Comentarii despre restaurante (2)
Raspunsuri - Pagina 9
Tanti Zavaidoc spune:
Krelia, au facut niste prieteni la Caro. Meniul a fost cu tot cu bauturi 1,6 mil, dar mancarea nu m-a dat pe spate. Sarmalele au fost supeeeeeeeeeer. Numai ca, atentie, ringul de dans e FOARTE mic.Si ar mai fi ceva: chelnerii de acolo boteaza deranjant bauturile. Adica pun in whisky alcool de ala rafinat, cu gust de spirt. Mare grija... De preferat la Caro bufet cu bauturi, sa-si toarne fiecare din sticla, ca sa nu moara acasa. Succes!
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by balkina
HEEEELPPPP! Sunt noua pe aici dar as dori sa ma ajutati si pe mine cu un restaurant, MARUL DE AURde pe Calea Victoriei! Stie cineva ceva de el? A fost cineva la vreo nunta acolo? Eu acolo vreau sa-mi fac nunta si sapt. viitoare tre sa dau avansul. Tot ce stiu e ca e restaurat de curand si e cu profil libanez, chiar patronul e de origine libaneza. Dar mancare...n-am mancat niciodata acolo. So, PLEASE HELP ME! Sunt o miresica de 3.06.2006
Alyna24 la Apa Nova nu e cu circuit inchis sau poate orice sa faca nunta acolo?
La Polo Club stie cineva cum se ajunge!
Ma bucur ca am descoperit o comunitate asa numeroasa de miresici cu care poti sa comunici orice. Am vazut la Miresici de 2006 ca mai sunt 3 cu nunta pe 3 Iunie. Eh,... acum suntem 4
Cand ai venit pe lume ai venit PLANGAND, iar cei din jur te asteptau razand...
Vezi astfel sa traiesti ca atunci cand te vei stinge RAZAND sa-i parasesti pe cei ce tevor plange.
BALKINA, noi am fost acolo asa, pur si simplu!Si a fost super draguta dna Ema de acolo.Crede-ma!Poti incerca!
La noi a iesit super!
pupici!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
balkina spune:
Multumesc Dyadya si Alyna24 sunteti tare dragute!
Dyadya, intradevar patronul de acolo e de nota 20! Ne-a spus ca ne va arata la sfarsit toate sticlele, goale sau pline si pe cele pline ni le va da inapoi!!
Tie cat ti-a zis ca e meniul? Mie mi-a zis 1.200.000. E cam scumput dar merita la felul cum arata!
Tu unde ai face nunta: inauntru sau afara! Mie mi-a placut inauntru mai mult si pentru ca are aer parfumat (miroase a piersica), mai ales ca eu n-am prea multi invitati, pana-n 80 si am inteles ca pot folosi si acea terasa acoperita care comunica prin 2 usi cu sala interioara in cazul in care imi vin mai multi de-atat.
Dragi miresici care v-ati ales deja restaurantul pentru anul viitor puteti sa ne spuneti cam la ce preturi se invart meniurile voastre pentru la anu'. Asa sa fac si eu o comparatie pe zone!
Cand ai venit pe lume ai venit PLANGAND, iar cei din jur te asteptau razand...
Vezi astfel sa traiesti ca atunci cand te vei stinge RAZAND sa-i parasesti pe cei ce tevor plange.
krelia spune:
quote:
Originally posted by Tanti Zavaidoc
Krelia, au facut niste prieteni la Caro. Meniul a fost cu tot cu bauturi 1,6 mil, dar mancarea nu m-a dat pe spate. Sarmalele au fost supeeeeeeeeeer. Numai ca, atentie, ringul de dans e FOARTE mic.Si ar mai fi ceva: chelnerii de acolo boteaza deranjant bauturile. Adica pun in whisky alcool de ala rafinat, cu gust de spirt. Mare grija... De preferat la Caro bufet cu bauturi, sa-si toarne fiecare din sticla, ca sa nu moara acasa. Succes!
Mersic mult pt promptitudine , am o cunostiinta care face anul asta la caro, si spunea ceva d e2 milioane...suma ce mi s- aparut suspect de mare, in conditiile in care meniul contine traditionala sarma...nicidecum, calamari, pisici de mare, caracatite si alte oratanii de pe fundul marii...
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
dyadya spune:
quote:
Originally posted by balkina
Dyadya, intradevar patronul de acolo e de nota 20! Ne-a spus ca ne va arata la sfarsit toate sticlele, goale sau pline si pe cele pline ni le va da inapoi!!
Tie cat ti-a zis ca e meniul? Mie mi-a zis 1.200.000. E cam scumput dar merita la felul cum arata!
Tu unde ai face nunta: inauntru sau afara! Mie mi-a placut inauntru mai mult si pentru ca are aer parfumat (miroase a piersica), mai ales ca eu n-am prea multi invitati, pana-n 80 si am inteles ca pot folosi si acea terasa acoperita care comunica prin 2 usi cu sala interioara in cazul in care imi vin mai multi de-atat.
Cum spuneam patronul ne-a lasat o impresie foarte buna mai ales cand ne-a explicat si motivul pentru care nu vrea sa includa bautura in meniu ci vrea sa fie adusa de miri. Citez: " la bucatarie eu pot sa controlez totul, nimic nu dispare, nimic nu se face de mantuiala(toate aperitivele, fripturile, sarmalele etc vor fi la fel, nu va lipsi nimic din farfurii) si nu se poate incarca nota. Dar daca bautura este de la mine eu nu am cum sa-i controlez pe chelneri cate pahare de nu stiu ce au dus la fiecare masa. Asa ca daca dimineata chelnerii spun ca s-au consumat x sticle de nu stiu ce, eu nu am cum sa-i verific. Pe cand daca veniti voi cu bautura, se pune toata intr-un loc, se pun sticlele goale alaturi si la sfarsit totul se numara." Pe noi ne-a surprins in mod placut!
Nu stiu despre ce meniu ati discutat voi. Noua ne-a spus ca un meniu traditional romanesc(cu toate cele 4 feluri, tort si cafea) nu poate iesi mai ietftin de 1300.000, dar meniul acesta are cantitati foarte mici:e genul ala de meniu in care iti alergi aperitivul printre masline, astepti sa rasara pestele dintre cei patru cartofi natur, rostogolesti sarmalele prin farfurie ca sa para mai multe si faramitezi friptura in loc sa o tai!!! Prin urmare noi am spus ca asa ceva nu vrem. Iar un meniu sanatos, asa ca la romani la nunta, se cam apropie de 2 milioane. Si uite asa am zis ca ne mai gandim. Daca reduc lista de invitati la 80(ceea ce nu vreau) atunci il iau in calcul din nou, daca nu, e prea scump. A, si eu as fi facut pe terasa ca are multa verdeata; iar inauntru nu imi incapeau toti invitatii intr-o sg sala si ar fi trebuit sa-i impart si pe terasa acoperita. Iar eu in vreau pe toti LA UN LOC!
balkina spune:
Dyadya hai ca chiar m-ai facut sa rad cu descrierea meniului insuficient, dar m-ai si ingrijorat in acelasi timp!
Cum ai aflat de asta? Ti-a zis patronul de acolo asta, sau ai dedus tu? Si cu meniul ala de 2 milioane chiar m-ai speriat. Mie mi se pare mult si 1.300.000! Luni sau Marti mergem sa incheiem contract daca e totul OK si de-aia vreau sa stiu cat mai repede daca chiar asa e!Ma gandeam ca daca se poate intampla asta sa mentionez in contract gramajul fiecarui fel, poate asa scap de grija asta!
Raspunde-mi cat mai repede, te rog!!!!
Mersi mult!
Cand ai venit pe lume ai venit PLANGAND, iar cei din jur te asteptau razand...
Vezi astfel sa traiesti ca atunci cand te vei stinge RAZAND sa-i parasesti pe cei ce tevor plange.
pisu_miau spune:
Buna Corco!
Uite ma bag si eu in discutie, sper sa va fiu de ajutor!
Noi avem nunta la A.RO .
Pe noi ne-au impresionat placut inca de la inceput prin faptul ca salonul este foarte elegant (marmura, grafit, acopeis de sticla, scaune superbe, ring de sticla cu spoturi sub el), este pe nuante de verde, un verde natural, care merge perfect cu decoratiuni din flori, au niste lustre care coboara din tavan, fete de masa foarte elegante.
Partile mai putin convenabile ar fi:
-desi este in apropiere de Piata Rosetti se intra prin Str. Sagetii, cum ar veni pe la Ambasada Americii pe stradute, dar asta nu e vina lor si nici nu cred ca e chiar asa o problema .
-Salonul este la etajul 2 si baia la 1 dar nu au loc mai multe evenimentre in acelasi timp din cauza ca se aude muzica de la 2 se aude intre nivele. Acest restaurant nu are pereti la intrarea ins salon si da impresia de spatiu, arata ca o sera, ca o gradina ca sa zic asa si datorita acoperisului de sticla .
-desi au terasa este dificil sa cobori atatea scari ca sa ajungi la ea, dar tot e bine ca nu se iese direct in strada
-in salon iti incap maxim 90 persoane(in afara de masa mirilor) daca vrei sa ai si ring de dans
Partile bune sunt foarte multe, cum ar fi ca bucatarul sef iti aduce aperitivul la degustare inca de cand mergi sa discuti meniul, mancarea arata super si este multa cantitativ, in general mancarea la ei e foarte buna(am mancat acolo de cateva ori). Chelnerii sunt toti cu smoking si papion iarna vesta neagra si papion negru vara , chit ca e zi sau noapte.
Te lasa sa aduci bautura de acasa .
