deodorante bune

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

Nushulica,
Yves Rocher nu are valoare minima la comanda,poti lua si de 2$ si e ok.Nu stiu daca livreaza in Romania, linkul era pentru Yves Rocher SUA...am vazut ca au si pentru europa la http://www.yves-rocher.com/ , dar romania nu e pe lista,deci eu sugerez sa te inscri la ei(sa-ti faci un cont)si sa le dai un e-mail sa-i intrebi cum poti lua din Romania.
Foloseam si eu Nivea,dar de cand am vazut ca are aluminiu,am trecut pe YvesRocher.Sotul,care e chimist, zice ca aluminiu de acolo e ok(nu pot reproduce exact cum mi-a explicat ca nu am inteles nimic despre reactii si hidrolizari),dar...cine stie cum ii mai bine?
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Silvia multumesc mult. O sa-mi comand si eu. MA intreb oare de ce nu se gasesc in mgazin caci nu sint scumpe (adica si cele din supermarket si farmacie costa tot cam atit!). Eu am adus din Ro Impulse dupa acre ma dau in vint. Problema e ca nu pot sa vin cu 100 deodorante o data sa ma tina un an... Daniele multumesc mult, o sa incerc si Nivea.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Fetelor, am si eu o problema... TRANSPIR la greu, vara-iarna... nu conteaza!! Zilele asta stand pur si simplu vad cum imi picura de la subtioara picaturi de transpiratie! Din fericire nu ma confrunt cu mirosuri (macar atat!), dar indiferent ce deodorant as folosi, continui sa transpir si sa ud rau rau de tot bluzele de pe mine... am multe bluze pe care nici nu le pot purta din cauza ca le ud rau de tot la subtioara si se vede absolut ingrozitor.
Folosesc Lady Speed Stick gel, ca pana acum e singurul care m`a protejat cel mai bine de mirosuri. In rest ce am incercat, dupa 3-4 ore era jale! Chiar si cu roll-on de la Amway, am reusit sa ma ud bine de tot la subtioara.
Mai are cineva problema asta? Vreo solutie, ceva?.... MULTUMESC!

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Iubika,incearca ce am scris cu trei postari mai sus.Daca esti ca sora mea,vezi ADIDAS (100.000 lei).Dar si de BOURJOIS ramai uscata toata ziua.Eu am si uitat cum e sa fii transpirata sub brat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

AllyMcBeal mersi frumos! O sa ies la cumparaturi putin mai incolo! Pupici!

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

eu folosesc tot timpul bila sau stikul solid dar am vazut ca orice firma mi-as cumpara tricourile mai stamte se pateaza.
cateva din ele,albe nu le-am mai putut lua.

am hotarat sa incerc cum spunea una din fete.sa astept putin pina intra in piele si apoi sa ma imbrac.

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

eu folosesc gel stick Allure Chanel barbatesc.
e super, nu pateaza hainele si tine toata ziua.
as vrea sa incerc si eu Yves Rocher, unde gasesc?
la Mall la Vitan?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Eu de obicei ma dau cu stick - Dove - si cu parfum.Dar zilele astea infernale am renuntat la parfum pt ca mie imi plac parfumurile dulci si am suplimentat stick-ul cu deo tot Dove ( cu capacel auriu ).

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

eu folosesc de mult timp rexona sprey,aloe vera.Miroase super si e eficient.
Insa caut un deo stick micut pentru poseta si parca vreau sa incerc si alta marca.Am vazut niste chestii din astea stick,arata ca un cristal..de fapt parca asa se si numesc si cel putin in ambalaj mi se par foarte uscate.Cica sunt eficiente ,24 de ore fara probleme si ca te tin un an (asta nu e important,doar sa va faceti o idee despre ce vorbesc).Si din cate tin minte sunt mai scumpe decat alte firme(nivea ,rexona etc)
ati auzit? ati folosit?

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mamica, chiar asta si sunt, niste cristale, adica arata asa ca o piatra se da pe pielea uda. Nu miros nicicum dar cica sunt foarte eficiente. Am vazut la o prietena care primeste de la niste cunostinte din Austria, la noi nu se gasesc. Am cautat impreuna pe net iar producatorii nu sunt interesati sa vanda in Romania...
Eu folosesc Stick Dove, are aluminiu dar din nefericire nimic fara aluminiu nu ma poate proteja de mirosul neplacut. Nici macar antiperspirantul cu bila de la Amway nu este asa de eficient. O sa incerc si eu Adidas... hmmm

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Mr. Q de la Gerovital

Mergi la inceput