Gradinite de stat sau particulare sect 4 ?
Raspunsuri - Pagina 2
cristina_tudor spune:
Buna,
Si noi stam tot in sectorul 4, langa blocul Loteriei Nationale, in zona Piata Norilor.
Tudor are 2 ani si 11 luni si de la toamna va merge la gradinita.
Stiti si in zona asta gradinite?
Are cineva copilul la Gradinita Tohani si poate spune care sunt conditiile?
Dar, gradinita Ariel are curte?
Oricum m-ar ajuta foarte mult daca m-ati invata si pe mine ce intrebari trebuie puse cand mergi sa vezi o gradinita.
Va multumim,
Tudor si mama
ingridnen spune:
Cristina, eu stau tot in apropierea ta..un pic mai sus, la Adesgo. Cristi are 2 ani si 10 luni si la fel trebuie sa mearga la Gardi din toamna, deci santem si noi in cautari.
Tohani imi e cam "peste mana", am aflat ca nu prea sant locuri si trebuie sa "cotizezi" puternic.Nu stiu cat de reala este aceasta informatie.
Ariel nu are curte deloc si nu-mi face impresie buna, dormitoarele sant la subsol (am trecut de multe ori pe acolo cand ma duceam la dispensar).
Ma gandeam la Melba pe Lanariei dar am citit tot aici pe forum ca nu-si merita nici pe departe banii.
Vineri am trecut pe la gradinita de pe Frigului (era cam tarziu, aproape de ora 18 si mai era doar o ingrijitoare acolo cu vroe 2-3 copilasi). Atat am aflat ca inscrierile incep probabil in aprilie. Era un miros nasol de mancare inauntru... ca la cantina. Nu prea mi-a placut.
Ar mai fi gradinita catolica de pe Serban Voda (mai sus de Policlinica cu Plata), si acolo inscrierile incep in aprilie.
Astept si eu sugestii de la fete !
Ingrid
Adi spune:
Buna,
Poate cineva sa dea detalii despre grupa waldorf de la gradinita de pe strada Fagetului? Trebuie "cotizat" ptr un loc acolo?
Cam cum sunt activitatile?
Multumesc, Adina
ocu spune:
daca mai e de actualitate, fiica mea este in grupa preg la grdinita de pe Stoian, Prichindel (impropriu spus de pe Stoian, la acel sediu sunt doar copii mici, cei mai maricei sunt in sediul din Drumul Gazarului)
radu300 spune:
Scuze ca va raspund asa tarziu, dar acum am reusit si eu sa intru. Despre gradinita de pe Stoian Militaru s-a mai scris, am mai scris si eu. Cautai gradinita 263, este una si aceeasi. Ca o Nota Bene: gradinita Aschiuta este condusa de fosta directoare de la 263. Asa ca si acolo se intampla lucruri bune (rara spun ceva despre particulare, pentru a nu fi considerata reclama, dar acolo mi-a placut).
"http://community.webshots.com/user/pentrununta"
radu300 spune:
In zona Pietei Progresul ar mai fi de notat inca doua gradinite. Vis a vis de 263 (aproximativ, de fapt in spatele blocului din fata gradinitei) gasiti gradi 262. Prea multe nu stiu sa va spun, arata bine din afara, dar nu am idee de interior (de aratat arata bine si acolo, am fost la un concurs de triciclete :D). Ar mai fi langa scoala 188, pe strada Tufisului, gradinita 242. Mai mica, mai retrasa. Nu este de ocolit.
"http://community.webshots.com/user/pentrununta"
alexica spune:
As vrea sa aflu si eu cateva opinii de la cineva care are copilul inscris la gradinita de pe strada Frigului. Noi stam pe Calea Serban Voda si as vrea sa inscriu fetita la o gradinita in zona.Stie cineva ceva de gardinta care se afla in spatele blocurilor din B-dul Cantemir (nu stiu numarul)?
Multumesc.