Ortodoxism din Postul Mare in Postul Mare
Raspunsuri - Pagina 12
irina.c. spune:
Sabinelule,e ziua ta azi?La multi ani!Cat implinesti,27?Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
http://photobucket.com/albums/a146/ireneme/Ilinca/
Sabina spune:
nu, 26
chiar radeam.azi e 03.08.05, care e un soi de sirul fibonacci rasucit.3 cu 5 fac 8...la fel si 2 cu 6
8 e cifra preferata a lu sotu.
am luat-o razna, nu???da cica schizofrenicii combina cifrele
gandac, zi cu cartile alea
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
adda spune:
La multi ani!
Sabina, nu ma speria ca eu asa tin minte numerele de telefon : combin cifrele intre ele si gasesc relatii usor de tinut minte.
Un soricel intr-o lume plina de ... pisici
dadi_t spune:
cu intarziere va multumesc pt. insiruirea acatistelor pe zile.
LA MULTI ANI, SABINA! SA FI SANATOASA, FERICITA SI IUBITA DE SEMENI SI D-ZEU!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze IULIE!
Ce nu poti controla...evita!
adita spune:
copiii mei ai mari nu dorm la pranz si al mic doarme oriunde, asa ca noi putem veni la intalneala si dimineata si seara. si noua tot sambata ne convine
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
gandacelu spune:
sabina, nu e vorba de calitatea literarara a celor 2 carti (doar apartin a doi premianti nobel pt literatura, daca nu ma insel)
ci de valoare lor "negativa"
pianista nu am citit-o, dar am vazut filmul ( am ajuns ca handicapatii aia care zic la fel!:))
cre ca daca stia despre ce este, nu ti-o mai lua simi!
iar saramago e un fel de kkt imprsstiat: adica amesteca toate la mixer si serveste rece
nu am citit-o pe asta, dar am inceput de 2 x Memorialul manastirii si, mai mult de cateva pagini nuam putut citit, din cauza vomei care ma razbea din cazua batjocurii la adresa lucurilor sfinte si dragi mie
poate ma insel, nu stiu...
pana la urma, cel mai fain cadou e Llosa hihihi v-am virusat!
bravo hulubu' junior!!!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
irina.c. spune:
quote:Gandacel,in filmul asta ,"pianista" scena finala e cum o tipa in rochie neagra de epoca se duce la fundul oceanului,legata de pianul ei?Am vazut un film care se termina asa,nu-mi amintesc restul,dar scena asta m-a impresionat atart de tare,incat si acum o revad.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Originally posted by gandacelu
sabina, nu e vorba de calitatea literarara a celor 2 carti (doar apartin a doi premianti nobel pt literatura, daca nu ma insel)ci de valoare lor "negativa"pianista nu am citit-o, dar am vazut filmul ( am ajuns ca handicapatii aia care zic la fel!:))
cre ca daca stia despre ce este, nu ti-o mai lua simi!
iar saramago e un fel de kkt imprsstiat: adica amesteca toate la mixer si serveste rece
nu am citit-o pe asta, dar am inceput de 2 x Memorialul manastirii si, mai mult de cateva pagini nuam putut citit, din cauza vomei care ma razbea din cazua batjocurii la adresa lucurilor sfinte si dragi miepoate ma insel, nu stiu...pana la urma, cel mai fain cadou e Llosa hihihi v-am virusat!
bravo hulubu' junior!!!Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
conchita spune:
Sabinuta, La Multi Ani inca o data, sa ramai asa cum esti, ca esti bine, sa fii iubita muuult si fericita pana la cer, muah! mah, cu Fibonacci, ai pierdut seria perfecta la 13 si 21 de ani, acu mai asteapta pana la 34, ca 26 nu se pune :))
Gandacelule, nu invata fata sa se teama, Saramago e un scriitor adevarat, nu un teolog, deci ;) mi se pare pasionant sa privesti la zbaterile in indoieli ale altora si sa te regasesti, limpezind totodata unele din propriile indoieli. in plus, asta e literatura, nu carte de invatatura crestina. ;) nu mi s-au parut scrise cu batjocura nici una dintre cartile lui, dar, e numai parerea mea.
vreau si eu cu voi in Cismigiu!!
irina.c. spune:
[quote]Originally posted by conchitavreau si eu cu voi in Cismigiu!!
[/quote ]Pai,hai ,ca ai timp sa ajungi pana pe 13!Irina si bb Ilinca(26apr04)
conchita spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
Pai,hai ,ca ai timp sa ajungi pana pe 13!
:(((n-am timp, am o vacanta de numai 3 zile care se sfarseste pe 11 :) visam si eu, mdeh. data aviatoare, sigur! ca de cand planuiesc sa mai ajung si eu pe-acasa, mi-e dor rau de Bucuresti...iar perspectiva de a va intalni, o depaseste chiar si pe-asta cu Bucurestii :)) si poate vin si Adriana, si Myrrha, si Joanna, si Adela99!
dar, va doresc intalnire super-placuta si asteptam impresii si poze!