Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

sunt disperata!
dimineata Vlad parca era urzicat - bubite mici si rosii pe lateralele fetei, in spatele urechilor, pe gat, piept, pe spate sus!
l-am dat cu Fenistil gel si s-au mai estompat...
sper sa fie de la caldura si nu altceva...

aseara am stat iar cu el la terasa pana la orele 00,30.
am folosit Autan - pentru prima oara - si l-am dat cam cu frica; are si trei mici piscaturi, toate pe o mana - unde nu l-am dat!

eu lucrez si azi si probabil si maine (inchidere de luna ), deci nu putem evada la munte...

cine m-a pus sa ma iau dupa al meu sot si sa nu punem AC???

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

herra - sigur sunt de la caldura.Asa are si fata mea cateodata si ii trece dupa un dus si 30 min doar in pampers.
Pacat ,ar fi fost f bine la munte.
Eu nu pot sa ies niciunde pt ca tati lucreaza si azi si maine.
Asa ca azi beau cafeluta cu nasa in fata blocului la umbra , sa tinem fetele putin la aer si maine dim poate reusesc sa ajung n parc.
Chiar , nu vine nimeni maine dimineata in Carol,Tineretului sau Oraselul Copiilor????????

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Herra, exact asa are si Alexandra bubite mici rosii pe spate, chiar unde e elasticul de la pampers asa ca sunt sigura ca e de la caldura (fiind exact in zona de contact cu materialul ala).

Multumim de urari, am fata mare domne, ce mai. Dimineata avea 37,2 rectal asa ca stau calma, e clar de la caldura asta ingrozitoare....Noi am fost deja afara si m-am intors ca nu mai puteam sta deja.
Ramona, eu as veni in Carol, dar nu stiu inca ce program am. Daca stabilim ceva sigur, vin si eu ca mi-e relativ aproape.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Andreea, am facut public albumul Paulei.

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

aissa - spui diseara daca poti sa vii,ca si eu ma urc in trenvai sau in autobuz si ajung pana acolo.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Pai Ramona, eu zic de acum ca pot....ca nu am nimic deosebit de facut.
Cat despre tramvai tu cu ce vii? Ca alea de ma bazam eu pe ele (15) nu circula, ca nu se circula prin pasaj. Asa ca daca vrei sa vii pana acolo vin si eu, daca nu merg in alta parte. Si sa zici pe la ce ora iesi tu de regula ca noi suntem matinale rau....
Stabilim mai pe seara sa vedem ce si cum. Poate mai vine cineva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Fetelor, spune-ti-mi va rog eu am facut alaltaieri pilaf cu cu carne de pui ptr Amelia.
A mincat putin si ieri si alaltaieri si a mai ramas.
Voi ce credeti poot sa ii dau si azi, a a treia zi din el?

Mentionez ca asta care il mai am nu a fost incalzit niciodata. A stat la frigider.
Eu nu i-am dat niciodata a treia zid in aceeasi mincare, dar cu caldurile astea ma bate gindul, ca sa nu mastau in bucatarie pe zapuseala asta.
Astept sfaturile voastre, voi ce ati face?

La multi ani !!! Sarah! Alexandra! Viviana! Yasmeen! Samuel!
Pupici si multa sanatate tuturor

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Lilia eu fac de regula mancarea pentru 3 zile si pun in 2 bocanele la frigider, iar portia a 3-a o papa chiar in ziua respectiva. Asa ca eu cred ca merge, pentru ca la noi nu s-a intamplat nimic din cauza asta.
PS: eu azi termin borcanelele, asa ca maine trebuie sa fierb supa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Sarah

Alexandra

Viviana

Yasmeen

Samuel
La multi ani!, sa cresteti mari, sanatosi si sa fiti mereu fericiti alaturi de parintii vostri minunati!
Papusa mea tocmai si-a terminat de papat painica cu unt si acum e murdarici din cap pana-n picioare, iar noi trebuie sa plecam la bunici. Asadar, mami trebuie sa o imbrace din nou. Si voi va schimbati copiii de 3-4 ori pe zi sau sunt eu caz singular de paranoia?
Fugim la bunici, dar revenim diseara. O zi buna si pupici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

danyce si noi ne schimbam de mai multe ori pe zi mai ales de cand papam mai multe fructe si curge zeama din ele pe hainutze.

Tare as fi vrut sa pot merge cu bb undeva la apa sa ne mai racorim....

Azi-noapte am deschis si noi geamul ca nu puteam dormi de cald. Iar aseara am iesit afara dupa ora 19 si tot ardea soarele si era zapuseala. Si maine va fi la fel de cald....

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput