Sezatoarea canadiana (30)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/laurajr/laurajr.jpg)
laurajr spune:
ma gandeam eu ca e ceva in neregula...chiar asa bafta pe noi ???
nu-i nimic, continui sa trimit cv-uri si sa invat pt G1 .
Ce bine fetelor de voi ca va intalniti !!! Va doresc sa aveti clipe placute impreuna !
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
khristin spune:
Denisa, da tot la Bay in interior la parter, tot acolo unde ne-am vazut si ultima data, gasim nou un Second Cup ceva...
Myrrha, poti sa ma suni , diseara sint acasa, intalneala-i miercuri seara. Auzi cum e cu readingu' asta mai? Nu de alta ma intereseaza si pe mine
Ira, sa mori tu ca faci si abdomene, fara sa te dai mare , ca la cum arati tu nu cred c-ai avea nevoie de asa ceva
. Stati sa vedetzi ce ne ambitioneaza fata asta acuma
Cristina
noi si poze mai noi
Cricor spune:
Laura, scuze ca n-am mai zis nimic, dar n-am mai dat pe forum. Vorbesc astazi cu prietena mea si-ti scriu un PM cu numarul ei de telefon.
Khristin, noi tot iarna am mers la Blue Mountain. Vara nu cred ca-s prea multe de vazut. Sunt niste pesteri (sau doar una??), dar nu stiu cum o fi ca toti pe care ii stiu ca s-au dus acolo vara n-au intrat ca li s-a parut prea scump :).
Pentru cine mai are chef/timp de umblat: mergeti la Elora,si la parc, dar vizitati orasul, e tare frumusel si bibilit.
Corina
Cricor spune:
Am uitat, in legatura cu castigarea de excursii: am niste preteni care tot castiga (nu mai stiu daca in urma prezentarilor alea de 3 ore sau nu) si nu e bataie de joc, dar nici chiar chilipirul care-l prezinta ei. Au fost in Florida si la Vancouver asa. Au platit doar drumul (care nu-i ieftin deloc), hotelul era acoperit.
Mai am niste prieteni care stiu sigur ca au stat la o prezentare de 2,5 ore si au castigat un weekend la Horse Shoe.
Corina
khristin spune:
Pai narancea, cu ce te servim un mojito cu lima, sangria, havana ceva?
Corina, si eu stiam de Blue Mountain ca e potrivit pt. ski, de asta strangeam si info, ca-n 3 saptamani ne vin cumnatii aici, nu doar in vizita ci for good, si trebuie sa ne dovedim gazde perfecte, nu? . Dar la Horse Shoe cine a fost? Stiu ca Denisa zicea c-a ajuns p'akolo...
Mai, da liniste tare p'icisa, v-o fi speriat redNecku' ala?
Cristina
noi si poze mai noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Cristina, da, am fost la Horse Shoe Lake ,e linga Parrysound-si e si un provincial park si e fain asa, iar cu Blue Mountain ti-am zis-tot iarna mergem, anul asta cred ca vom sari, ca va fi complicat
Ne vedem maine, am vb cu Zuzi:)
Denisa16+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
ange spune:
nelia,cum e cu 2 copii?
mie doar ce mi-a plecat mama si-mi vine deja sa ma dau cu capul de pereti
cand ai timp te astept cu un tf.
sunt in concediu.
ira,si unde spuneai mai ca te-ai plimbat?
ange,mamica de 2 ori
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ira/Ira.jpg)
Ira spune:
Am avut o vacanta f frumoasa, visez si acum cu ochii deschisi . Ange, stii si tu ceva de plimbarile mele ? De ce vrei sa ma dai de gol ca m-ai condus pe autostrada (altfel mai bajbiam si astazi prin Hamilton) si am mancat din acelasi boite à lunch ?
Cristina, fac abdomene si in regim cand imi aduc aminte, adicatelea dupa ce intru la culcare seara, dar nici nu ma dezlantui in tot ce-as dori sa mananc, ca s-ar pune imediat, pe verificatelea. Cand ma gandesc la tiramisu de la Maxi imi vine sa o iau la fuga si acum spre magazin. Nu uitati sa mancati varza ca e non-calorica, adicatelea iti umple stomacul si tot degeaba, caloriile consumate pt. digerarea ei sunt mai multe decat aportul caloric pr. zis al verzei. Io la sfaturi is tare dupa cum creca ati remarcat.
myrrha spune:
Ira, si morcovii cruzi cica sint tot noncalorici! Eu maninc la greu, in unele zile am drept mic dejun un castronel de morcovi . Totusi, ce ma laudam eu zilele trecute ca am vointa
, ieri am zis ca-i gatesc sotului cu generozitate neegoista o tava de cartofi frantuzesti... din care am mincat si eu jumate
. Si totusi, am slabit 3 kile de vineri pina azi
Khristin, pai citim Horatiu, adica il meditez (private lessons) si chinezu' vrea musai Horatiu (ceea ce ma bucura, ca e unul din poetii mei preferati!) Zi daca te intereseaza, eu ma dau in vint dupa predat, cu grecoaica fac meditatii voluntare si benevole, sint infestata cu microbul predarii (cred ca stii despre ce vorbesc...)