Bebelusi de nov-dec 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

fetelor, unde sunteti???????
in w-e?

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by onitza
PS: cati aani a implinit nasica ta? dca se poate stii

30

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Mey, mi-am lasat barbatu' un pic la bucatarie sa se lupte cu cartocii, ca sa raspund GANDACICAI: meyyyyy, se lasa cu chef tare daca e vorba ca sa schimba prefixul!!!!! ..Mey, sa beti un pahar de bere si pentru noi!!!!!! Sa fie sanatoasa Ileana!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

AIME, eu nu am plecat in wee, desi daca era dupa Mihai plecam la mare , dar nu, am zis sa mai asteptam pana in sept. pana ne linistim un pic, ca luna august, va fi infernala d.p.d.v. financiar , macar sa reusim noi cu dosarul ala pentru H.S.M.P.!!!!! Ma bucur ca bebe tau doarme, si ca aveti A/C...noi nu avem dar la noi e putin racoare in casa, nu avem nici tantarei, acum cand e canicula, aerul e respirabil si bebe papa deocamdata ok...
LUI PAUL, i s-a umflat gingiuta intr-o parte jos....sa iasa vreun dintisor????? nu mai suporta biberonul deloc in gurita, dar suzi o ia usor!!!!! nu stiu ce sa cred!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

AM pus si noi cateva din pozele din IOR in albumul nostru, la intalnirea cu SILVIU (PAXELA)... ...pentru cine nu le-a vazut....

pozele noastre

Mergi la inceput

BAUUUUU...MAI E CINEVA PE AICI?????

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Mey ,cu laptele de vaca se pune problema asa ; are prea multe proteine si rinichii lor nu fac fata la asa o cant . mare .

Mergi la inceput

DIANA, tu ce de la ce varsta stii ca se da bebeilor laptic de vacuta????

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Revin cu intrebarea: voi le dati branzica dulce din comert sau doar facuta in casa?

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Eu ii dau numai branzica facuta in casa, calcica, cat despre lapte de vaca...dr mi-a zis ca e prea mic, ca sa-l suporte (desi nu e obligatoriu),eu ii dau Milumil 3 si e ffff bun, ii place...apoi vom trece pe acela superpasteurizat.Mie si smantana mi-a zois sa i-o aleg cu % mic de grasime, ii dau Danone cu 12%, e ffff buna.
Puiul meu a dormit azi asa: de la 11 la 13.20, apoi a papat, s-a jucat si de la 16.00 iar adormit pana acum...e f bine, sunt fericita cand doarme, ca sa creasca mare voios si sanatos ceea ca va doresc si la bb-ii vostri...

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput