Ortodoxism din Postul Mare in Postul Mare
Raspunsuri - Pagina 13
gandacelu spune:
irina, ala e alt film, the piano, genial
eu vorbesc de asta cu isabelle huppert (daca asa se scrie)
pup
pa!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
irina.c. spune:
[quote]Originally posted by gandacelu
irina, ala e alt film, the piano, genial
.............................Aha,mersi,l-am vazut demult tare si nici macar tot,dar mi-a lasat o impresie puternica.Imi mai poti da ceva amanunte despre el,ca sa il caut?,Mi-as dori sa-l revad.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
http://photobucket.com/albums/a146/ireneme/Ilinca/
irina.c. spune:
quote:Multumim Si sa vii cat mai repede acasa!Irina si bb Ilinca(26apr04)
Originally posted by conchitaquote::(((n-am timp, am o vacanta de numai 3 zile care se sfarseste pe 11 :) visam si eu, mdeh. data aviatoare, sigur! ca de cand planuiesc sa mai ajung si eu pe-acasa, mi-e dor rau de Bucuresti...iar perspectiva de a va intalni, o depaseste chiar si pe-asta cu Bucurestii :)) si poate vin si Adriana, si Myrrha, si Joanna, si Adela99! dar, va doresc intalnire super-placuta si asteptam impresii si poze!
Originally posted by irina.c.
Pai,hai ,ca ai timp sa ajungi pana pe 13!
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
http://photobucket.com/albums/a146/ireneme/Ilinca/
myrrha spune:
quote:
Originally posted by conchita
si poate vin si Adriana, si Myrrha, si Joanna, si Adela99!
Nici nu stii cit ma onorezi, Conchita...
Adela99 spune:
ar fi grozav sa ne intalnim!
pana atunci asteptam impresii si poze
stiati ca sunt o sumedenie de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5777" target="_blank">retete de post pe desprecopii? si www.culinar.ro/solutii.php?tip=regim®im_id_cat=19®im_categ_url=Retete de post" target="_blank">aici si www.atlas.as.ro/div_alim_ret2.html" target="_blank">aici
gandacelu spune:
uite www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0784011605/002-5955141-9055200?v=glance" target="_blank">aici
l-am vazut anul trecut, mi-a placut la nebunie, si mie mi-a lasat o impresie f puternica, am povestit si pe forum...
holly hunter a luat oscarul pentru cel mai bun rol feminin
ce filme erau odata...
www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00006LPER/002-5955141-9055200?v=glance" target="_blank">asta e al sabinei
ingenios film, te pune pe ganduri, dar...
hm!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
amuleta spune:
Am o intrebare : Duhul Sfint vine si pleaca de la o persoana sau ramine odata ce a venit ? Cum vedeti voi Duhul Sfint ?
Andrada spune:
Sfintul Ioan Hrisostom vorbea de schimbul intre oameni si Iisus Hristos: noi i-am dat Fiului trupul nostru, iar el ne-a dat Duhul Lui.
Daca ii dam crezare atunci probabil ca atita timp cit umanitatea se va tine de cuvint (intelegind prin asta ca va crede in Fiul daruindu-i trup), pactul se va mentine, iar transferul se va face de-a pururi...
A
Revin cu o adagire. In mod normal "fluidul" ar trebui sa curga continuu din ambele parti. In realitate insa observ ca starea asta de transfer ontologic e numai o "halta" intre "being" Iov sau Toma (al necredincios fireste).
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
amuleta spune:
Ma refer la nivelul individului. Adica, eu ca om botezat am duhul constant sau deloc sau cu intermitente ? Eu nu simt nimic, adica uneori simt liniste si alta data isterie dar ramin tot la nivelul mentalului...cred.
gandacelu spune:
Duhul Sfant pleaca la cea mai mica urma de mandrie (Sf. Siluan Athonitul)
atunci cand vine, te umpli de o pace si o bucurie de nedescris