Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (68)
Raspunsuri - Pagina 6
ana_a spune:
aissa, stai linistita cu 37,8 pe caldurile astea! Eu zic sa nu te mai stresezi si sa iei temperatura daca fata e sanatoasa! Mie mi-au trecut deja piticii astia! Eu daca cumva il simt fierbinte la ceafa, doar atunci imi fac probleme, si fierbinte zic adica sa arda, nu sa fie caldutz.
mai fetelor...ca tot mai laudat azi musai sa va spun ca Stefan mananca tare bine si mai ales pe caldura asta ingrozitoare!
Ramona, o sa-i fac o poza cu capul bagat in gaura aia de la spatar, azi am umblat cu aparatul dupa el si nu am reusit
In schimb am facut cateva pozici mai noi, le puteti viziona in albumul "Nazbatii de pui mic" de aici
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Vezi, RAMONA, si tu parca ziceai ca copilul tau nu maninca mar singura.
pai daca nu ii dai?
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Pai cu mar s-a tot inecat dar nectarina e altfel.O mozoleste , de fapt suge din ea.
Sa stii ca nu ma supar daca ma intrece cineva!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Ah, am uitat( RAMONA, sa nu crezi ca vreu sa te intrec la scris, dar acum mi-au adormit copiii si am si eu nitel timp.
Da, si cred ca din cauza caldurii, am apucat sa ma cercetez si am descoperit un nodul ( ca o fasole mai mare asa) pe linia de la operatia de cezariana si unul la umar( ala mai vechi stiam ca apare si dispare) si plus la asta de dimineata am o durere in partea de jos.
Eu deja ma si vad murind.... Abia astept sa ajung la doctor....ce-o fi cu nodurile alea?
.. Parca nu am iesit la soare de unde asa idei.... nu stiu...
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Stai linistita ca nu mori pana nu iti plimbi stranepotii prin parc
E valabil si pt tine aissa!
Si pt tine Andreea_si_Doru
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
georgiana.david spune:
Am stat afara pana la 21.30 si cred ca mai stateam daca nu erau tantarii si Ioana care trebuie sa doarma ca maine avem tren la 6 dimineata. E super emotionata gagica ca merge cu trenul (a mai fost de cateva ori). Toata ziua cand cu mine cand cu tati cu masina e dornica si ea de schimbare. Vreau sa va spun ca am plans azi cand l-am pus pe Dami in patut la gandul ca nu o sa-l vad cateva zile dar ma consolez cu ideea ca e pe maini bune si pentru el ar fi fost prea cald acum la mare
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
loreema24 spune:
Mai fetelor, pai se putea sa nu incerc si eu sa vada daca papa catelusul meu oase?
Aseara am fost la cineva la curte si am facut gratar si ciocanele de pui.Si cand am terminat eu de papat carnea i-am dat fetii osul(Mama denaturata) si ea alerga cu osul in gura prin toata curtea cu premergatorul.A fost f haioasa pt ca mainile erau amandoua pe premergator si osul in gura.
Dar nu i-a ajuns unu ca pana la urma a ros 3 unu dupa altul.De cate ori incerca sa rada sau sa vorbeasca ii cadea osul din gurita.
Va da-ti seama ca a fost distractia serii!
georgiana.david spune:
Gata, ma duc sa fac nani ca maine am zi grea. Va pup si sa va gasesc cu bine.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
loreema24 spune:
La multi ani !!!
Sarah
Alexandra
Viviana
Yasmeen
Samuel
loreema24 spune:
Sper ca ma vor ierta sarbatoritii de ieri dar cred ca m-a batut soarele rau in cap si am uitat sa spun
La multi ani !!!
Nathalie
Nicoleta
Andrei
Tudor
elyanne spune:
Am intrat repede sa va salut inainte de plecare... dependenta asta... ce sa-i faci...
Noi ne pregatim sa o luam din loc... ca in Bucuresti nu se mai poate... Poate acolo e ceva mai racoare... macar stau in gradina sub un pom la umbra si tot e mai bine ca aici...
Va doresc un we asa cum vreti voi... si racoros...
La multi ani! sarbatoritilor de zilele astea.
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Am intrat repede sa va salut inainte de plecare... dependenta asta... ce sa-i faci...
Noi ne pregatim sa o luam din loc... ca in Bucuresti nu se mai poate... Poate acolo e ceva mai racoare... macar stau in gradina sub un pom la umbra si tot e mai bine ca aici...
Va doresc un we asa cum vreti voi... si racoros...
La multi ani! sarbatoritilor de zilele astea.
Fericit-o ! Distractie placuta si multa racoare!