Meniul nostru este 120 lei noi si cuprinde
-aperitiv format din rosie taiata in forma de broscuta si umpluta cu salata de vinete, muschiulet afumat, pastrama de curcan, pate de ficat in aspic, branza frecata in trei culori, ridiche taiata in forma de trandafir, salata verde si masline negre.
- pastrav la gratar servit in pergament alaturi de cartofi natur si smantana .
-sarmalute in foi de varza cu mamaliguta
-mixed grill : cabanosi, mititei, friptura de porc, berbecut la gratar, pui fript, salata de varza si rosii .
-tortul ales de noi este Ana-Maria, cu crema de joffre, fructe de padure, imbracat in martipan, fara suport, adica pus blat peste blat, si ornat cu flori naturale (aduse de noi)
-inghetata imbracata in bezea (servita flambata)
-1 sticla de vin/pers
-1l apa minerala/pers
-2 cafele/pers
-1 turta speciala pentru intampinare
Noi aducem tariile pentru open bar, sampania, capsunele, piscoturile si fructele ce vor sta pe o masuta separata, aranjate in casacada tot de catre bucatarul sef.
Site-ul clubului este: http://www.clubaro.ro/
Ne lasa sa aducem totul inca de vineri .
Cam asta este, iti pot spune si mai multe peste 3 saptamani, adica dupa ce ne vom intoarce din luna de miere.
Sper sa faceti cea mai buna alegere pentru voi!
Parti care pe noi ne-au inc
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by corco
Cine poate sa spuna mai multe despre club A.ro. Stiti care sunt conditiile, preturile, spatiu
Pisu_miau stiu ca are petrecerea la Rest."A.Ro Club", pe 10 septembrie, vorbeste cu ea!
Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Pisu_Miau
Mai am 2 saptamani
pana la nunta
dyadya spune:
Balkina, descrierea ironica a meniului imi apartine insa date sunt reale, spuse chiar de patron. Si il cred pentru ca noi nu i-am spus ca vrem sa facem acolo ci ca acum mergem pe la mai multe restaurante si facem sondaj de piata, prin urmare vrem niste detalii clare ca sa alegem in cunostiinta de cauza. El ne-a spus ceva in genul: toate meniurile contin aceleasi lucruri dar diferenta este la gramaj: la 1.300.000 aperitivul este cam pe jumatate decat cel de 2 mil., pestele contine doua bucatele mici si cativa cartofi, fata de celalalt unde bucata de peste este cat farfuria, friptura are 130 de grame(adica doua bucatele mici si subtiri) fata de celalat unde are 250 grame. Astea toate ni le-a spus el. Deci tipul a fost foarte cinstit si ne-a spus ca ne face meniu de 1.300.000 daca asta vrem, dar sa stim de la bun inceput ca are PUTINA mancare. Eu zic sa vorbesti cu el si acest aspect, pentru ca este cel mai in masura sa-ti spuna cum va arata mancarea si ce cantitati vei avea in farfurie. Cat despre semnarea contractului, acum semnezi doar pentru sala iar inainte de nunta va veti intalni pentru stabilirea meniului(feluri, gramaj) asa ca ai grija sa nu te trezesti cu problema expusa de mine cu cateva zile inaintea nuntii: sa nu-ti zica atunci: ai vrut meniu de 1 milion si ceva, asta contine! Si din cate stiu eu, la stabilirea meniului se specifica clar in contract ce gramaj are fiecare dumicat.
Acum chiar ca m-ai facut curioasa-de ce nu v-a zis si voua aceleasi lucruri? Si de ce nu v-a zis si de meniul consistent de 2 milioane? Om fi aratat noi a oameni cu bani?
balkina spune:
Multumesc mult Dyadya.
Nu stiu ce sa zic de faptul ca noua nu ne-a zis de faza cu meniurile, desi meniul l-am facut de fata cu el cu un pix si luandu-ma dupa un meniu de la o unta din 17 iunie 2006. Plus ca noua ne-a zis de 1.200.000, nici decum de 1.300.000 dara-mi-te 2 mil.
Oricum, bine ca mi-ai zis ca voi discuta la sange acest aspect cu el.
Iti multumesc din nou. Ce bine ca exista acest site. Iti mai deschide ochii!
Cand ai venit pe lume ai venit PLANGAND, iar cei din jur te asteptau razand...
Vezi astfel sa traiesti ca atunci cand te vei stinge RAZAND sa-i parasesti pe cei ce tevor plange.
dyadya spune:
Cu placere, Balkina, si ,repet, as dori sa ne povestesti cum a descurs intalnirea de la restaurant de maine/poimaine. Sunt chiar curioasa de ce au aparut aceste discrepante.
Presupun ca ti-a spus patronul ca platesti numarul de meniuri pe care-l stabilesti in contract indiferent daca tie iti vin(Doamne-Fereste), doar jumatate din invitati.