Sus... in Scandinavia (68)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

A treia
M-am intors si io de pe drumuri, dupa o zi din aia de tot Cea mai aiurea faza e ca mi-am prins doua deste-n portierea (evident, unul fiind mijlociu') si acu' arata ca doi cirnati stricati..uooof uooof. Niels mi-a zis (ca sa ma-mbarbateze), ca am avut noroc: daca tineam cele doua falange doar 1 cm. mai jos, ramineam fara ele .
doruletz, mai bine-ai deschide un birou turistic Sa nu uiti sa-ti opresti musafirii in mijlocul suselei la Arc de Triomphe Sper macar ca ai parte de vreme buna, nu c-aic, unde a plouat cu bulbuci
liris, you are nice...both of you :-))
buli, tu cind primesti raspuns de angajare???
Tu, Caludita, sanatate!!!
Restu' (pe unde-oti fi) va pumpez..ma duc la

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

a patra cred! (da' nu stiu la ce...)

am ajuns si io acasa si am venit sa va salut. cupilu' l-am abandonat la ai mei si sunt singura singurica acasa. ma duc sa ma delectez la vreun film ceva sau daca nu sa citesc in liniste.

io iar am avut niste ore de cosmar azi noapte... lui ion i-au furat ceva romanasi telefonul (era intr-un restaurant romanesc ), le-au fost sparta masina...dezastru ce mai...

in alta ordine de idei: vreau o ploicica macar, ca nu mai poooot de caldurile astea. in romania au murit peste 30 de persoane din cauza caldurii astea infernale...

va pup pe toti, va doresc sa aveti o noapte de vis si ma retrag la .
sa sting lumina???

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

N-o stinge ca mai vine un ratacit . Liris - foarte dragutze "?" cele noi . Vreau si io la maree - macar acolo ii normal sa curga toate apele de pe tine (cred).
Jazz a leshinat de caldura azi - l-am impachetat cu prosoape reci si l-am stropit cu apa vreo juma de ora pana si-a revenit cu totul. E ceva oribil aici, la mine in camera nu se poate respira, compu' merge fara carcasa again.
Mara - totusi e bine ca s-a terminat bine desi din proprie experienta faza asta cu furatu banilor si telefonului in strainatate nu e deloc amuzanta. Io inca nu mi-am refacut permisul de conducere pe care mi l-au furat in .fr anul trecut.
O noapte faina sa aveti, care puteti!
ECSA: ca o compatimesc pe Lilanda pentru degetelele mamucutii si ale tatucutii maltratate saracele de ele. Pupam sa treaca

Mergi la inceput

ana, imi pare tare rau pentru bietul jazz. pupa-l pe botic din partea mea. apropo de catei, m-am indragostit azi de un catelus de-o luna, ceva rasa maghiara, de vanatoare, n-am retinut cum se cheama, dar caut io...

liris,

gata, plec...dupa ce mi-am editat mesajul de n ori, ca am zis sa nu va plictisesc prea tare cu problemele mele, ma retrag si sting si lumina sa stiti...

edit ca sa zic ccc ca am gasit www.stridervizslas.com/DCP00262pupsclose.jpg" target="_blank">catelusii. viszla se numeste rasa. sunt dementiali!!!

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

si io ma retrag. fetele racoare va doresc.
mosafirii mei sunt pe jumatate adormiti asa ca poate-mi fac curaj ...cu barbate-miu... ca nu am sarbatorit cei 4 anisori...

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Visla rules, intr-adevar. Hehe, Jazz n-are pic de instinct de conservare, dupa ce si-a revenit a inceput sa faca turele prin casa ca de obicei. Oricum, cred ca pentru o vreme (cel putin cat e in halu asta de cald) o sa renuntam la plimbarica de la pranz.
Liris - u kinky thing . Enjoy

Mergi la inceput

liris, curaj dom'le ca numa' odata sarbatoriti 4 anisori. si va fi mai palpitant asa.

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

las' mara ca deschid eu macar o veioza de veghe asa, ca da mai bine in penumbra la un paharel de vin rosu.Asa de cald e in romania?? pina caum 30 de oameni sa moara?mai parca nici nu-ti mai imaginezi cum e sa fie asa cald cind esti prin nord, va dati seama ..nici berea nu mai mergeAna felicitari pt slujba! Si zi completarea la ideea cu nano micro etc tre sa se compenseze cu macro..ce, hai ca merge la un pahar de vin si vorbaLilanda ce-ti mai fac degetele, vezi sa nu arati semnu' cuiva mai ales cind conduci ca se lasa cu accidente:)) Sper sa treaca repede durereaLena cum mai de la 4 ani la scoala??? woow! Super cartierul nou, bafta la achizitie!Azi a fost aici un fest, tot asa cu bere multa si cirnaciori da' nu m-am dus ca era in aer liber si pe vremea asta chiar nu pot sa-i inteleg cum stau pe afara la bere chiar, brrr. Asa ca am fost la o piscina pt copii de am obosit bine vikingul:)Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Vikinga - macro si multe alte chestii relaxante. Astia au cred cea mai lunga zi de munca din Europa .
De fapt io intrasem sa va arat si voua www.cartoline.it/pics/_zoom_flash.htm?immagine=scherzi_150404_01.swf" target="_blank">asta in caz ca va intrebati ce se intampla inauntru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Si salutari alba iulia asa intre scorpioance cu ac plin de miere..ca pe cine intepam noi cu drag ne are la inima toata viatagata acum sting si veioza, pe miine dimineataVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput