Comentarii despre restaurante (2)
Raspunsuri - Pagina 29
tehereea spune:
Nu stiu ce sa zic; o faza de-asta am patit si la COS;ne-a zis unul ca sa venim dupa 20 oct si cand am venit chiar pe 20 mai era liber mai si iulie fara 1 si 8 ;asa ca....
si la Vogue ne-au zis ca dupa 15 ian, dar tare mi-e ca o sa fie la fel.
Asta e , mai vedem
Rallu spune:
Olgutzza sa stii ca nu intotdeauna e valabila faza cu aia erau niste fictivi.
Poate chiar existau ei fiind unii din cei ce au dat deja spaga pt. a fi trecuti pe lista inintea termenului anuntat ... sau pur si simplu au avut relatii.
Ceea ce inseamna ca daca e sa-i muti de acolo trebuie sa dai mai mult decat ei. Eu zic ca nu se merita, deja ajungem la "care da mai mult" si o sa coste "rezervarea" la restaurant mai mult decat te costa meniurile.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
pepenash spune:
Tehereea, in legatura cu YDA ti-am raspuns deja pe mail. Oricum, ei fac rezervari dupa 20 noiembrie.
Cat despre rezervari fictive, Olguttza, cred ca, mai degraba, sunt niste "rezervari in creion". Adica, omul se intelege cu cei de la restaurant sa-i pastreze o anumita data pentru o perioada de timp. Daca omul nu vine cu avansul pana la data respectiva, localul da drumul datei; e vorba de o perioada de cateva zile, o saptamana. Eu insami am facut astfel de rezervari la Herastrau si la Elite.
olguttza spune:
quote:
Originally posted by pepenash
Cat despre rezervari fictive, Olguttza, cred ca, mai degraba, sunt niste "rezervari in creion". Adica, omul se intelege cu cei de la restaurant sa-i pastreze o anumita data pentru o perioada de timp. Daca omul nu vine cu avansul pana la data respectiva, localul da drumul datei; e vorba de o perioada de cateva zile, o saptamana. Eu insami am facut astfel de rezervari la Herastrau si la Elite.
Nu era vorba de avans, pentru ca ala il aveam la noi si il puteam da pe loc!!! De ce sa-i fi dat insa, daca ziua aia era deja luata?! Mai degraba, daca nu erau fictivi, era cum a spus Rallu: se ajungea la o licitatie.
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
pepenash spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Nu era vorba de avans, pentru ca ala il aveam la noi si il puteam da pe loc!!! De ce sa-i fi dat insa, daca ziua aia era deja luata?! Mai degraba, daca nu erau fictivi, era cum a spus Rallu: se ajungea la o licitatie.
Olguttza, ziua putea fi luata de altcineva, dar fara sa se fi platit avans pentru ea. Si eu am rezervat doua date din iulie, la doua restaurante diferite, fara sa fi platit vreun leu avans. Rezervarile in sistemul asta sunt facute si tinute cateva zile, timp in care data este ca si luata. Daca, dupa numarul de zile la care te-ai inteles cu restaurantul, nu vii cu avansul, inseamna ca nu mai esti interesat de locul respectiv si data se elibereaza.
In alta ordine de idei, imi pare rau pentru ce ai patit (povesteai la subiectul celalalt de virus si alte magarii). Sper ca ai un program antivirus si un firewall suficient de puternice cat sa-i tina la distanta...
contactnicole spune:
Bine v-am gasit fetelor!
Desi sunt noua in a posta pe DC sunt veche de cateva luni in a citi forumurile voastre! Va felicit pentru ideile de subiecte si mai ales pentru constanta cu care postati.
Va scriu acum pentru a va cere sfatul in legatura cu restaurantele pentru nunta. Incep sa scriu la subiectul asta(is viitoare mireasa in 2006 - sanatate sa fie) si cine stie mai tarziu, poate voi sari si la cele pentru copii(le iau pe rand :D).
Din ce am vizitat si ma atrag ca aspect si pret: Restaurantul Select (Stirbei-Cismigiu) si restaurantul Izvorul Rece(Pache Protopopescu). Stiti ceva de ele? Un avertisment sau recomandare n-ar strica...
Intre timp o sa incerc sa citesc toate postarile voastre legate de subiect, cine stie ce idei imi mai vin...
Nicole
Alyna24 spune:
BINE AI VENIT PE DC, NICOLE!
Speram sa-ti fim de folos cu sugestii, pareri si idei pt nunta!
Bafta multa la pregatiri!
Pupici!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
briza_marii spune:
Alyna, Dna Ema iti trimite salutari! Am fost in seara asta acolo ca sa ne mai povesteasca una alta, si ii spuneam ca pozele tale m-au facut sa vin prima data si sa il vad. Asa cum spuneai si tu, a zis ca sigur nu te-a uitat, ca ai stresat-o dar totodata si impresionat-o tare mult>
Mi-a aratat poze cu sala ornata de ei cu grena si arata tare bine!
briza_marii
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Alyna, Dna Ema iti trimite salutari! Am fost in seara asta acolo ca sa ne mai povesteasca una alta, si ii spuneam ca pozele tale m-au facut sa vin prima data si sa il vad. Asa cum spuneai si tu, a zis ca sigur nu te-a uitat, ca ai stresat-o dar totodata si impresionat-o tare mult>
Mi-a aratat poze cu sala ornata de ei cu grena si arata tare bine!
briza_marii
Buna, briza_marii!Si-a adus aminte de mine ca doar am stresat-o destul!
A ti facut rezervarea deja?cum vi se pare?
Nu vei regreta ,vei vedea!
pupici!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl