Comentarii despre restaurante (2)
Raspunsuri - Pagina 16
leyla spune:
Pepenash, ti-am trimis un PM.
[quote]Originally posted by pepenash
Multumesc frumos, fetelor!
Leyla[/orange], spune-mi si mie, te rog, care este chiria la ei, daca te ajuta cu ornarea salii (huse, flori, etc) si cam pe la suma se invart meniurile.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/nela_leon/album?.dir=4bba&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by raluca27
Multumesc mult pentru informatii!
Mie mi-au cerut pentru meniu 42-51E, bauturi 15E, cafea 3E.
As dori sa stiu cum este servirea si mancarea la ei
O astfel de intrebare nu prea isi are rostul... Dar hai sa-ti raspund...servire: IREPROSABILA!!!...mancarea: DELICIOASA!!!... TOTUL LA SUPERLATIV!!!
Si...are dreptate Leyla...preturile astea sunt fara TVA.
Nunta mea de vis
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
cva_claudiu spune:
Marriott de nota 10, Casa Doina... atentie la terasa si cati ospatari veti avea la servire (spun 6 si ai doar 2), local exterior>> Club Residance spre mogosoaia. excelenta locatie, mancare, servire. Pentru 2-300 persoane nu prea sunt localuri "bune" in buc. Totusi: Marriott, Sofitel-sala NY, Sofitel-W.T. Plazza, Crowne hotel, ...mai exista o sala numita "Cantina RATB", este pe undeva prin spatele stad. Dinamo, chiar daca numele e ciudat sala e interesanta si spatioasa. """ capacitate 180-200 de persoane, intr-un singur salon elegant, cu terasa/zona verde/cadru natural"""" cel mai bine ar fi Crowne hotel. Despre aranjamente sala eu nu am intalnit decat 2-3 firme serioase. (fara huse rupte, arse. decoruri de bun simt, artistice etc) nu dau nume dar fiti atenti la detaliile acestea, e neplacut sa te asezi pe o husa patata...
pepenash spune:
Claudiu, Clubul Residence imi place si mie dar in interior se pare ca nu incap decat 120 de persoane (cel putin asa mi-au spus mie telefonic). Pe terasa insa se ajunge si la 250 de persoane. Dar daca ploua? Crowne ramane si el pe lista. Daca iti mai vine vreo idee, te astept.
Multumesc
Rallu spune:
Fetelor, daca e cineva interesat de meniurile, preturile, etc de la Mc'Monis si nu vreti sa va mai deplasati...spuneti.
Eu am fost pe acolo si i-am rugat sa-mi trimita oferta pe mail.
Asa au si facut.
Arata superb totul dar din pacate atarna cam greu pt. buzunarele mele
Poate pt. voi merge.
plici plici spune:
quote:
Originally posted by Rallu
Fetelor, daca e cineva interesat de meniurile, preturile, etc de la Mc'Monis si nu vreti sa va mai deplasati...spuneti.
Asa au si facut.
Poate pt. voi merge.
eu eu eu....please corina.georegscu@rokura.ro
multam frumos
balkina spune:
Buna fetelor si scuze de intarziere!
Am fost si eu in toate aceste saptamani pe la restaurante si in sfarsit mi-am gasit restaurantul: Casa Universitarilor, sala de jos. By the way: Are cineva poze de acolo cu decoratiuni (cine a mai facut acolo)? Dupa toate pelegrinarile asta mi-a placut cel mai mult si din punctul de vedere al pretului, dar si din punctul de vedere al oamenilor si mancarii de acolo, care a fost laudata si aici pe forum.
Astept pareri, opinii, sugestii despre acest restaurant!
Va pup pe toate
P.S. Cineva intreba de Rest. Triumf de pe Kiselef. Am fost acolo si mi-a placut foarte mult, insa nu erau siguri ca vor lua nunti pentrula anul, cica vor sa-l renoveze incapand cu Ianuarie, si nu stiu cand vor termina. Mi-a zis sa sun in Nov-Dec.
krelia spune:
quote:
Originally posted by balkina
Buna fetelor si scuze de intarziere!
Am fost si eu in toate aceste saptamani pe la restaurante si in sfarsit mi-am gasit restaurantul: Casa Universitarilor, sala de jos. By the way: Are cineva poze de acolo cu decoratiuni (cine a mai facut acolo)?
Felicitari, balki!
Iti vand un pont - olgutza a facut acolo ..are si poze si ..tot
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Rallu spune:
quote:
Originally posted by plici pliciquote:
Originally posted by Rallu
Asa au si facut.
Poate pt. voi merge.
eu eu eu....please corina.georegscu@rokura.ro
multam frumos
Sorry...am tot incercat sa trimit dar imi da eroare.
Mai ai si alta adresa?