Ortodoxism din Postul Mare in Postul Mare

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

irina, ala e alt film, the piano, genial

eu vorbesc de asta cu isabelle huppert (daca asa se scrie)

pup

pa!

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

[quote]Originally posted by gandacelu

irina, ala e alt film, the piano, genial
.............................Aha,mersi,l-am vazut demult tare si nici macar tot,dar mi-a lasat o impresie puternica.Imi mai poti da ceva amanunte despre el,ca sa il caut?,Mi-as dori sa-l revad.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
http://photobucket.com/albums/a146/ireneme/Ilinca/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by irina.c.
Pai,hai ,ca ai timp sa ajungi pana pe 13!

:(((n-am timp, am o vacanta de numai 3 zile care se sfarseste pe 11 :) visam si eu, mdeh. data aviatoare, sigur! ca de cand planuiesc sa mai ajung si eu pe-acasa, mi-e dor rau de Bucuresti...iar perspectiva de a va intalni, o depaseste chiar si pe-asta cu Bucurestii :)) si poate vin si Adriana, si Myrrha, si Joanna, si Adela99! dar, va doresc intalnire super-placuta si asteptam impresii si poze!

Multumim Si sa vii cat mai repede acasa!Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
http://photobucket.com/albums/a146/ireneme/Ilinca/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

quote:
Originally posted by conchita

si poate vin si Adriana, si Myrrha, si Joanna, si Adela99!

Nici nu stii cit ma onorezi, Conchita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

ar fi grozav sa ne intalnim!
pana atunci asteptam impresii si poze

stiati ca sunt o sumedenie de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5777" target="_blank">retete de post pe desprecopii? si www.culinar.ro/solutii.php?tip=regim®im_id_cat=19®im_categ_url=Retete de post" target="_blank">aici si www.atlas.as.ro/div_alim_ret2.html" target="_blank">aici

Mergi la inceput

uite www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0784011605/002-5955141-9055200?v=glance" target="_blank">aici

l-am vazut anul trecut, mi-a placut la nebunie, si mie mi-a lasat o impresie f puternica, am povestit si pe forum...

holly hunter a luat oscarul pentru cel mai bun rol feminin

ce filme erau odata...

www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00006LPER/002-5955141-9055200?v=glance" target="_blank">asta e al sabinei

ingenios film, te pune pe ganduri, dar...

hm!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Am o intrebare : Duhul Sfint vine si pleaca de la o persoana sau ramine odata ce a venit ? Cum vedeti voi Duhul Sfint ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Sfintul Ioan Hrisostom vorbea de schimbul intre oameni si Iisus Hristos: noi i-am dat Fiului trupul nostru, iar el ne-a dat Duhul Lui.
Daca ii dam crezare atunci probabil ca atita timp cit umanitatea se va tine de cuvint (intelegind prin asta ca va crede in Fiul daruindu-i trup), pactul se va mentine, iar transferul se va face de-a pururi...
A

Revin cu o adagire. In mod normal "fluidul" ar trebui sa curga continuu din ambele parti. In realitate insa observ ca starea asta de transfer ontologic e numai o "halta" intre "being" Iov sau Toma (al necredincios fireste).

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Ma refer la nivelul individului. Adica, eu ca om botezat am duhul constant sau deloc sau cu intermitente ? Eu nu simt nimic, adica uneori simt liniste si alta data isterie dar ramin tot la nivelul mentalului...cred.

Mergi la inceput

Duhul Sfant pleaca la cea mai mica urma de mandrie (Sf. Siluan Athonitul)

atunci cand vine, te umpli de o pace si o bucurie de nedescris

Mergi la inceput