Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (68)
Raspunsuri - Pagina 8
LiliaToma spune:
CRISTINA, ce ma bucur ca tu faci mereu asa. Pai o sa fac si eu la fel ca si mie ultima data mi-a iesit cam asa. Adica mi-a ramas un borcanas jumatate, in afara de ceea ce ii pusesem in farfurie ca sa manince in ziua respectiva.
Si ieri i-am pus borcanasul plin, dar a mincat cam jumatate din el, deci ma gindeam eu ca azi jumatatea aia la care nu am umblat la ea i-o fi suficienta. Cred ca nu are nici ea pofta de mincare de la caldura. Eventual ii mai dau ceva adaugator daca o vad ca ar mai vrea.
DANYCE, sa stii ca ultimele zile nu am schimbat nici un tricou... din simplu motiv ca o tin faraaaa!!! si ziua si noaptea ca se sufoca e fleasca mereu. Asa ca spalam direct purcelusul acum
Apropo eu am urmat ideea ta si i-am dat dimineata la 10 doua feliute de piine cu unt, taiate bucati mici si le-a infulecat cu placere.
Intrebarea e daca ii mai dai ceva adaugator la ele, sau asta e micul dejun, pina la legume. Si stiu ca tu ii dai si pateu, brinza topita, probabil acolo e fara E-uri si componente din astea, ca la noi nic pateul ala care scrie ca e ptr copii nu e de incredere... daca i-a facut rau Danonino, care e cica CEL MAI BUN ptr copii... ce sa mai zic.
Ah, despre obsesia de a descoperi boli, am o dermatita la palme, si inainte sa merg la doctor i-am spus sotului ca daca nu ma duce mai repede, uite sa imprastie pe toata palma si cred ca in curind pe corp si poate mor si ramine singur si el bineinteles ca rade si acum, ca dr-ul mi-a zis ca e de la detergenti ca eu in ultimul timp nu am mai folosit manusi si am folosit si clor si probabil mi-a ars pielea.
Nu stiu de unde o veni, ca inainte nu eram asa...
RAMONA, sa stii ca as vrea sa vin si eu. Sa vad cum il conving pe sotior( eh, de as avea eu carnet, ce zici ne apucam de scoala? ca tot stam in apropiere poate mergem impreuna la examen)
Plus la asta noi iesim aproape in fiecare seara in Tineretului(daca poate tati), dar dupa ora 20 si nici chiar atunci Amelia nu suporta mult, ii e cald cu ghipsul asta, saturatu-m-am pina in git de el.
Asa ca poate ne vedem in vreo seara in Tineretului.
HERRA, Amelia este plina-plina de bubite. In special pe spate ca ea doarme numai pe spate, iar ziua tot mai mult pe spate sta.
Am observat ca majoritatea au trecut singure data trecuta cind s-a racorit timpul afara.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
herra spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Voi ce credeti poot sa ii dau si azi, a a treia zi din el?[/red]
eu continui sa gatesc IN FIECARE DIMINEATA!
pentru ca in fiecare zi ii dau altceva...
doar branza e constanta, la ea schimb doar fructele din piure si suc...
daca vreti si meniul nostru (incep de azi, ca sa tin minte mai bine):
sambata:
- vita
- branza (b)
- peste
duminica:
- galbenus
- b
- peste
luni:
- vita
- b
- iaurt - cu cereale sau biscuite
marti:
- galbenus
- b
- iaurt
miercuri:
- ficat
- b
- pui
joi:
- galbenus
- b
- iaurt
vineri:
- ficat
- b
- pui.
carnea i-o dau cu nelipsitul "ghiveci de legume", compus din (nu chiar toate de fiecare data):
cartof, dovlecel, ardei verde sau rosu, sfecla rosie, ceapa, rosie, pastai, conopida, telina, patrunjel verde, morcov, marar...si bors.
ceapa, sfecla, rosia nu le pun in piure, doar le fierb.
si zilnic incerc sa schimb proportia in favoarea uneia din legume, sa fie predominanta.
cam asta...
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
MamaElei spune:
Herra, si eu gatesc zilnic, dar nu e asa cald in casa. Cum e Vladut, au mai trecut bubitele?
