Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (93)
Raspunsuri - Pagina 16
szivarvany spune:
Ilincaaa, draga de ea si pe restul cu bubitele de la caldura
Noi inca suntem ok, Giulia rezista cu brio, seamana pe mine aici, ca tataso e un plangacios
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
kro spune:
Nicole - si Alessia a dormit ieri mai mult, peste 4 ore, si ar mai fi dormit dar m-am dus eu s-o trezesc ( era trecut de ora 5 dupa-amiaza). In ultimele nopti s-a cam agitat, probabil de la caldura, si cum ieri am lasat pronit a/c din sufragerie mai mult era racoare in dormitor si cred ca a recuperat ...Astazi a adormit la 13.30 , sunt curioasa cand se va trezi ...
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
rain spune:
Carmen, dar ce plina e si Ilincuta de bubite, pupacim pielicica de printesa dulce!
cam asa e si moata ...si ii fac n dusuri pe zi, o tin in pielea goala, n-am ce sa-i mai fac!
Simo, imi ploua in gura ...lasa ca poate ajungem si noi pe la cozonaci anul asta, noroc ca turta moatei a fost destul de mare si ne-a mai ramas, e din aluat de cozonac si are stafide ...merge si asta, imi trece pofta!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
roller025 spune:
Carmen - pupe la Ilinca. Nicole - pupe Moatzei. Io cred ca e de la caldura! Si Vic are, da' mai putine. A scapat de ele ca duminica a facut baitza des, fie in cada, fie in galeata de la mop. Dupa cum prindea rand...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
rain spune:
Dana, ce tare esti ...in galeata de la mop, ai?
eu ma gandeam sa-i pun apa in piscinuta pe care i-am luat-o la mare si s-o pun in mijlocul sufrageriei ...da mi-e ca face inundatie ratusca lu' mama, ca se balaceste de nu mai poate ...daca vedeti ce se joaca in cada, isi baga dusul in ochi, nu zice nimic, ar sta toata ziua acolo!
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
ANDREEABANICA spune:
,multi de tot motatelor pline de bubite,Andreuta si Ilincuta.
Simona,eu am crezut ca nu ti-au placut cozonacii si n-am mai indraznit sa te intreb nimic.
...ma duc sa-mi fac o baie...revin...sa nu plecati.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
BLUE ANGEL spune:
Andreea , ba mi-au placut la nebunie ..noroc ca m-a oprit sotul ca luam tot de pe acolo ...
nu am zis sa nu fac pofta cuiva ..si mai sunt si fete pe aici
ar fi fain sa ne adunam mai multi si sa dam o tura la munte ..dar stiu ca e greu cu programul fiecaruia ...
hai ca nu mai apuc sa dorm ..ca s-a trezit pufu
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
rain spune:
fetele, io fac al capitol ...poate ajungem la 100 pana la sfarsitul lunii
Andreea de la 4 luni
Dorsilia spune:
ce mai ziceti?
azi am apucat sa gatesc in fuga cu Danut printre picioare....gata, de acum o sa gatesc numai seara ca nu se poate asa, am stat tot cu o mana pe el sa nu umble la aragaz, sa nu traga ceva de pe masa, sa nu cada pe gresie....am terminat dovlecelul si am iesit afaraaaaaa, ca era fleasca de transpiratie.
Mai nou il imbaiem in cada noastra mare si ii place tare mult si lui.
mai vroiam sa va zic ceva, sa a intreb dar am uitat complet
ANDREEABANICA spune:
gata ...ce bine a fost.
...deci unul dintre somnorosi s-a trezit...si tocmai dnul.Pufulescu...hihi,el care doarme cel mai mult....
Simo,ar fi frumos sa facem o de pitici si sa mergem la munte...cine stie.
...moata mea are la pranz...cine stie cand o fi si asta...peste la gratar cu dovlecel tot la gratar.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru