Constanta la apel (43)
Raspunsuri - Pagina 4
Fiquelle spune:
Buna ziua, fetelor!
Intru repede, ca nu ma lasa Sofi. Voiam sa va spun ca bubitele ei sunt rezultatul intolerantei la proteina din laptele de vaca( am incercat sa-i dau laptic de vaca acum cateva zile-cateva lingurite, sa vad daca il accepta).I s-a dat Zyrtec si Advantan. Azi deja au inceput sa se retraga.
Sanatate la mamici si bebici!
Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT
sinzi_ana spune:
Gabi, pai tratamentul pe care i-l dau acum e preventiv, urmare a unei crize de asta primavara...si dr il controleaza in fiecare luna...si imi da reteta in continuare...eu credeam ca ii merge minunat (si ea s-a exprimat asa) si ca am scapat de pericolul de a face crize de astm vreodata...acum nu stiu ce sa spun...
Mav, dr. Calin e pneumolog-pediatru...are cabinetul in policlinica 2 de la icil...
Nu te-ai gandit la toamna sa ii faci un tratament de intarire a sist imunitar???
Noi inca suntem proaspeti cu scapatul de pampers, si nu imi fac griji cand se scapa pe el...asa ca nu pot sa va spun nimic din experienta, decat ca sutn tare bucuroasa ca am mai dat si noi pampersii jos, doar noaptea ii mai pun!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
La Brasov
La marea Neagra
Parada modei
Voineasa
liris spune:
niatza!!
rise and shine, it's a beautiful day today!!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
sinzi_ana spune:
Sfaraiti la soare???
Daca mai tine mult canicula asta o sa imi doresc sa vina toamna cu frunzele ei aurii si cu racoarea specifica!!!!
Sinzi si David
La Brasov
La marea Neagra
Parada modei
Voineasa
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Eu nu mai pot de cald. Credeam ca am reusit ieri sa aduc toamna , dar se pare ca nu tine .
Multumim Gabi!
Roxana, am primit cd-ul, multumesc.
Liris, am reusit deocmdata sa vizionez exercitiile. A fost mult mai usor decat ma asteptam . Vorbind serios, ar fi minunat sa reusesc intr-o buna zi sa fac tot programul.
Pupici bolnaviorilor mici si mari!
Si noi am renuntat la pampers (adica Maria ), chiar si noaptea. Accidente am avut unul ieri, cam dupa doua saptamani. Noaptea e ok, o pun dimineata si umple olita . Singura problema o avem la somnul de dupa amiaza. Nu inteleg de ce. Face la olita inainte s ao pun in patut, dar uda si patutul (cam o zi cu o zi). Ideea e ca ea nu prea doarme si s-a intamplat si cand era treaza (adica statea de vreo doua ore in patut, dar nu dormea).
Cu mancatul, noi avem problema pe dos : ii este tot timpul foame. Cum se trezeste: ce mancam, e bazaita tare pana ii dau sa manance. Nu refuza nimic si mai are putin si se ia la intrecere cu Doru la mancare . Seara ii dau sa manance pe la 7, dar la 9, inainte d eculcare i se face foame. Plange, face f. urat si nu am ce face, trebuie sa o linistesc. Ma sperie, cat mananca!
Am reusit si eu sa imi pun "poze" la semnatura . Ati explicat de o mie de ori cum se face, dar imi era lene.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
loreen spune:
Sanzi vin si eu cu 10 bilete.Curg apele pe mine ca apa la dus...A reusit si Delia sa devina buboasa de la vremea asta tampita.N-am nimic cu cei care stau la ramele la soare insa as vrea sa fie rece beton,da' nu mai putin de 18-20 de grade sa putem iesi macar afara...
Cornelia greu de crezut ce zici de Maria uitandu-ma la fatuca ei dulce...
bolnaviorii si le doresc numai sanatate
Loreen cu Biancasi Delia
Botezul,Scaldatoarea
Baita din cada mare
loreen spune:
Sa va arat de ce mi-am dorit balansoar din bambus:http://community.webshots.com/photo/405216866/411490108qHoJEl
Loreen cu Biancasi Delia
Botezul,Scaldatoarea
Baita din cada mare
liris spune:
Cornelia, iti spun sigur ca functioneaza daca esti consecvent ptr ca stiu niste tipe care "se tin" ...
ideea este sa respiri corect si sa le faci corect. nu sa curga transpiratiile. atentie, nu te vor slabi, dar iti vor face muschi frumosi!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
sinzi_ana spune:
Cornelia cum ai facut sa ceara de mancare???? Vreau si eu!!!!
Eu noaptea ii pun pampes lui David, la pranz nu ii mai pun si e in regula...imi e teama sa plec in vizita undeva cu el fara pampers ca nu mi-ar place sa ude canapeaua gazdelor...sau cand plec prin oras si ma grabesc...
E ora 11 si acum am venit de afara si e tot cald...
Sinzi si David
La Brasov
La marea Neagra
Parada modei
Voineasa
Cornelia spune:
Loreen, e o dulce Delia. Si ce body frumos colorat are! Vreau si eu!
Simona, multumesc. Daca la privit ma pricep, sigur va fi foarte greu sa le pun in practica. Oricum sunt pusa pe fapte mari .
Sanzi, Maria cere mancare de cand o stiu . Intai a cerut prin tipete, dupa asta cu ochisorii, apoi "pa-pa, pa-pa" si acum imi insira si ce mancaruri prefera . Chiar dupa ce v-am scris, i-am dat sa manance din nou, ca nu ne mai intelegeam. Dupa masa, e ingeras. O fi acum o perioada de crestere? Eu iar incep s ama ingrijorez: are 15 kg!!! si 93 cm. In ultimele trei luni a luat doar in greutate.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze