Bebelusi de nov-dec 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

ioachim papa de mult smantana cu 20-24% grasime si nu a avut nimica

cat despre lapte, vorbeam nu de cel de la tarani (care e supergras) ci cel de la magazin, de 1,8-3% grasime

cel de la tarani e MUSAI sa fie, cat e mic, de la aceeasi vaca!

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Am scos maseaua, dar a ramas cealalta problema: Mihai nu poate sa doarma din cauza caldurii, urla continuuu... de fapt are un tipat ascutit de te trec fiorii... De ieri noapte nu a mai dormit decat azi in Cora, Selgros si in masina cu toate geamurile deschise, el pe bancheta ca sa nu il ia curentul... Deci inca o noapte pe care nu am dormit-o. Am dormit putin dupa-amiaza, cat a stat taica-su cu el. dar si asa tot auzeam cum urla...
Se duce Cornel sa cumpere un ventilator... Mi-e o mila de el de nu mai pot... In seara asta a facut si temperatura (38.6), diaree si vomitat... I-am dat eferalgam si multa apa.... Doctoritza mea pediatra e in concediu pana pe 15 august... Urla si nu tace nici in brate la mine. si am ajuns sa plang cu el in brate...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Bumbacel, eu am inceput acum o saptamana direct cu branza de vaci cumparata, ambalata in cutiute. E f. buna, i-o pun in toate piureurile de legume. Gasesti si acasa, eventual daca e prea fada poti sa adaugi smantana. Smantana e chiar bine sa fie mai grasa, ca ei au nevoie de grasimi, acum ca laptele tau nu mai are aceleasi calitati ca inainte(parca alaptai, nu?).

Va pupam pe toti,

Delia si Iustin(25.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
ufff...ce caldura e afara
si eu i-am dat ruxandrei branzica de vaci de la magazin, diverse sortimente ca am fost in perioada de incercare si de degustare...dar ei nu-i place nimik asa ca nu-mi pot da seama.
s-a facut iar o urlacioasa la mancare, nu mai mananca decat cu cantec si voie buna...cred ca e de la caldura asta.
noaptea nici ea nu se odihneste se tot zvarcoleste si-i dau suzeta, dar ma tot trezeste pe mine...
azi noapte pentru prima data a dormit pe burtica...
felis...si numai bine lui mihaitza
va pup sa aveti o seara placuta

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS, CAPU' SUS!!!!!!! GATA, GREUL SA SPERAM CA A TRECUT, A CUMPARAT TATI VENTILATOR SI SITUATIA SE VA INDREPTA, MIHAITA O SA DOARMA LINISTIT (DOAMNE AJUTA!!!!) SI MAMI O SA DOARMA SI EA CU PRUNCUL EI!!!!! TE PUPACESC DE ITI MERG FULGII SI AI GRIJA SI DE TINE!!!!! MAINE E DUMINICA, ROAGA-L PE CORNEL SA STEA DTREI ORE DE EX. CU BAIATUL, CA SA POTI SI TU SA TE HODINI, EVENTUAL SA IL SCAOTA LA PLIMBARE DIMINEATA, CA SA NU MAI AUZI NICI URLETELE LUI!!!!
MUUUUUUUUULTA RABDARE, SANATATE SI PUTERE!!!!!! DOAMNE AUTA!!!!!!!!
DACA AI NEVOIE DE AJUTOR, SUNT PE AICI!!!!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

M-AM GANDIT EU MAI BINE, UITE..VB CU FELIS ACUM.... ...CE ZICI DACA II PROPUI LUI CORNEL SA NE VEDEM MAINE MAI DUPA-AMIAZA IN IOR????? TU NU VII, TU STAI SA TE HODINI!!!1..SI II TINEM NOI DE URAT LUI CORNEL, IL DUCEM SI CU MASINA ACASA, DECI...VOI VA HOTARATI..DIMINEATA NU POT, CA MERGEM LA BISERICA!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Onitza ,eu stiu ca de la 1 an se da lapte de vaca ;nu conteaza daca e gras ,conteaza ca are multe proteine .Parca citisem in "Mama si copilul " ca trebuie smintina mai grasa ,ca are nu stiu ce acizi grasi care trebuie la copil .

Bumbacel ,eu i-am dat si brinza din comert ,dar o prefera pe cea facuta in casa .

De cind cu caldura asta Andrei maninca prost ,noroc ca ii mai plac legumele ca altfel ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele dimineatza cand ma trezesc am mainile si picioarele cam umflate,ca in timpul sarcinii.mai e careva cu astfel de probl?

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna!
Bits cumva seara inainte de a te culca bei prea multe lichide???; si eu mai patesc asa; sau poate mananci prea sarat, si nu elimini; sau poate esti prea obosita???

.
http://photos.yahoo.com/munterosucaine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Felis multi ptr. tine si Mihaita si sa auzim numai de bine; ai grija de tine
Mey eu am patit-o la Arisa rau de tot cu laptele de vaca; avea vre-un anisor, si s-a deranjat rau de tot la stomac; asa c-am lasat-o pana la un an jum. aproape, timp in care i-am dat decat lapte praf si lapte de soia, pe care le adora; abia dupa am inceput cate putin, cate putin cu laptic de la alimentara, care acum il bea la orice ora(cand i se pune pata numai lapte vrea); la Emily cand vad ca-l refuza pe-asta praf, ma c-am bate gandul sa-i bag lapte de alimentara, dar mii teama de mooooor; nu i-am dat inca de^ala de soia, si-n ritmul la care ne aflam risc sa o alaptez pana s-o marita (poate si pe-urma, cand barba-sui la serviciu, daca-mi permite)
Si la noi sunt neste calduri de mori

.
http://photos.yahoo.com/munterosucaine

Mergi la inceput