Fetele din America (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetele din California,

Chiar nu vrea nimeni sa mearga la Six Flags vara asta pentru cativa dolari? Am bilete pe care le puteti cumpara cu cat vreti voi (in mod normal intrarea la Six Flags e $50), iar banii rezultati din vanzarea biletelor merg la Sabinuca, fetita de 7 luni care se lupta cu cancerul si care e programata la operatie pe 6 septembrie. Inca mai sunt nevoie de bani.
Astept mesaje de la voi, poate stiti pe cineva care vrea sa mearga la Six Flags!

V-am pupacit pe toate!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ericutzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Si eu mi-am pierdut permisul de conducere (sau mi-a fost furat, habar nu am, cert e ca am pierdut tot, credit, debit carduri, cardul de la asigurarea de sanatate, tot ce s-o mai lungesc); permisul de conducere a fost cel mai usor de inlocuit, jumatate de ora coada si se da altul pe loc, cel putin asa e in Maryland. A fost $20 si nou e (parca) $40.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Garo..de cind nu te-am mai "auzit"!
Nu am ID...pasaportul romanesc este expirat. Eu am sunat si mi-au zis ca green cardul ar fii suficient...dar parca nu erau prea convinsi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Olivia, multam de raspuns...
Trebe sa suni la DMV cel mai aproape de tine, sa le zici ca ai pierdut permisul si o sa iti faca o programare cat mai repede posibil si platesti o taxa, iti da o copie de la vechiul tau permis.
Michael si l-a pierdut si a treia zi a primit altul dela DMV.
O zi buna

Gabrielle mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nicole...aici urmatoarea programare este..peste o luna si jumatate :)...eu am deja programarea pentru amprente pe 18 ..deci in citeva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Deja , pe 18, pai cand ai trimsi formele? Mai ce repede se misca astia. Sa sti ca mi-am propus saptamana asta sa trimti si eu

pe toate

Gabrielle mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

quote:
Originally posted by Bic

Am o intrebare pt. mamici.
Eu mi-am facut ieri ecografia care trebuia sa fie la 20 de saptamini, dar pt. ca imi facusem una in Romania la 17, am pastrat-o pe asta pentru acum. BB nu era inca intors, culbutat, ci asezat transversal. Intrebarea mea este imi mai face inca o ecografie spre finalul sarcinii sau se poate simti pozitia fetusului la palpare???

DPN 31.10.05

Si eu am intrebat daca mai pup un alt ecograf si mi-au spus ca nu. Atata timp cat toate analizele sunt bune, nu sangerezi sau nu ai alte probleme grave inseamna ca totul e ok si nu mai fac alt ecograf. Mai multe amanunte afli direct la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

quote:
Mai multe amanunte afli direct la nastere.

Mda, sint sigura.... Eu nu vreau o alta ecografie, dar eram usor preocupata de probl culbutatului Mi-au raspuns fetele de aici ca se simte si la palpat. Sper sa fie bine.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Zapacila, daca nu esti gravida cu risc (cum a fost subsemnata) nu-ti fac decat 1-2 ecografii. Mie mi-au facut una in fiecare luna, nu stiu daca era nevoie, dar m-am bucurat sa-l vad pe bebe cum progreseaza.

Mama, ce au scumpit astia taxele de cetatenie. Pe vremea cand le-am facut eu costa $100 sau $150 nu-mi aduc aminte exact, acum e o avere.

Fetele care ati fost in Caraibe in vacanta, ce puteti recomanda, care insule, resort, etc (in caz ca mai treceti pe aici)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

quote:
Originally posted by Laura Takacs

Mama, ce au scumpit astia taxele de cetatenie. Pe vremea cand le-am facut eu costa $100 sau $150 nu-mi aduc aminte exact, acum e o avere.

exact la asta ma gandeam si eu, pe mine m-a costat fix $60. adevarat ca si o paine era 17 centi, un pachet de marlboro 50 centi si un gal. de benzina...45 centi.

Mergi la inceput