Sus... in Scandinavia (68)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

annie felicitari
dau si io un google pe Neuchatel sa vad si io oraselul pe unde te vei plimba in tenisi si iaca peste www.corriere.it/Hermes%20Foto/2002/07_Luglio/20/NUDI--550x342.JPG" target="_blank">ce dau! mai, voi dupa ce criterii va alegeti orasele unde locuiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Adela99

annie felicitari
dau si io un google pe Neuchatel sa vad si io oraselul pe unde te vei plimba in tenisi si iaca peste www.corriere.it/Hermes%20Foto/2002/07_Luglio/20/NUDI--550x342.JPG" target="_blank">ce dau! mai, voi dupa ce criterii va alegeti orasele unde locuiti?

Da' tu la ce categorie dai search-ul???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

sincer, am dat google pe Neuchatel/imagini si direct pe pag 1 am dat peste poza aia care era mica si la inceput am crezut ca e un dig ... da am mers totusi :-) mai departe si am vazut niste imagini super ... ia uite www.netetiket.dk/imgs/store/sonderborg_taffelol.GIF" target="_blank">ce am gasit cautand pe Sønderborg ceea ce m-a dus dus cu gandul la www.hermann-car.ch/Oktoberfest%20M%C3%BCnchen.htm" target="_blank">oktoberfest ... nu punem de o intalneala la München ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Fetili ,

daca puneti de intalneala la Munchen de Oktoberfest (nu ca mi-ar place berica in mod deosebit, da' vorba aia tot pileala e), io's numbar unu pe lista ca io chiar voi fi la Munchen din 20 Sept. Parol!

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Hihi au si ei MISA? . Io ma oprisem la poza cu lacu' .Cred ca in poza aia is cam toti locuitorii . Ce multe am pus!
Trebe musai pop up blocker .
ECSZ; O sa am cel putin un coleg suedez (incepe in acelasi timp cu mine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

pup iu la voi totzi! Voi mergeti la nani, noi abia ne-am trezit...ce viatza dom'le!

aaaa, noi "leaving" Las Vegas in cateva ore, Los Angeles ne asteapta....

Ca sa vedetzi ce am facut noi pe acilea: fuseram la show-ul cu www.blueman.com/" target="_blank">oamenii albastri (fetele canadeze watch up! ) si la www.lanceburton.com/" target="_blank">magie .
In rest viata boema, piscina si plimbare, n-am avut curajul sa ma asez la o masa din cazino, deh, am avut o scuza, eram cu copchilu'. Asa ca buzunarele noastre goale vor ramane la fel .

Vivaaaa Las Vegaaaaas .

Noa ca trebe sa editez ca am uitat sa o felicit pe annica noastra: la mai multe joburi acolo peste granitze!
hai ca va mai tzuc o data

Mihaela si fetele mele

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

uau, annie, felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Va multumesc pentru voturi!
Ma scuz in fata voastra ca n-am intrat sa va povestesc mai multe depsre marea intalnire dar de cand am venit doar am bolit, am facut o fff criza de fiere, plus un copil cacacios rau de tot pe care l-am pus pe picioare ca altfel era vai de curu meu

Annie, felicitari si la mai mare!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neatza
primaaaaaaa!!!

annie felicitari!

io fac in continuare pe ghidul prin Paris d'asta intru p'aci doar la ore imposibile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

a doua!!!

bafta Annie!

bey am pus doua poze recente la "?"....

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput