Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Nicole,daca aveti cald si soare pe balcon,de ce nu-i pui moatei piscinuta acolo...eu asa ii fac Alexiei si sa vezi balaceala fara limite,e super incantata.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salutare!

Nicole, si eu as zice sa mergi la doctor, ca daca zici ca are bubite pe tot corpul si zilele trecute a fost racita (am retinut bine??), plus ca doarme mult, s-ar putea sa fie o boala a copilariei si in cazul asta e bine de stiut daca a facut-o sau nu. Acuma depinde si de cum arata bubutele. la Tudor cand a facut rubeola, pareau ca vin cumva din interior, pielea era fina la suprafata, deci nu erau ca niste cosuri, plus ca in faza acuta erau atat de multe incat s-au unit intre ele si au format pete mari rosii. A, si avea si ganglionii mariti. Iti descriu ca sa faci o comparatie.

Si Tudor are acum bubite de la caldura, dar nu se compara cu ce a avut atunci, acum are numai pe piept, spate, umeri, sunt ca niste mici cosuri, intre ele pielea e alba si curata.

Eu azi am fost la smotru, pe caldura asta, tati a inchiriat un sediu si isi deschide firma si erau pe acolo tot felul de chestii de aranjat, curatat, etc. Suntem si noi la o cotitura acum, si-a lasat serviciul pe care il avea, ca nu mai facea fata cu programul (venea seara tot tarziu acasa, pe tudor il vedea doar dimineata putin, concedii nu sau lipite de tel mobil, etc.), asa ca gata, isi deschide firma si sa vedem ce-o fi.

Gata, ma duc, sa fac niste papa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica_iulie_august spune:

continuati aici va rog ...
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54594

iar pe moderatori ii rog sa inchida capitolul asta, multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Aseara am fost la dr cu ea si-s de la caldura, s-o las in pace, dar vad ca n-i mai trec!!! uf!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput