Constanta la apel (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

neata fetitele.
bey , aruncam cu banii incoace si-ncolo dar un aparat digital nu ne-am cumparat. probabil ca suntem ultimii care nu au ... asa ca, daca tot avem niste oaspecti cu aparat degetal , am facut poze aseara ca maimutele.

uitati am mai pus citeva la "?". se vede clar cit sunt de strabica, si eu ma mir de mine, nu am realizat pina acum.

o sapt buna!!!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

MADAMSADAMY-DANA CU CEI DOI INGERASI-ANDREEA(29.06.2000)SI ANDREI(23.03.2002

Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Simona, chiar m-ai amuzat! Nu esti strabica, ci dragutica!!!

Sebi este mult mai bine: nasucul nu mai curge, nu mai tuseste, a avut un singur scaun azi (legat) si a papat si ciorbica azi, dar mixata. A cerut singur "bizi-bizi" (asa ii spune el la blender, bine ca s-a prins buni ce vroia el!!! ca de ceva timp ii pasam cu furculita), cred ca nu putea manca altfel, ca azi i-a mai iesit un colt de masea!!!!!
Pt ca s-a mai dezumflat putinel gingiuta, sper sa dormim bine la noapte!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Neata!!!
Noi ieri am fost la socrela la curte si ne-am balacit tare mult in bazin...
va pupam

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza buna dimineatza!
Vic imi pare ff bine ca Sebi e mai bine. sanatate multa in continuare! sper sa te mai linistesti si tu.
Sinzi gata cu balaceala?
Simona pai investiti maica intr-un aparat ca vorba ceea, Schiphol-u' e cel mai ieftin duty free la chestiile astea...
va dorim o zi racoroasa si frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu sunt confuza si suparata...
Am fost ieri la dr. Calin, care il consulta pe DAvid, si mi-a spus ca nu prea e multumita de cum se prezinta (pentru ca tuseste de 4-5 ori dupa ce se trezeste) si ca se pare ca singulair-ul nu prea mai face fata...si ca ii mai da o luna (facem 6 luni luna viitoare cand pana acum ea spunea ca vom opri tratamentul) si sa vedem cum se prezinta, ca ea crede ca o sa il treaca pe pufuri...sau un tratament mai puternic...
Nu imi vine sa cred...chiar asa sa fie???? David nu a mai racit, nu i-a curs nasul o zi in 6 luni, mananca ff bine, iar tusea de dimineata mi s-a spus (tot de ea si alt dr de la bucuresti pe care l-am consultat mai la inceput) ca e normala...
Acum trebuie sa ajung din nou cu el la Bucuresti, pentru ca nu imi vine sa cred...David e in super forma...nu oboseste, face efort grupa mare si nu respira altfel, nu raceste, mananca bine...
E asta un copil de cortizon>???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by dady68

Oana, ce faci/ Paul e plecat?Cum merge actiunea...<jos pampers-ul> ?A reusit?

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze IULIE!
Ce nu poti controla...evita!

Tania, si eu care credeam ca v-am facut capul calendar cu marea noastra isprava de a termina cu pampersul. Se vede treaba ca nu citesti cu atentie mesajele. Pai nu ne-am laudat noi ca am reusit actiunea asta inca din luna aprilie!....
In rest, ce sa va mai spun despre noi suntem sanatosi slava Domnului, dar avem vesnica noastra problema: mancarea. Plang langa el la masa, nu stiu cum sa il mai conving...
Am facut multe plaji pana acum, de obicei mergem la Rex in Mamaia, l-am bagat si in apa uneori cu colacul, alteori fara ca nu-l vrea...si atunci vrea in brate. Ati vazut cum se circula in Mamaia, mai ales sambata si duminica seara? Am facut 30-45 minute pana am traversat-o....
Asteptam si noi niste musafiri ca de obicei vara.
La sfarsitul lunii il vom trimite pe Paul cu bunicii, iar in septembrie vom pleca si noi in concediu 3 saptamani.

Doresc insanatosire copilasilor bolnaviori si salutari tuturor. Va pupam!

Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

'neata, duduci! Am si eu o dimineata mai umana, asa ca intru nitel sa va dau binete.
Cum e la munci, Rox? Cum s-a purtat Patrick, a sesizat schimbarea de macaz?
Sinzi, pai daca zici ca David a OK, ce cauti cu el pe la doftori, sa te bage in sperieti? Lasa copchilu' in pace, da-i mai bine ceva leacuri naturale! Nu mai beti nalba mare?
Oana, Paul nu se mai scapa deloc-deloc pe el? Ca noi mereu avem accidente de-astea si nici nu stiu daca e cazul s-o mai cert sau s-o consolez, ca e foarte necajita atunci cind se intimpla. Cit despre mincat, cred ca e un simptom general, lasa-l in pace ca-si revine el, nici noi nu prea ne omorim cu mincarea pe caldurile astea... Mai mult supe racite, pepeni, ceaiuri, sucuri naturale. In schimb, de la gradinita mi se spune ca maninca tot la masa.
Tania, preturile la AC au scazut destul de mult si cred ca merita cu prisosinta investitia (noi, cel putin, care suntem tare rai de caldura, n-am fi supravietuit fara el). E adevarat ca sunt si belele - eu m-am pricopsit cu o raguseala, de care nu mai scap de vreo saptamina, dar asta e, intre doua rele... Acasa dam drumul la 15 grade si fugim in alta camera, dupa care revenim si ne bucuram de racoare.
Fug sa mai muncesc acum, pupici si o zi buna tuturor!

gabi & alisia (2,7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
M-am trezit cu amigdalele umflate..... si mi-e tare rau.... Oare toata vara tot asa o s-o tinem, cand Sebi, cand eu?!

Sinzi, imi pare rau pt voi.... nu ma pricep.... Am si eu un nepotel de 6 ani jumate si tot asa, de cand era ca David, e pe pufuri... Tratament scump... si nu se stie pana cand.... Sper sa n-ajungem si noi asa... Dr Calin este orl-ist? Ca Sebi nu este ok de tot, inca mai gajaie... si ma gandesc daca n-ar fi mai bine sa-l vada un orl-ist?!

offff, de abia astept sa treaca si luna asta, sa se mai racoreasca putin si sa trecem pe tratamente pt imunizare!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Gabi, nu, nu se mai scapa deloc, la inceput o perioada am mai avut accidente, dar dupa aceea s-au terminat. Nu o mai certa pe Lizuca, cred ca ea stie teoria, dovada faptul ca se necajeste, dar inca nu poate sa puna in practica. Mai da-i putin timp.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput