Constanta la apel (43)
Raspunsuri - Pagina 5
mav spune:
Cornelia, stiu ca esti super obosita si ca ti-e greu, dar aveti nisti copilasi minunati!!!!!!! Foarte frumoase pozele! Sa fiti sanatosi!
Vic & Sebi (04.02.2004)
ADINUTZA spune:
Sanzi, si eu ma tem ca Andrada mi-ar putea face surprize cu pipi la cineva in vizita sau in vreun magazin. Pana acum nu s-a intamplat decat de 2 ori dar era la distanta mare de mine si chiar daca ar fi zis nu as fi auzit- alerga prin curtea scolii. Oricum, tin minte ca lui Bogdan ii cumparasem niste chilotei de cauciuc, cu capse pe burtica si ii puneam din cand in cand mai ales cand mergeam la cineva. O sa caut sa-i iau si Andradei. La pranz ea nu face in somn insa noaptea...
Si eu am fost nedumerita cand am depasit cele 6 luni de Singulair, dar doctorita ne-a asigurat ca e spre binele lui, si adevarul e ca a fost sanatos tun, nici macar o raceala usoara nu a avut, dar si eu, ca si tine, ma intreb continuu, de ce oare trebuie sa faca acest tratament si in plus pana cand...
Roxana, te rog zi-ne si noua mai multe despre ce crezi tu despre acest tratament pe care-l fac copiii nostri.
Joi ne-am putea intalni undeva sa-mi dai si mie CD-ul? Nu-ti rapesc decat 5 minute si vin eu oriunde iti e tie mai comod, ce zici?
pozele noastre: http://www.adina.as.ro
roxanaz spune:
buna dimineatza!
Loreen ce scumpa e Tiza mea in pozele aleaaaa!!!! o nebunie! pupici!
Adina sigur ca ne vedem. doar sa vorbim la tel, iti trimit nr meu pe pm. de tratament - nu am experienta cu el, mai ales ca e ptr copii dar am sa ma interesez si eu.
Sinzi ai hotarit, te duci la buc?
Cornelia hihihi ai fost cool cu vizionatul.....hai ca incepem in acelasi timp, ce zici? las-o pe Maria sa manince....si patrick e la fel, maninca de sparge, maninca mincarea lui, apoi si pe a noastra....e de speriat!
azi dimineatza cind am plecat eu la munca la 8.15 erau 28 de grade...deci si azi va fi ingrozitor! stati in case la racoare!
multi pupi tuturor si o zi frumoasa!
dadi_t spune:
Buna Dimineata!
Ai dreptate Oana...Da ' am uitat...ce sa-i faci?! Pai din primavara am inceput iar cu problemele cu mama si informatiile au iesit cum au intrat. Oare mai am sanse sa-mi revin?Bravo voua, sunteti baieti mari...Sa stii ca Paul parcae copia fidela a Andutei. Si ea la 2,3 ani deja facea la olita si noaptea n-a facut decat de 2 ori dupa ce am renuntat la pampers, iar cu mancatul...si acum fac plecaciuni la ea ....Bibi in schimb rupe...deci cum le este felul.
Gabi,ai dreptate cu AC-ul. dar anul acesta nu e pe lista...desi murim de cald...
Loreen, tare dulcica e Delia..La fel doarme si Bibi.Cred ca am o poza la fel..Si Bianca ce ochi frumosi are, ca mami nu???Vreau si eu balansoar...dar imi trebuie si o vila...unde sa-l pun...
Sinzi-eu stiu ca dupa 4-5 episoade de raceala cu tuse se pune diagnosticul de bronsita asmatiforma si abia dupa inca un an daca nu se vede nici o recuperare se pune diagnosticul de astm...Wow, ce ti-e si cu medicii astia.Pai Anduta mea racea de cel putin 5 ori pe an si astm tot nu mi-au spus ca are...o bronsiolita asmatiforma incipienta mi-au spus,dar....am trecut mai mult pe naturiste si pe ribomunyl.La ea a avut efect!
Am fugit...bibi ma striga...
o zi buna tuturor!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze IULIE!
Ce nu poti controla...evita!
crig72 spune:
Va salutam de acasa de data asta .Am ajuns si noi cu bine luni dupa amiaza. Am fost cu Mariuca la control in Italia si apoi am fost in Istanbul la rude.Mariuca va lua inca un an acelasi tratament.Evolutia ei postoperatorie este buna.Presiunea pulmonara este satisfacatoare Vom reveni la anul pentru mai multe investigatii.Atunci va fi nevoie de internare.
Cand voi avea timpul necesar va voi arata si poze din concediu.Mariuca s-a simtit foarte bine si asta ne-a bucurat cel mai mult.
Sper ca sunteti bine cu totii.Nu am reusit sa citesc ce ati mai scris cat am fost plecata dar o voi face.
In rest tin sa va spun ca azi ca in fiecare luna sarbatorim si ma gandesc ca mai e un pic si Mariuca va implini trei anisori.
va imbratisez si imi doresc sa ne intalnim cat mai repede la o racoritoare ca ne topeste caldura asta.
Cristina si Mariuca
loreen spune:
Tania, Bianca nu are ochii mei,verzi,ai ei sunt cand albastrii cand verzui,insa mare timp sunt turcoize...Balansoarul nu este mare,pare el in poze...Aveam o dambla sa alaptez copilul genul filmului american,adica in balansoar...Mi-a iesit din parti,una ca nu prea am alaptat,si apoi ca adormeam cu copilul inainte de a termina ea de mancat.Asa ca acum stau in el si ma uit la filme pazind-o pe Delia.
Roxana
Loreen cu Biancasi Delia
Botezul,Scaldatoarea
Baita din cada mare
jone spune:
gata cu musafirii.
au plecat azi cu toate ca am insistat sa mai stea. dar si asha mama a stat ca pe ghimpi.nu ii place la mare si pace.
ghinionul a fost ca pe drum li s-a spart parbrizul.firar sa fie de treaba.
eu sunt racita cobza ca mi-am reparat balconul cu tata si am stat in curent.
de acum incepe scandalul cu alexandra ca s-a obisnuit sa fie casa plina si cum am ramas singurele.... e cam nedumirita unde e poporul.
noi mai mereu la plaja, alex la umbra caruciorului.eu ba in apa ba pe scaunul pliant langa ea.
loreen am dupa balansoarul tau. eu am vazut unu care avea si un scaunel pe care sa urci piciorele si cand te leganai (inainte inapoi) se legana si scaunele. ce mai!era mortal! dar si pretul te dadea pe spate. 8.5 mil lei.deci am ramas cu visul in continuare.
cristina ma bucur ca mariuca e bine.e o scumpa.
sper sa reusesc cat mai repede sa mai pun niste poze.
va pupam
jo si alexandra
campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
poze noi care dovedesc ca o invat pe alex sa faca frumos la aparat:alex la 5 luni
sinzi_ana spune:
Salut!!!
Cris bine ai venit!!!!
Si noi repede...azi am facut plaja la Eforie a fost tare frumos, am facut si gratar...
a fost distractiv@!!!
va pupam
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
La Brasov
La marea Neagra
Parada modei
Voineasa
Ontica Camelia spune:
Seara buna!
Ce mai faceti? Am vazut si vesti bune (aniversari, botezuri si utilizarea olitei cu succes), dar si mai putin bune (copii bolnaviori in general- speram sa-si revina repede pentru a se putea bucura de plaja).
Adina mi-am prins urechile cand am incercat sa intru pe o pagina mai veche sa vad pozele asa ca, il rog pe Iuli sa ne faca un CD cand va mai linistiti cu treaba. Erai tare interesanta azi la "ora de creatie".
Cand mai gasesti pe undeva "tzei" de plastic anunta-ne si pe noi. Azi am iesit si noi dimineata fara pampres a fost OK, nu se stie niciodata cand ai un accident.
Dragele mele sunt de acord cu voi in legatura cu caldara, azi dupa-amiaza am fost tentata sa i-au cu mine umbrela (la meteo anuntau ploi la noi, la o adica o puteam folosi contra soarelui.
Oana ce mai face tiza? Daca este la fel ca Alexandra mea, te sfatuiesc sa ii cumperi genunchiere (nu se stie niciodata),.
Somn usor.
Camelia si Alexandra Elena
roxanaz spune:
buna dimineatza!
hahahah eu cred ca ne-am mutat la tropice si nu stim! mama ce umezeala....
cel mai bine e in casa si am decretat aerul conditionat cel mai bun prieten al omului! pacat ca nu poti iesi cu el de lesa afara
o zi racoroasa si frumoasa va dorim!