Sezatoarea canadiana (30)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
gehas spune:
quote:
Originally posted by laurajr
Acum 2 saptamani am fost la o expozitie-concurs de bbq in Park Victoria la noi in Kitchener si am completat in joaca un bilet la o tombola . In seara asta m-a sunat o tipa sa ma intrebe ce excursie aleg ( sunt in Florida, Fort Lauderdale) de 5 zile si 4 nopti pt 4 persoane si ma costa 490 dolari americani .
Am rugat-o sa ma sune maine seara ( ca cica trebuie sa imi completeze biletele ) si am venit fuga la calc sa va intreb :
Care e capcana ? E posibil sa fi castigat ceva dar sa-mi ceara sa platesc ?
E ceva in neregula, nu ?
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
Laura, asta este sa te atraga in programul "time sharing". Sambata am primit un telefon de la o tipa care ne anunta ca am castigat nu-s ce excursie. Ne stia si numele si adresa. Ne-a spus ca trebuie sa alegem intre Hawaii, Bermude si alte destinatii exotice. Dar pentru asta trebuie sa mergem la nu-s ce seminar. Sotul meu i-a spus ca daca am castigat si are si adresa buna, de ce nu ne trimite biletele? La ce ne mai pune pe drumuri? La care tipa a amutit si a disparut de pe linie...Ma gandeam ca ar fi mishto daca as suna-o (numarul a ramas in memoria telefonului) si sa o agasez sa-mi trimita biletele.
Parerea mea personala: mare grija la astfel de chestii...
Gabi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Zuzilici/Zuzilici.jpg)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Denisam
Zuzi- am vb cu Cristina si cica meircuri se poate, la 5.30 la Erin Mills e ok for you?
poate ne auzim noi maine sau mierc la prinz ca sa ne lamurim..
Denisa16
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisa pe piercuri la pranz, si pe mai tarziu.
![](pupic.gif)
Zuzilici
Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire
DanaMario spune:
Laurajr nu stiu care-i capcana dar pot sa spun ca eu am cistigat de 3ORI pina acum.
Prima data acum un an tot in Florida si mai imi dadeau si 500$ bonuri valorice de masa, mie mi-au dat si contractul am sunat si-n Florida la hotel Ramada (acolo era cazarea) totul parea ok numai transportul trebuia sa-l platim dar ne-a fost teaama ca-i ceva la mijloc si nu ne-am dus.
Anul asta iar ne-au zis ca am cistigat o vacanta in Cancun zilele astea ne-au sunat sa mergem la o prezentare de-a lor (unde cica incearca sa ne prezinte ce avantajos e sa cumparam de la ei o casa de vacanta) dupa care la sfirsitul prezentari chiar daca nu cumparam nimic ne da o excursie gratuita.
Acuma nu stiu sa zic care-i pacaleala dar ceva.
Dar fi atenta mie nu-mi cereau sa platesc nimic tu zici ca te-au mai pus sa si platesti
Va pupici
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ira/Ira.jpg)
Ira spune:
quote:
Originally posted by khristin
Myrrha, welcome to the club la cura...spune-ne de care tii, poate ne dai si noua idei, mai stii? Si noi vrem sa ajungem pe la Rocky Mountains si apoi in Vancouver...poate totusi la anul cand o sa fiu mai libera
PS: Vreau sa ma vad si cu tine fireste, poate ne auzim la un tel, esti acasa diseara?
Cristina
noi si poze mai noi
Zuziliciule, iti doresc sa traiesti multi ani si fericiti si sa-ti aduca Dumnezeu un bebelus drept cadou !
Cristina, hai sa incep eu cu ideile de slabire :
1. Cand vi se face foame beti prima data un pahar cu apa iar senzatia de foame se va injumatati instant.
2. Chiar daca vi se pare absurd ca v-ati putea potoli foamea cu un mar sau un morcov atunci cand visati farfurii pline de proteine prajite, incercati macar o data sa vedeti ce poate face un mar pentru foamea voastra.
3. Seara tineti post negru, ca somnul va va fi mai usor si mai dulce
![](bang.gif)
4. Daca nu va ajuta si partenerul....e durere cand el isi prajeste un peste in tigaie in timp ce voi mancati varza degresata
![](icon_smile_big.gif)
5. Urmati pe cat posibil regimul lui Montignac cu disocierea alimentelor, care ar trebui sa fie in definitiv un mod de viata pt. toata lumea, e sanatos si bun. Par exemple, de ce sa nu mancati branzica alaturata unui ardei gras rosu....in loc sa o mancati cu paine.
6. Renuntati la dulciuri, veti vedea cum tenul va va inflori. Beti mult lapte si suc din fructe stoarse la storcator. De Cola si alte McShituri nu mai vorb., astea ies din discutie, ar trebui eliminate din orice fel de alimentatie.
7. Petreceti cat mai putin timp in bucatarie si cat mai mult afara. Vorba ceea, cine vrea sa manance mult....sa-si gateasca
![](icon_smile_big.gif)
8. In loc sa prajiti, fierbeti la abur (exista oale speciale), e mai rapid si mai sanatos, iar daca ungeti apoi legumele sau carnea cu unt si presarati usturoi....vor avea un gust delicios la sfarsit.
9. Eliminati definitiv din alimentatie cerealele cheerios sau biscuitii, indiferent de marca lor, contin atat de mult zahar incat ati fi surprinsi de procent. Inlocuiti cu cereale neprelucrate, cu alune sau stafide, sau mai exista niste combinatii de arahide + fructe uscate, f sanatoase.
10. Beti muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulta apa, cumparati-va sticlute frumoase de plastic din care sa va faca placere sa mai trageti cate un gat, si pe care sa le aveti tot timpul in geanta.
