de la ce varsta la gradinita ??
de la ce varsta credeti ca e mai bine pt bb sa il dam la gradinita???
Andrei are 1an si 4luni jumate si ma gandeam ca 2-3ore pe zi la gradinita nu i-ar strica si ar fi mai bine pentru el....
din ce am citit pana acum ideal vad ca e dupa 2ani....
a mai dus cineva bb asa mic la gradinita??? si cum se simte la bb???
Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100
Raspunsuri
Ramba spune:
Fetita mea implineste 3 ani pe 29 august, asa ca pe 1 septembrie va merge la gradinita cu program prelungit.
Pe copilasul tau nu stiu daca il primeste la gradinita. Trebuie sa stie sa se ceara la WC, sa se faca inteles, sa manance cat de cat singur.
Nu am auzit pe nimeni sa duca un copilas sub 2 ani la gradinita, dar daca vrei sa incerci si il accepta si educatoarele, nu vad ce ar strica.
ANDREEABANICA spune:
Cam greu un bb asa mic la gradinita...poate la cresa...la gradi tre sa stie sa ceara la wc,sa pape singurel,n-o sa stea nimeni sa-l curete la poponeata cum faci tu si de aici alte probleme...mai gandeste-te.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
gangurici_licurici spune:
Nu cred ca ti-l primeste cineva la gradinita la varsta asta, cel mult la cresa. Eu nu l-as duce asa repede, din cate stiu eu crese private nu sunt, iar cele de stat vai de ele, majoritatea.
Anuc spune:
Mi se pare cam mic. Pe langa motivele enuntate de fete ar mai fi si faptul ca in momentul in care intra intr-o astfel de comunitate, apare si riscul mai mare de a contacta diverse boli. Intr-un fel lupta organismul la 4 ani si in alt fel la 2 sau mai mic.
Sabina trebuie sa traiasca ajuta aici
Anuc si Ioana
Ioana77 spune:
Arturicii au implinit (ieri) 1 an si jumatate.
Sunt deja inscrisi la o gradi particulara care are o grupa de pitici 1,6 - 2,6 ani. Din 5 sept vor incepe sa frecventeze aceasta gradi, in primele luni 4 ore/zi apoi dc totul e ok trecem la program lung.
Noi avem si bone dar consider ca nu este prea devreme pentru a incepe formarea lor in colectivitate.
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
cgaby spune:
la gradi particulare iti primeste la orice varsta! eu l-am inscris din toamna pe stef (are 2 ani) la gradi particulara..acum sa vedem cum o sa se descurce!
faci cum crezi, dar riscul de a se imbolnavi e mai mare.
pupici.
www.tiffanyshop.ro/kids galeria de poze a bebelusilor(stefan costescu)
cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos
sinzi_ana spune:
David a inceput la o gradi particulara la 2,3 ani cate 3 ore pe zi...
A fost destul de greu pt el pt ca colegii de grupa erau peste 3 ani.
Nu l-as fi lasat daca
-ar fi plans dupa mine
-l-ar fi agresat alti copii din grupa
-nu ar fi vorbit fluent si inteligibil
-nu i-ar fi scos afara din 3 ore cate o ora cel putin!!!
L-am dus la gradi pentru ca vorbea destul de bine si am vrut sa il stimulez un pic, nu prea aveam cu cine sa il las cat eu eram la servici (la alta gradinita) si bona nu am gasit sa imi convina iar cresa era exclus, pentru ca i-a placut (l-am tinut o saptamana de proba), in grupa erau 7 copii foarte placuti...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
La Brasov
La marea Neagra
Parada modei
Voineasa