Rodica si PAULA (02.09.04)
loreema24 spune:
herra - nu mori in buc zilnic??????
Eu cred ca as turba.
Sunt mai lenesa decat voi asa ca eu fac mancare pt noi de 2 ori pe saptamana si mereu fac 2 feluri,ca de ,tati nu se satura doar cu unu.
Asa ca nu prea ii gatesc fetii separat.Mancarea o fac numai cu pui sau vita de cand cu fata si fara vegeta,doar putina sare ca eu mananc mai nesarat si tati mai pune sare in farfurie.Din cele 2 feluri de mancare macar unu e bun si pt Lori asa ca nu gatesc pt ea separat.Doau zile ii dau mancare de la noi si a treia zi papa borcanel cu peste ,orez si legume.Si asa nu mai gatesc eu ca nebuna.
Iar in fiecare zi alt meniu? Pai daca nu mananca zilnic piureul de fructe si iaurtul ma inebuneste de cap.
MAMA DENATURATA CE SUNT !!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by aissa
Pai Ramona, eu zic de acum ca pot....ca nu am nimic deosebit de facut.
Cat despre tramvai tu cu ce vii? Ca alea de ma bazam eu pe ele (15) nu circula, ca nu se circula prin pasaj. Asa ca daca vrei sa vii pana acolo vin si eu, daca nu merg in alta parte. Si sa zici pe la ce ora iesi tu de regula ca noi suntem matinale rau....
Stabilim mai pe seara sa vedem ce si cum. Poate mai vine cineva....Cristina si Alexandra (30.09.2004)Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
Cristina , eu pot veni cu 12 sau cu 116 sau 141 pana la Sura Mare si de acolo pe jos pana in parc.
Eu pot venii de la 6:30 sau sunteti mai matinale de atat?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
loreema24 spune:
Lilia - noi mergem dimineata in Tineretului sau Orasel pt ca seara nu prea il conving pe tati sa mearga asa departe.Voi nu iesiti dimineata deloc?
Dar daca e vorbim si ne vedem intr-o seara.
Si eu ii mai dau si a-3-a zi din aceeasi mancare si nu a avut nimic.
Parca ma tot bate gandul si pe mine sa mai fac o data scoala de soferi.Pt ca eu am facut-o o data in 2003 la sf anului , dar m-a inscris mama fortat si nu am invatat pt sala si am picat cu 19 puncte,mai stiam cat de cat de la sotu si de la tata.Si nu m-am mai dus sa dau a doua oara.
Dar acum imi este greu cu fata si ma tenteaza permisul.
Danyce - si noi schimbam 2 randuri de haine la fiecare iesire in parc si inca 2 acasa daca o tin imbracata
aissa spune:
Chiar la 6,30 nu am reusit inca sa ajung in parc . Si eu pot veni cu 32 pana la Cosbuc si de acolo pe jos. Deci stabilim mai pe seara daca ramane valabil si pe la cat ajungem.
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by aissa
Chiar la 6,30 nu am reusit inca sa ajung in parc . Si eu pot veni cu 32 pana la Cosbuc si de acolo pe jos. Deci stabilim mai pe seara daca ramane valabil si pe la cat ajungem.Cristina si Alexandra (30.09.2004)Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
Iti dai seama ca daca am ajunge la 6:30 in parc ne-ar lua gardienii la ochi?
Spune tu la ce ora ajungi si unde ne intalnim.
loreema24 spune:
I-am pus mizica pt copii Loreemei si e prima data cand a inceput singura sa dansaze si sa bata din palme .Pana acum dansam amandoua.
Doamne ce scumpi sunt!!!
herra spune:
nu i-au trecut bubitele!
eu mai sunt si la servici pana la nu-stiu-ce ora...
pe deasupra face si kk mai moale...
dr. mi-a zis sa-i dau cu pasta de apa sau orice crema cu oxid de zinc si sa-l dushuiesc de 3-4 ori pe zi; asa ca taica-sau are treaba pe ziua de azi...
eu stau la birou, ca aici am AC - MAMA DENATURATA!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)