11. Puneti-va la vedere 2 poze alaturate ...una cu o "balena ucigasa" si una cu o diva pe care sa o luati de ex., si repetati-va tot timpul ca balena ucigasa va muri si cu 10 ani mai devreme decat diva
![](duel.gif)
Noapte buna !
Donia spune:
Laura, si pe mine m-a sunat azi o tipa sa imi spuna ca am castigat o excursie in Florida, si n-am participat la nici o tombola. Oricum, eu n-am mai asteptat sa-mi spuna detaliile, ca ma grabeam sa ies din casa, asa ca am inchis telefonul. Dar in pricipiu eu sunt reticenta la chestii din astea, nu prea-mi suna bine cu noroace picate din cer.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
khristin spune:
Ira, cu teoria stau si eu tare bine si-nclin sa-ti dau dreptate 100% cu tot ce-ai scris, dar ce te faci cu practica care te omoara aka cand te taie o foame de mori si esti la cura, tot pahar de apa sa beau? Cred ca mai conteaza mult si constitutia, chiar azi ma uitam la o reclama care spunea ceva de genul... in fiecare zi corpul iti imbatraneste si trebuie sa ai grija sa-l revigorezi....groaznic gand
Una peste alta partea buna a lucrurilor e c-am inceput sa exersez pe bicicleta din basement
si sa
....sa vedem de'aku rezultate spectaculose
A propos de excursii castigate, si noi am castigat o vacanta si culmea tot in Florida la care nu am mai ajuns, se pare ca fiecare castiga cate ceva...dar scopul salesmen-urilor, teribil de convingatori de altfel, e acea prezentare de 2-3 ore unde ti se explica avantajul unui timeshare si cumpararea/inchirierea unei case de vacanta disponibila doar intr-o perioada fixa a anului cu un pret similar cu care ti-ai cumpara casa ta, ma rog, nici chiar asa, dar pe-aproape...deci asta-i tot tricku' . Pe mine una ma plictiseste groaznic gandul de a merge in vacanta vesnic in acelasi loc...unde mai e funul?
PS: Fetele vesele, ne vedem miercuri la 5:30 .
Cristina
noi si poze mai noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Of, Ira, ce dreptate ai in ce ai scris, dar ce greu e sa pui in practia. De cind ma stiu si pina la sracina cu Agata, cind nu eram deloc o mincacioasa, mi s-ar fi parut usor, dar acum... am ajuns iar la 80 de kilograme, exact ca atunci cind o alaptam pe Agata, numai ca atunci cam dupa 6 luni de la nastere. Tudora are doar trei! Nu pot sa mai astept pina la 6 luni, ca voi bate suta! Asa ca... m-am intors la prietenul meu Montignac (cu care am slabit acum 3 ani si ceva 14 kilograme si nu le-am pus la loc decit la urmatoarea sarcina!). Nu tin chiar tot regimul pentru ca as scoate mult prea multe din alimentatie si nu vreau sa risc, Tudora papa inca numai de la mine, dar am scos faina si zaharul. Macar o luna! Si am inghetata in frigider! Dar si cintar sub masa! Bafta la toate fetele in lupta cu kilogramele!
Cornelia, mami de Agata (28.06.2001) si Tudora (30.05.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ira/Ira.jpg)
Ira spune:
Da, Cristina, Nelia
12. Cand te taie foamea de mori si esti la cura, bea apa inainte de bomba calorica
, sa vezi rezultat-minune, chit ca si numai gandul la apa e ucigator
. Apoi, mananca inceeeeeeeeeeeeet, inceeeeeeeeeeeeet, ca daca o vei face repede nu vei avea cand sa simti senzatia de saturatie si vei manca mult mai mult
.
13. Bicicleta ca bicicleta, dar abdomenele sunt sfinte, o talie subtire si ferma este indicata mai mult decat orice. Si atentie cu muschii de la picioare, se dezvolta f repede, si pt. o femeie muschii nu sunt prea atragatori
.
14. Gandeste-te cat de scumpa e mancarea si ai mila de banii tai , Hai ca asta e cea mai tare, de unde oi fi scos-o ? Cumpara-ti o bluza frumoasa din banii de copane si sa vezi atunci satisfactie
???
Nelia, fii fara mila, pune inghetata pe cantar si inmulteste-o cu 2 (zaharul retine si apa in corp) nu de alta, dar sa vezi si cat pui pe dos dupa ce o savurezi
!
myrrha spune:
Mey, mey, ce ne mai motiveaza Ira!
Hai sa mai adaug una: eu imi doresc sa ajung sa incap din nou in hainele de anul trecut, fustite, pantaloni care staaau acum in dulap. Si sa nu-mi cumpar alte haine!
Eu tin de cinci zile un regim al naibii rau, dureaza doua saptamini si am un meniu fix, proteinic, hipocaloric si respecta si Montignac. (cel mai des maninc oua fierte, vita, si eterna salata verde!) E prima oara cind tin regim serios la viata mea si desi nu ma credeam in stare, nu m-am abatut deloc deloc de la el!
Conteaza foarte mult ca sint foarte ocupata in timpul zilei, imi gasesc lucruri interesante de facut, care sa ma captiveze , acum de pilda ma pregatesc pt examenu' final la germana
Mey, si pe linga grecoaica mea, am mai gasit un chinez care vrea sa citim Horatiu, de doua ori pe saptamina ! Numai vacanta nu-i asta... Da las' ca face bine la silueta!
Cristina, te sun diseara! Sau esti la intilnire cu fetele?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Zuzi, Cristina siAngela, ne vedem maine la 5.30, la Erin Mills!
Cristina- in fata la The Bay inauntru la parter?
Zuzi-mai bine ma suni azi dc poti, please!
Denisa16
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!