BANCURI CU FEMEI

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Doi prieteni erau intr-o zi pe terenul de golf.
Unul dintre ei tocmai se pregatea sa loveasca, moment in care zareste o lunga procesiune funerara trecand prin apropiere.
Tipul se opreste cu crosa in aer, isi scoate sapca, inchide ochii si lasa capul in jos cufundat in rugaciune.
Prietenul sau zice:
- Vai, asta este cel mai frumos si mai miscator gest pe care l-am vazut vreodata. Esti un om absolut nemaipomenit.
Iar celalalt raspunde:
- Ce vrei, am fost casatoriti 35 de ani...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Sotia proaspat iesita de la dus, se plānge ca are sānii prea mici.
Sotul, citind ziarul ii spune fara a-si ridica ochii din ziar :
- Daca vrei sa-ti creasca sānii, ia o bucata de hārtie igienica si freac-o īntre ei cāteva secunde īn fiecare zi. Femeia se repede, ia o bucata de hārtie si se apuca sa o frece īntre sāni :
- Īn cāt timp o sa-mi creasca ?
- Va dura cātiva ani !
Sotia se opreste:
- De unde stii tu ca daca frec o bucata de hārtie igienica īntre sāni, acestia o sa īmi creasca īn cātiva ani ?
- Cu fundul a mers, nu-i asa ?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

SARBATORI FERICITE, CALDURA IN SUFLETE, LUMINA IN CASE, BUCURIE!

Mergi la inceput