Sus... in Scandinavia (68)
Raspunsuri - Pagina 3

Adela99 spune:
annie felicitari
dau si io un google pe Neuchatel sa vad si io oraselul pe unde te vei plimba in tenisi si iaca peste www.corriere.it/Hermes%20Foto/2002/07_Luglio/20/NUDI--550x342.JPG" target="_blank">ce dau! mai, voi dupa ce criterii va alegeti orasele unde locuiti?

lilanda spune:
quote:
Originally posted by Adela99
anniefelicitari
dau si io un google pe Neuchatel sa vad si io oraselul pe unde te vei plimba in tenisi si iaca peste www.corriere.it/Hermes%20Foto/2002/07_Luglio/20/NUDI--550x342.JPG" target="_blank">ce dau! mai, voi dupa ce criterii va alegeti orasele unde locuiti?
Da' tu la ce categorie dai search-ul???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Adela99 spune:
sincer, am dat google pe Neuchatel/imagini si direct pe pag 1 am dat peste poza aia care era mica si la inceput am crezut ca e un dig ... da am mers totusi :-) mai departe si am vazut niste imagini super ... ia uite www.netetiket.dk/imgs/store/sonderborg_taffelol.GIF" target="_blank">ce am gasit cautand pe Sønderborg ceea ce m-a dus dus cu gandul la www.hermann-car.ch/Oktoberfest%20M%C3%BCnchen.htm" target="_blank">oktoberfest ... nu punem de o intalneala la München ?

AlbaIulia spune:
Fetili ,
daca puneti de intalneala la Munchen de Oktoberfest (nu ca mi-ar place berica in mod deosebit, da' vorba aia tot pileala e), io's numbar unu pe lista ca io chiar voi fi la Munchen din 20 Sept. Parol!
http://community.webshots.com/user/albaiulia101

annie_xtreme spune:
Hihi au si ei MISA? . Io ma oprisem la poza cu lacu'
.Cred ca in poza aia is cam toti locuitorii
. Ce multe
am pus!
Trebe musai pop up blocker .
ECSZ; O sa am cel putin un coleg suedez (incepe in acelasi timp cu mine)

mihaela_s spune:
pup iu la voi totzi! Voi mergeti la nani, noi abia ne-am trezit...ce viatza dom'le!
aaaa, noi "leaving" Las Vegas in cateva ore, Los Angeles ne asteapta....
Ca sa vedetzi ce am facut noi pe acilea: fuseram la show-ul cu www.blueman.com/" target="_blank">oamenii albastri (fetele canadeze watch up! ) si la www.lanceburton.com/" target="_blank">magie .
In rest viata boema, piscina si plimbare, n-am avut curajul sa ma asez la o masa din cazino, deh, am avut o scuza, eram cu copchilu'. Asa ca buzunarele noastre goale vor ramane la fel
.
Vivaaaa Las Vegaaaaas .
Noa ca trebe sa editez ca am uitat sa o felicit pe annica noastra: la mai multe joburi acolo peste granitze!
hai ca va mai tzuc o data
Mihaela si fetele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003

Claudelu spune:
Va multumesc pentru voturi!
Ma scuz in fata voastra ca n-am intrat sa va povestesc mai multe depsre marea intalnire dar de cand am venit doar am bolit, am facut o fff criza de fiere, plus un copil cacacios rau de tot
pe care l-am pus pe picioare ca altfel era vai de curu meu
Annie, felicitari si la mai mare!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

doruletz spune:
neatza
primaaaaaaa!!!
annie felicitari!
io fac in continuare pe ghidul prin Paris d'asta intru p'aci doar la ore imposibile...

liris spune:
a doua!!!
bafta Annie!
bey am pus doua poze recente la "?"....
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?