va pup pe toate si va doresc numai bine!!!
Din Gr plec in Ro o luna si abia la sf lui sept revin in De.M-ar ajuta mult daca imi spuneti si mie ce trebuie sa fac pt a -mi schimba pasaportul pe noul nume.Adica,din cate stiu,intai trebuie tradus(sau ceva de genu)certificatul de casatorie(civila am facut-o anul trecut aici),abia apoi pot sa -mi schim pass ul pe noul nume.Stie cineva bitte pasii exacti?
Multumesc anticipat
ddas,
de la 1 octombrie intra in vigoare noul sistem cu bani +invitatie.Poate sa vina linistit numai cu bani.Din cate am vazut pe la stiri se pare ca vor modifica totusi ordonanata aia ca prea multa lume e revoltata de noile reglementari.
Succes!
Nicolemami de pici cu lipici (19.03.2005)
People see God every day, they just don't recognize him.
vikinga spune:
Katink felicitari sa-ti traiasca fetita!! te asteptam la povesti cind vei avea timpZuzunaki, petrecere frumoasa in grecia, ehei dupa cum stiu eu grecii ca-s mari petrecareti sunt sigura ca o sa fie totul super! Intrasem mai de mult pe pozele tale, frumoasa rochie de mireasa! O ai in alb sau alta nuanta? Pt noul pasaport ai nevoie de: transcrierea certficatului de casatorie in romania nu de traducere, adica mergi cu cert de casat nemtesc la starea civila din orasul din ro de unde esti si numai asta dureaza vreo 6 sapt pina ce-ti vine inapoi cert de casat transcris in ro. Dupa ce ai transcrierea mergi la pasapoarte, mai bine ar fi sa intri sa cer de la respectivul ce acte iti trebuiesc pt pasaport de cetatean roman cu domiciliul in strainatate, ca asa a fost si la mine. O sa vezi ca-ti trebuiesc niste alte hirtiute de asta iti zic ca mai intii mergi la pasapoarte si intreaba. Eu incerc sa scriu aici dar imi e teama sa nu uit ceva:-pasaport +2copii-cert nastere original + 2copii-cert casatorie nemtesc si cert casat transcris + 2copii-actul de rezidenta(aufenthaltserlaubnis) tradus in romaneste si legalizat+copii dupa original si traducere-buletinul care ti se va opri-chitanta de la administratia publica si inca una de la finante cum ca nu ai datorii de nici un fel la primaria orasului sau alte chestii(eu am reusit sa le scot repede)-taxa cecsi sa mor de imi mai amintesc cevaEu am rezolvat totul rapid si fara nici un fel de spaga. Sa te duci la pasapoarte imediat cum ajungi in ro nu lasa prea mult timp ca poate o sa ai nevoie sa alergi un pic si depinde in orasul de unde esti cit de aglomerati sunt.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
zuzunaki spune:
Vik,
saru'mana
Rochia e roz,iar partea mica de sus e un bej f misto.Of,m-a deranjat rau comportarea vanzatoarei(cu toate ca am dat atatia bani am vrut sa fie ceva deosebit,exact modeul visat de mine,si nu ne dau banii afara din casa,dar la aasa un eveniment zic eu ca merita.si-n plus,dupa nunta nu as pastra rochia pt ca n-are rost sa stau sa ma uit toata viata cum sta atarnata in sifonier.poate o vand).In fine,a trecut acuma incepe "greul".Multumesc de urari.Si eu sper sa fie bine!
Eu am un prieten f bun la pasapoarte asa ca o sa-l sun chiar azi.Nici nu ma gandesc sa nu ma rezolve in 2 timpi.Insa partea cu certificatul nu se poate rezolva mai repede?Din cate -mi amintesc starea civila il trimite la BUcuresti la nu stiu ce minister si de aia depinde cat dureaza pana il am inapoi,nu?
Mersi mult de info si
Nicolemami de pici cu lipici (19.03.2005)
People see God every day, they just don't recognize him.