Gradinite de stat sau particulare sect 4 ?
Raspunsuri - Pagina 4
Andreea_k spune:
La Aschiuta nu mai sunt locuri,am vb cu directoarea si nu am putut face nimic.
M-am dus si la directoarea de la Prichindel si s-a dovedit a fi o persoana ff draguta .( vedeti cum aparentele inseala? )Am vb acolo si doar am vb dar am si inscris-o.Ieri a fost prima zi de gradi si s-a comportat f bine cica.Azi insa a plans mult cand si-a dat seama ca o sa plec dar si-a revenit pana la urma.
Ieri bietul copil a facut kk pe el ca eu i-am spus ca n-avem voie sa tipam in gura mare cand trebuie sa mergem la wc , trebuie sa zicem incet si saraca o fi zis ea incet dat cine s-o auda sau i-o fi fost rusina sa spuna educatoarei.
Noi deocamdata suntem multumiti , speram sa se acomodeze.Platim 6.850.000 pe luna la program lung .Nu au decat engleza in banii astia si bineinteles mancare , rechizite etc.
Si educatoare ei mi-a placut, f draguta.Noi mergem direct la grupa mijlocie pt ca cea mica era prea mica totusi : 2 ani - 2 ani jumate.
Asa ca speram sa-si dezvolte si limbajul mai repede avand in vedere ca aici sunt mai marisori.
Speram sa fie bine, in rest ce sa zic..avem copil maaaaaaaaaaaare care merge la gradinitzaaaaaaaaa.![]()

nadina spune:
Noi am vizitat de curand gradinita 29, Caprioara, in spatele Sectiei 15 Politie, care nu ne-a placut, desi pe din afara totul arata super si chiar interiorul e ok, curat, mobila noua, etc. Insa cand am intrat erau niste copii in hol care stateau pe niste scaunele si tipa o dna la ei sa stea cu mainile la spate, doamna parea mai degraba paznic, dansa mi-a deschis usa, nu educatoare . Cand am iesit, pe alta parte decat intrasem, usa era deschisa,iar o fetita se fataia nesupravegheata pe langa ea.
Ne-a placut mai mult atmosfera de la 193, Dumbrava Minunata, desi e mai departe de noi. Personalul parea mai amabil si parca nu erau atatea fite ca dincolo.
In ambele parti mi s-a spus ca nu stiu cate locuri vor avea si daca vor avea. Pareau "deschise" la dialog ambele doamne directoare.
Ne pregatim sa vedem si gradinita din Fagetului.
Nadina
nadina spune:
Am vazut gradinita din Fagetului si ne-a placut cel mai mult, micuta si cu un aer familiar. Si d-na directoare parea sa se cunoasca cu toti parintii si toti copiii.
As vrea sa pun cateva intrebari parintilor care au sau au avut copiii acolo:
1. Mancarea e buna?
2. Educatoarele se ocupa cu drag de copilasi?
3. Ii scot afara?
Cam atat deocamdata![]()
Multumesc
Nadina
tigrutz spune:
Imi pare rau, nu mai stiu cine intreba de gradinite in zona Cultural...dar oricum, si eu v-as recomanda gradinita 193, am aflat de la voi ca se numeste Dumbrava Minunata...
Nepotica mea, care are 3 ani si jumatate, este acolo din toamna si evolutia ei este mai mult decat multumitoare....canta, danseaza, a invatat poezii, se duce cu mare placere la gradinita, are prieteni, tot timpul vorbeste despre educatoarele ei, ba mai mult, ne mai pune si pe noi la punct, aruncand cate o chestie de genul "la masa nu se vorbeste" sau "acum toata lumea merge la culcare"...."
.
Inainte a fost la Melba, gradinita despre care eu am mai scris aici si de care am fost mai mult decat nemultumiti....![]()
nadina spune:
tigrutz, gradinita Dumbrava Minunata a fost foarte pe sufletul nostru.
Dar, doua lucruri ne-au determinat sa alegem gradinita 27 si anume 1.faptul ca gradinita 193 este foarte mare, cat o cazarma, pe mine, adult, m-a cam speriat prin dimensiuni, si
2. am vorbit cu niste mamici care tocmai isi luasera copiii de la gradi, am intrebat daca ii scot educatoarele pe copii in curte (curtea e f. spatioasa si destul de bine amenajata) si ne-au spus ca unele educatoare, in special cele de la parter ii scot, altele nu. Despre copiii lor ziceau ca nu prea ies afara. E pacat pentru ca am vazut ca au si table afara, cand e cald ar putea sa stea mult, chiar sa faca lectii acolo.
Nadina
nadina spune:
quote:
Originally posted by teo1970
Adi,
eu iti recomand gradinita 27 (de stat) de pe str. Fagetului
teo1970, spune-mi te rog ce plusuri are gradinita 27?
Nu ma intereseaza neaparat grupa Wladorf pentru ca pana la urma am hotarat sa o dam la o grupa obisnuita, ci mai mult cum e viata prichindeilor, acolo la gradi 27.
Multumesc

Nadina
anini_ro spune:
Gradinite particulare
Sectorul 4:
Melba
Candiana
Max and Moritz - Asociatia Smaranda Educational
Aschiuta 2003
Barba-Cot
Panseluta
Prichindel
Ariel
Cycas
ADIWELT
Inima Deschisa
Sf. Tereza
matahut spune:
Dar despre gradi 192, Pisicile Aristorcate stiti ceva? Am vazut-o pe dinafara si arata foarte bine, pare a avea sali mari, o curte spatioasa si bine utilata pentru joaca... Vreau sa o inscriu pe fetita mea acolo!
Multumesc
amik spune:
fetelor, vreau sa ma duc si eu la gradinita 193 sa vorbesc cu directoarea.din toamna as vrea sa o dau pe alexandra mea acolo, e cea mai apropiata gradinita de casa noastra si, chiar mai important, am auzit numai de bine despre ea.e prea devreme sa ma duc de acum?e de-abia martie.sa ma duc cu o atentie din prima sau sa astept intai sa vad cam care sunt apele?cum sa procedez?si, doamne, nici nu vreau sa ma gandesc ca nu mi-o primesc sau nu mai au locuri...sunt dispusa sa fac orice sa mi-o ia!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)