Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Lilia, nu au iesit dintii, alea 3 linii se vad foarte bine dar inca sub piele. O sa iasa, sper, curand....
Fetelor, HELP!!! La 37, 8 rectal ii dau ceva sau o las in pace?
Am fost un pic afara ca m-a zapacit si o fata cu care m-am intalnit a pus mana pe ea si a zis ca e cam calda. Am venit acasa, am dezbracat-o (sa nu ma influenteze pampersul, hainele...) si atat avea temperatura. Acum e adevarat ca s-a tot foit...dar...nu stiu ce sa fac. Nu-mi vine sa ii dau aiurea medicamente, ca stiu ca se scad 5 puncte si 37,3 in conditiile in care e atat de cald afara...nu as considera ca e febra. Voi ce ziceti?

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Multumesc din nou fetelor! Toate cele urate mie sa vi se intoarca inzecit
Ramona multumesc din suflet pentru PM, cand ma gandesc ca ati deschis sb ala pe 22 iulie si eu nu am avut curiozitatea sa ma uit pe Evenimente :)
Mada :D nu... implinesc 20 de ani, nu mai sunt "teen" :)))
Chiar asa mica ma credeai... de doar 18 ani?
Lilia esti durere :))) si eu obsesii din astea cu "moartea prematura". Sigur noi o sa traim cel mai mult :))))))
Geo distractie super placuta si vreme buna!
MamaElei, frumoasa Rodica... cum era? juna Rodica :) vreau si eu sa-mi clatesc ochii cu o poza de-a Paulei, daca se poate, multumesc!

De la ai mei parinti am primit o roata de olarit :) ca aia din filmul "Fantoma" cu Demi Moore si Patrick Shwartze... abia astept sa ma apuc de mestesug :P
Am mai primit de la niste prietene super flori, un pulover si 2 bilete la film... ca sa-mi sarbatoresc aniversarea de 3 ani de pe 1 august
Sa vedem ce-mi da bitz (Doru) ca inca nu a ajuns acasa, e abia 2 la noi.
Azi e si ziua unchiului si matusii mele (nascuti in aceeasi zi si casatoriti :P)
Ce sa va mai zic? Printesa mea a stat 10 sec singura in picioare, plus ca se invarte in jurul nostru si merge de-a lungul a tot ce prinde :)
E cuminte, sa nu fie de deochi, dinti tot n-are, si nici nu e tare gingia, sigur Alexandra Aissei va avea dintisori inaintea noastra, asta e :)
Roandre tare dulce tre` sa fie fata ta :)
Ramona si a ta :D,Elyanne si a ta ... Andora si a ta... si Danyce ce sa mai zic de Alma... bomboana :)
Stefan al Anei o minune de baiat si vizigotu`-i vizigot :)

Gata... ma duc la proiect!
si sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Este ingrozitor de cald... si Elena face mofturi la mancare din cauza asta... si din cauza dintilor... ca se trezeste urland... si se calmeaza dupa ce ii dau cu gel pe dinti si niste eferalgan...
Mai nou mananca dimineata 150 ml de lapte... pe la 11 piure de legume vreo 200 g si niste biscuiti, un pic de banana, muuult ceai, 300-400 ml de ceai... si 100-200 ml de lapte seara.
Parctic Elena are o singura masa consistenta... aia de legume de la ora 11-12, in rest numai nimicuri...
Sper sa se mai racoreasca odata, ca nu mai suport... Azi de ex. la ora 9 jumate cand ne intorceam din parc era o caldura insuportabila...
Poate plecam maine dimineata la bunica mea la tara, inca nu m-am hotarat... cred totusi ca acolo e ma bine pentru ea, ca e mai racoare...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Aissa pe calurile astea si Elena e mai calda decat de obicei, dar nu am avut curiozitatea sa ii iau temperatura...
37,8 rectal... eu zic ca e ok.

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Si eu as zice la fel....mai ales ca acum i-am facut baita, a papat (sa nu-i fie de deochi dar de mancat mananca...) si acum inca nu doarme dar are si mainile si picioarele reci. Cred ca era incinsa de caldura asta ingrozitoare. Nu am de ales, las aerul sa mearga in sufragerie, ca am incercat sa deschid usa la balcon, cat a mancat ea si era saraca fleasca la cap la finalul biberonului. Mai vad peste noapte sau dimineata cum e....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

CRISTINA, mie mi-a zis doctora odata la 37,5 sub brat ca nu e nevoie sa ii dau nimic ca e o stare febrila de la dinti, doar daca creste.
deci la 37,8 eu zic ca e ok.
Pupici si sanatate multa.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Lilia si eu sunt cu obsesii din astea. Eu am avut 3 chistulete pe picioare si pana nu le-am operat nu m-am lasat... Acum tot mi se pare ca nu stiu unde e nu stiu ce, si un cos daca imi iese ma gandesc la ce e mai rau.... De ce oare om fi asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by timea

Geo, drum bun si vreme buna!

Noi nu ne laudam cu nimic nou, doar ca ne-a crescu acum 3, sapt. primul dinte si al doilea nu se da nicicum crescut:) A mai avut cineva asa pauza intre dinti?

Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 22 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004

si la noi a fost o pauza mare intre primul dinte si al doilea, cred ca in jur de 3 saptamani...nu mi-am notat, dar imi aduc aminte ca a durat muuult pana l-am vazut si pe al doilea, si apoi chiar o luna pana la al 3-lea.

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LiliaToma
1. care Vanish e mai bun, ca ma duc azi la magazin: praf sau lichid?
2. Care din voi stie un produs de curatare ideala si rapida de curatat cratite si in special tava de la cuptor pe exterior( intelegeti la ce ma refer, se pune pe ea asa pete negre si CIF, AXION, nu mi-au fos de nici un folos...

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

eu folosesc vanish lichid, despre praf sau crema de curatzat ce zici tu...ma intereseaza si pe mine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by loreema24

Fetelor , daca a-ti vedea-o pe Lori cum se chinuie sa manance dintr-o nectarina aproape cat doi pumni ai mei de mare, ii acopera aproape toata fata,abia mai vede , dar nu se lasa.
Am muscat eu de 2 ori din nectarina si mi-a cerut-o ea,i-am dat-o sa vad ce face cu ea si nu pot sa i-o mai iau din mana de 10 min.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput