Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (68)
Raspunsuri - Pagina 4
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by georgiana.david
Imi fac bagajul, plec la mare! Ma bucur ca un copil mic de aceea am intrat ca sa va spun si voua
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
[b]Distractie placuta!!![/b]
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by timea
[
Noi nu ne laudam cu nimic nou, doar ca ne-a crescu acum 3, sapt. primul dinte si al doilea nu se da nicicum crescut:) A mai avut cineva asa pauza intre dinti?
Ma duc ca palnge de-i sare camesa:)
Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 22 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004
La noi a fost o pauza de 1 sapt intre primul si al doilea dintisor si apoi inca o pauza de 3 luni pana la al treilea dintzuc.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
loreema24 spune:
aissa - dormitorul e al ei si nu accepta pe nimeni acolo.Asta e! Posesiva fata!
georgiana.david spune:
La Multi Ani la mamicile si bebicii care isi serbeaza ziua cat sunt eu plecata!
Ana ma uimesti cu performantele lui Stefan zi de zi. FELICITARI!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
loreema24 spune:
Fetelor , daca a-ti vedea-o pe Lori cum se chinuie sa manance dintr-o nectarina aproape cat doi pumni ai mei de mare, ii acopera aproape toata fata,abia mai vede , dar nu se lasa.
Am muscat eu de 2 ori din nectarina si mi-a cerut-o ea,i-am dat-o sa vad ce face cu ea si nu pot sa i-o mai iau din mana de 10 min.
LiliaToma spune:
Vezi, RAMONA, si tu parca ziceai ca copilul tau nu maninca mar singura.
pai daca nu ii dai?
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
LiliaToma spune:
quote:
Originally posted by aissa Se vad foarte tare 3 liniute si mai putin a 4-aCristina si Alexandra (30.09.2004)
CRISTINA, dar ai pus degetul, ca si la Amelia asa se vedea, dar daca inteapa, asta e, i-au iesit dintii.
Iti spun asta ptr ca nici eu nu credeam ca astia sunt dintii si ii tot incercam si intepau.... Desi cred ca ai fi stiut si tu...
Sper sa ii treaca cit mai repede
LiliaToma spune:
Ieri am cam tinut-o la regim si seara a facut mai pastos, sper sa tina, febra nu a mai facut.
Este insa ft maraita, dar ce credeti ca mi-a zis ortopedul: tu cum t-ei simti cu citiva cm grosime pe tine si pe asa o caldura...
DANYCE, pe mine nu m-a deranjat deloc chestia cu poza. Dar aia e o coincidenta ft interesanta. Prima data am zis: ia-n te uita pina s-a incarcat poza, s-a dat Alma jos din fotoliu
TIMEA SI CRISMIR, felicitari ptr permis. Mai, de cind vreau si eu sa ma apuc... si tot aman. Tr sa imi fac timp cit mai repede ca mie imi place la nebunie sa conduc
ANA, ce te invidiez ca il scoti pe Stefan afara in cadita...
MIHAELA – felicitari pt pasii Alexiei si zici ca vorbeste intr-una? Parca nu demult te plingeai ca nu vorbeste nimic, acum recupereaza cred.
DISTRACTIE PLACUTA celor plecati sau care sunt pe picior de plecare
LA MULTI ANI, ANDREEA
La multi ani bebelusilor de azi.
Pupici
Ia sa vad ce mai e de raspuns :)
LiliaToma spune:
Ah, am uitat( RAMONA, sa nu crezi ca vreu sa te intrec la scris, dar acum mi-au adormit copiii si am si eu nitel timp.
Deci,
1. care Vanish e mai bun, ca ma duc azi la magazin: praf sau lichid?
2. Care din voi stie un produs de curatare ideala si rapida de curatat cratite si in special tava de la cuptor pe exterior( intelegeti la ce ma refer, se pune pe ea asa pete negre si CIF, AXION, nu mi-au fos de nici un folos...
Da, si cred ca din cauza caldurii, am apucat sa ma cercetez si am descoperit un nodul ( ca o fasole mai mare asa) pe linia de la operatia de cezariana si unul la umar( ala mai vechi stiam ca apare si dispare) si plus la asta de dimineata am o durere in partea de jos.
Eu deja ma si vad murind.... Abia astept sa ajung la doctor....ce-o fi cu nodurile alea?
.. Parca nu am iesit la soare de unde asa idei.... nu stiu...
Mada spune:
buna gagici!
Multumim pt urari
La multi ani! Andreea sa fii sanatoasa, sa ai parte de tot ce iti doresti in viata alaturi de familia ta!
Sa inteleg ca implinesti 18 ani? La cat mai multi!
La multi ani si pitcilor ce se sarbatoresc azi.
eu mi-am trimis mandra la plimbare cu soacra, desi e tare cald, ma coc in casa.
Mihaela, noi am luat cate ceva nasilor mai mult simbolic, pt ca de la nunta nu le-am mai dat nimic si ei au venit cu cadouri si pt noi si pt fata.
Felicitari pe primii pasi ai micutei!
lilia cel mai bun pt aragaz, oale pe din ara este Asevi, dar ai grija sa clatesti bine, bine
pt rufe eu am avut mereu lichid si e bun, de pudra nu stiu ce sa zic
felicitari pt permis si pt fetele cu burtica ca abia reusesc sa citesc si eu un pic in urma!
Am mai vazut azi ceva poze, Alma dulcica si Alexia Mihaelei, deja sut 2 domnisorici frumoase foc.
Danina eu iti spun meniul nostru de la 10 luni mai poti adapta.
dimineata 7, 8 tata si eventual 50 mllapte praf
la 10 suc de fructe sau nimic,
pranz care este pe la 13, 14 supa vita ,pui nepasat nimic ca nu mai suporta piureurile de bebei, sau copan de pui inabusit in un pic de ulei si apa cu cartofi fierti, sau mazare, sau morcov fiert, legume ce mai gasesc in ziua aia prin frigider.
ii rup o bucatica de carne si ii bag in gura si apoi cate o gura de leguma, mancam cam ca la tigani, dar lingurita e ceva tabu la noi
daca e zeama de supa sau ciorba dupa maxim 20 de lingurite de plictiseste si ii mai bag zeama in bibe
obligatoriu niste tata sa adoarma
la 17, 18 depinde cum a mancat la pranz daca a mancat doar zeama ii dau carnea si iar suc de fructe sau doar lapte cam 200 ml
seara pe la 20,21 1 iaurt cremoso sau danonino 2 buc
si la culcare tata si obligat bibe cu lapte tot cam 200 si 3 masuri de cereale, prt ca altfel ma freaca de foame pe la 4 dimineata
cam astea sunt mesele, mari si late
printre mese, mai papa biscuti sarati cate un pic de banana, un fruct mozolit de ea
aaa ce ii mai dau dimineata sa pape singura cate 10, maxim 15 bucati de cereale cherios, fetele din SUA stiu, se topesc in gura si au gust mai mult spre sarat.
cam atat ca am scris un roman
va pup
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca